Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Vajuta,saunuole,protingai parasei.Ne SODRAI 72Lt,o LIGONIU KASOMS,Doviliuke .Ar tikrai i sodros saskaita tiek pervedei?Ligoniu kasos-atskira institucija,tikrai jiems kas men nereikia pervedineti,tik deklaravus paskaiciuos sumas kokias sodrai,mokesciams,ir ligoniu kasoms.Beje..nuo sauio pirmos sodra brangsta,nebe 15 proc bus.22%.. verysad.gif Ar 24?nebepamenu g.gif
Atsakyti
labas rytas bye1.gif geros prekybos visoms dirbancioms showoff.gif
linalina prisijungiu ir as prie visu sveikinimu 4u.gif birthday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip bus su pelno mokesciu, nes skaiciau delfyje, kad mikroimonems reiks moketi nebe 15 bet 5 proc. ar kas nors cia ka zinot? aciu
geros darbo dienos...
P>S
as sendien vaika vedu pas daktarus 3 savaite kosulys nesibaigia ir antibijotikus sugerem vistiek..prasysiu kad rimtesnius tyrimus padarytu...
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 22, 10:26)
Vajuta,saunuole,protingai parasei.Ne SODRAI 72Lt,o LIGONIU KASOMS,Doviliuke .Ar tikrai i sodros saskaita tiek pervedei?Ligoniu kasos-atskira institucija,tikrai jiems kas men nereikia pervedineti,tik deklaravus paskaiciuos sumas kokias sodrai,mokesciams,ir ligoniu kasoms.Beje..nuo sauio pirmos sodra brangsta,nebe 15 proc bus.22%.. verysad.gif Ar 24?nebepamenu  g.gif

jei gerai pamenu, tai sodrai buvo tas 10%. 15% tai mokesciu inspekcijai nuo pajamu, atskaicius leidziamas islaidas. man kai imdama pazyma ejau pas konsultante sake, jog nuo nauju sodra brangs dvigubai. bus 20%. kazi ar niekas nepasikeite. be to sake, kad tie 20% bus skaiciuojami nuo pelno, bet tu 30% pelno galesi pasidet kazkur ir neliest, o mokescius skaiciuot nuo likusiu 70%. man taip aiskino
Atsakyti
Laba ryta mergaites 4u.gif
nu zinot skaitau skaitau ir jau plaukai siausias kad nieko nebesuprantu doh.gif bet manau sodra neleis apie ja pamirst lotuliukas.gif as ir dekretinese iki vaikui sueis 3m tai sake kad nereikes tu 72lt moket g.gif
Papildyta:
koks rukas siauliuose doh.gif nieko nesimato doh.gif vaika veziau i darzeli tai kazkoks absurdas nepatinka man taip vazinet schmoll.gif o dar masina kol uzkuriau jau galvojau kad teks pestute eit doh.gif
niu ka geros prekybos visoms 4u.gif ir man paciai blush2.gif nes dar kaledu senis neviska nupirko 000054.gif kaip laukiu kaip mazas vaikas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 22, 09:59)
labas rytas,nera kada ir prisest su jumis,vel turiu bedu su vaikais,su dukra si karta smile.gif linalina sveikinu su svente grazia 4u.gif

laikykis lasiuk 4u.gif truksta cia taves ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ACIU VISOOOOOMS uz sveikinimus, siandien damusiau skaityt. Vakar nebuvo kada net prisest prie komiuterio. Posunis su zmona i ,,Striptizo erelius" buvo isveze tai gryzom vidurnakti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 22, 10:53)
Laba ryta mergaites 4u.gif
nu zinot skaitau skaitau ir jau plaukai siausias kad nieko nebesuprantu doh.gif bet manau sodra neleis apie ja pamirst lotuliukas.gif as ir dekretinese iki vaikui sueis 3m tai sake kad nereikes tu 72lt moket g.gif
Papildyta:
koks rukas siauliuose doh.gif nieko nesimato doh.gif vaika veziau i darzeli tai kazkoks absurdas nepatinka man taip vazinet schmoll.gif o dar masina kol uzkuriau jau galvojau kad teks pestute eit doh.gif
niu ka geros prekybos visoms 4u.gif ir man paciai  blush2.gif nes dar kaledu senis neviska nupirko 000054.gif kaip laukiu kaip mazas vaikas blush2.gif

