QUOTE(lasiukas @ 2009 12 23, 08:00)
labas rytas,sventes jauciamos ir cia matau

del mokesciu nesuku galvos,kam busiu skolinga kiek iskart pranes,neleis jau ramiai sedet

nors ka jau ten ramiai..ir be ju adrenalino kas diena gaunu is vaiku po doze

kai rasiau kad problemos su jais..tai va ka tik nukenksmino mane dukra 1000 lt.ir ka nori ta daryk..rek,apsikis berekdama niekam nepasiguosi..policija sako o ka mes galim padaryt..va taip ir eina **** valkataudami per svieta ir niekas ju negali suvaldyt..prekyba pas mane aciu dievui sukasi visu pajegumu per visas tris darbo vietas.

tai jau tikrai nesumokėk pora kartu ir jau kvietimas i svečius užsukti gauni

nu motera laikykis
QUOTE(ovimama @ 2009 12 23, 09:03)
Nu uzuojauta...

jau tau kaip mamai kaip nepasiseke...Bet nieko,atsiims dar jie savo,buk stipri.Sulauks savo vaiku,atkersys jie tavo vaikams
Ir dar nuo sausio 1d mokesciai dides,bus is viso 45% valstybei.(cia visi jau) ..Nu ir nafik,ka??

šita man tėtis sakydavo "tau atkeršis mano anūkai"

tai jau tikrai maži kiek pridirba o dideli kai užaugs o tėtis ir sako o ka aš sakiau man nereikia tau nieko daryti tau už mane mano anūkai nervus gadina

bet ištikruju dirbi kad kavutės gerėjus išlaikytum

čia mokesčiai čia už nuoma čia komunaliniai jeigu kaslieka atiduodi savo būto išlaikymui nusišauk
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 23, 09:21)
Aš buvau ir dar esu truputi bjauraus charakterio,labai stačiokiška,nu tokia burbanti,negalinti patylėti,su tėvais kalbėdavau atžagariai jei kas nepatikdavo,tai kažkodėl jaučiu,kad ir mano vaikas toks bus,nes jau dabar rėksnys kaip reikiant ir isterikas,visas į mamą. Ir vot jau prasideda kerštas
vakar iki 2 nakties sedėjau ***** prie vaiku rubu, ir kai pagalvoji dėl valandos

vaikai nuo ryto atsikėlė anksčiausio jus senis ateis vainiukas tik eilėrašti kartojas o klėja vilintė beždžioniauja senis satis ateis ateis