Vajuta,saunuole,protingai parasei.Ne SODRAI 72Lt,o LIGONIU KASOMS,Doviliuke .Ar tikrai i sodros saskaita tiek pervedei?Ligoniu kasos-atskira institucija,tikrai jiems kas men nereikia pervedineti,tik deklaravus paskaiciuos sumas kokias sodrai,mokesciams,ir ligoniu kasoms.Beje..nuo sauio pirmos sodra brangsta,nebe 15 proc bus.22%..
Ar 24?nebepamenu
labas rytas
geros prekybos visoms dirbancioms
linalina prisijungiu ir as prie visu sveikinimu
linalina prisijungiu ir as prie visu sveikinimu
Merginos, o kaip bus su pelno mokesciu, nes skaiciau delfyje, kad mikroimonems reiks moketi nebe 15 bet 5 proc. ar kas nors cia ka zinot? aciu
geros darbo dienos...
P>S
as sendien vaika vedu pas daktarus 3 savaite kosulys nesibaigia ir antibijotikus sugerem vistiek..prasysiu kad rimtesnius tyrimus padarytu...
geros darbo dienos...
P>S
as sendien vaika vedu pas daktarus 3 savaite kosulys nesibaigia ir antibijotikus sugerem vistiek..prasysiu kad rimtesnius tyrimus padarytu...
QUOTE(ovimama @ 2009 12 22, 10:26)
Vajuta,saunuole,protingai parasei.Ne SODRAI 72Lt,o LIGONIU KASOMS,Doviliuke .Ar tikrai i sodros saskaita tiek pervedei?Ligoniu kasos-atskira institucija,tikrai jiems kas men nereikia pervedineti,tik deklaravus paskaiciuos sumas kokias sodrai,mokesciams,ir ligoniu kasoms.Beje..nuo sauio pirmos sodra brangsta,nebe 15 proc bus.22%..
Ar 24?nebepamenu 
jei gerai pamenu, tai sodrai buvo tas 10%. 15% tai mokesciu inspekcijai nuo pajamu, atskaicius leidziamas islaidas. man kai imdama pazyma ejau pas konsultante sake, jog nuo nauju sodra brangs dvigubai. bus 20%. kazi ar niekas nepasikeite. be to sake, kad tie 20% bus skaiciuojami nuo pelno, bet tu 30% pelno galesi pasidet kazkur ir neliest, o mokescius skaiciuot nuo likusiu 70%. man taip aiskino
Laba ryta mergaites
nu zinot skaitau skaitau ir jau plaukai siausias kad nieko nebesuprantu
bet manau sodra neleis apie ja pamirst
as ir dekretinese iki vaikui sueis 3m tai sake kad nereikes tu 72lt moket 
Papildyta:
koks rukas siauliuose
nieko nesimato
vaika veziau i darzeli tai kazkoks absurdas nepatinka man taip vazinet
o dar masina kol uzkuriau jau galvojau kad teks pestute eit
niu ka geros prekybos visoms
ir man paciai
nes dar kaledu senis neviska nupirko
kaip laukiu kaip mazas vaikas 
Papildyta:
laikykis lasiuk
truksta cia taves
Papildyta:
koks rukas siauliuose
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 22, 09:59)
labas rytas,nera kada ir prisest su jumis,vel turiu bedu su vaikais,su dukra si karta
linalina sveikinu su svente grazia 
laikykis lasiuk
Labas rytas
ACIU VISOOOOOMS uz sveikinimus, siandien damusiau skaityt. Vakar nebuvo kada net prisest prie komiuterio. Posunis su zmona i ,,Striptizo erelius" buvo isveze tai gryzom vidurnakti
QUOTE(ingace @ 2009 12 22, 10:53)
Laba ryta mergaites
bet manau sodra neleis apie ja pamirst
as ir dekretinese iki vaikui sueis 3m tai sake kad nereikes tu 72lt moket 
Papildyta:
koks rukas siauliuose
nieko nesimato
vaika veziau i darzeli tai kazkoks absurdas nepatinka man taip vazinet
o dar masina kol uzkuriau jau galvojau kad teks pestute eit
ir man paciai
nes dar kaledu senis neviska nupirko
kaip laukiu kaip mazas vaikas 
Papildyta:
koks rukas siauliuose
as kai vaikas dar mazas buvo ejau i poliklinikos buhalterija ar kur ten, nesiau gimimo liudijima ir ivede duomenis, pasake kad iki vaikui sueis 8 metai, esu drausta
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 22, 10:55)
Labas rytas
ACIU VISOOOOOMS uz sveikinimus, siandien damusiau skaityt. Vakar nebuvo kada net prisest prie komiuterio. Posunis su zmona i ,,Striptizo erelius" buvo isveze tai gryzom vidurnakti 
patiko?
QUOTE(vajuta @ 2009 12 22, 10:59)
as kai vaikas dar mazas buvo ejau i poliklinikos buhalterija ar kur ten, nesiau gimimo liudijima ir ivede duomenis, pasake kad iki vaikui sueis 8 metai, esu drausta
viskas, as rami del tu ligoniu kasu.
Papildyta:
patiko?
Papildyta:
patiko?
Ziauriai patiko
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 22, 11:01)
fainiai tada
Papildyta:
vakar jau galvojau, kad veltui i darba ejau, bet siaip taip surinkau 32,5lt
dar dovanu neturiu
na, SEKMES, brangiosios
QUOTE(vajuta @ 2009 12 22, 11:17)
fainiai tada
gera dovana 
Papildyta:
vis geriau nei nulis.. siandien ziuresiu kaip seksis... o 24d tai tikrai nedirbsiu.. nemanau, kad kam ta diena rupes rubai
dar dovanu neturiu
na, SEKMES, brangiosios

Papildyta:
dar dovanu neturiu
na, SEKMES, brangiosios
as ir galvoju kad 24d neverta dirbt
Labas rytas
Mane su tais mokesčiais visai supainiojot,juolab,kad man jie nebuvo aktualu,buvo kas patvarko
Ar čia senai tas galioja,kad turinčioms mažamečius nereikia vest ligonių kasoms,ar čia nesenas bajeris? Nes aš kaip įmonės savininkė tai mokėdavau anksčiau, šiemet rodos jau nebereikėjo. Įdomu kaip kitąmet bus
Iš kur žinai? Gal reikalų turėt teko?
Mane su tais mokesčiais visai supainiojot,juolab,kad man jie nebuvo aktualu,buvo kas patvarko
QUOTE(tipitapu @ 2009 12 22, 01:43)
rogrinta o tu RIMI t.y. su Hakonlita sutarti pasirasineji?
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 22, 09:59)
labas rytas,nera kada ir prisest su jumis,vel turiu bedu su vaikais,su dukra si karta
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 22, 07:59)
linalina sveikinu su svente grazia 
QUOTE(ovimama @ 2009 12 22, 08:26)
Ar 24?nebepamenu 
SODRA pinigu negražina iš karto pasakau neveskit kur nereikia nes usigražinti po to bus neimanoma misija
labutis