as kai vaikas dar mazas buvo ejau i poliklinikos buhalterija ar kur ten, nesiau gimimo liudijima ir ivede duomenis, pasake kad iki vaikui sueis 8 metai, esu drausta smile.gif viskas, as rami del tu ligoniu kasu.
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 22, 10:55)
Labas rytas  4u.gif  ACIU VISOOOOOMS uz sveikinimus, siandien damusiau skaityt. Vakar nebuvo kada net prisest prie komiuterio. Posunis su zmona i ,,Striptizo erelius" buvo isveze tai gryzom vidurnakti  ax.gif

patiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 22, 10:59)
as kai vaikas dar mazas buvo ejau i poliklinikos buhalterija ar kur ten, nesiau gimimo liudijima ir ivede duomenis, pasake kad iki vaikui sueis 8 metai, esu drausta smile.gif viskas, as rami del tu ligoniu kasu.
Papildyta:
patiko? biggrin.gif

Ziauriai patiko blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 22, 11:01)
Ziauriai patiko  blush2.gif  thumbup.gif

fainiai tada thumbup.gif biggrin.gif gera dovana smile.gif
Papildyta:
vakar jau galvojau, kad veltui i darba ejau, bet siaip taip surinkau 32,5lt smile.gif vis geriau nei nulis.. siandien ziuresiu kaip seksis... o 24d tai tikrai nedirbsiu.. nemanau, kad kam ta diena rupes rubai smile.gif
dar dovanu neturiu blush2.gif

na, SEKMES, brangiosios mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 22, 11:17)
fainiai tada thumbup.gif  biggrin.gif gera dovana smile.gif
Papildyta:
vakar jau galvojau, kad veltui i darba ejau, bet siaip taip surinkau 32,5lt smile.gif  vis geriau nei nulis.. siandien ziuresiu kaip seksis... o 24d tai tikrai nedirbsiu.. nemanau, kad kam ta diena rupes rubai smile.gif
dar dovanu neturiu blush2.gif

na, SEKMES, brangiosios mirksiukas.gif  4u.gif

as ir galvoju kad 24d neverta dirbt ax.gif na iki ir as jau begu i darbeli, galvoju gal silta bus siandien ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mane su tais mokesčiais visai supainiojot,juolab,kad man jie nebuvo aktualu,buvo kas patvarko doh.gif Ar čia senai tas galioja,kad turinčioms mažamečius nereikia vest ligonių kasoms,ar čia nesenas bajeris? Nes aš kaip įmonės savininkė tai mokėdavau anksčiau, šiemet rodos jau nebereikėjo. Įdomu kaip kitąmet bus
QUOTE(tipitapu @ 2009 12 22, 01:43)
rogrinta o tu RIMI t.y. su Hakonlita sutarti pasirasineji?

blink.gif Iš kur žinai? Gal reikalų turėt teko?

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 22, 09:59)
labas rytas,nera kada ir prisest su jumis,vel turiu bedu su vaikais,su dukra si karta smile.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 22, 07:59)
labas rytas,nera kada ir prisest su jumis,vel turiu bedu su vaikais,su dukra si karta smile.gif linalina sveikinu su svente grazia 4u.gif

blink.gif EINA SAU LAIKYKIS 4u.gif

QUOTE(ovimama @ 2009 12 22, 08:26)
Vajuta,saunuole,protingai parasei.Ne SODRAI 72Lt,o LIGONIU KASOMS,Doviliuke .Ar tikrai i sodros saskaita tiek pervedei?Ligoniu kasos-atskira institucija,tikrai jiems kas men nereikia pervedineti,tik deklaravus paskaiciuos sumas kokias sodrai,mokesciams,ir ligoniu kasoms.Beje..nuo sauio pirmos sodra brangsta,nebe 15 proc bus.22%.. verysad.gif Ar 24?nebepamenu  g.gif

SODRA pinigu negražina iš karto pasakau neveskit kur nereikia nes usigražinti po to bus neimanoma misija doh.gif

labutis
Atsakyti