Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Ar norim, ar ne, bet iš šalčio delnų
Kalėdos alsuoja į langą šerkšnu.
Šuoliuoja Naujieji žvaigždėtu taku -
Taip metai iš metų,
ir viskas ratu.
Ar norim - nenorim, jie neša mus vėl
Į naują rytojų tikriausiai todėl,
Kad viską pradėtume jau be klaidų..
Ir meilė pripildytų širdis visu SU SV. KALEDOM newyear.gif drinks_cheers.gif alc.gif 000054.gif 000059.gif wink_3.gif santa2.gif
Atsakyti
Tegul buna pilni Jusu namai skalsos ir santarves, laimes ir pakantumo.
O Jusu sirdys - meiles, dziaugsmo ir vilties.
Tegul sventiniu zvakiu liepsnoje sudega visi vargai ir nesekmes,
O ugnies siluma teatnesa santarve, meile ir tikrus draugus!
Linksmu ir jaukiu visoms svenciu newyear.gif 000059.gif santa2.gif drinks_cheers.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 26, 02:11)
Ne negirtos mergaitės,su Kalėdom visas biggrin.gif  Šventės su lietum,kaip ir keistos kalėdos,bet vid kalėdos. Nu žinokit man tai nelabai jaučiasi kalėdos,ankščiau tai nors jau jausdavosi,dabar tai ne blink.gif  Čia turbūt vyro debiliškos tradicijos daro savo,( turiu omeny vyro gimtinė)nu bent čia tokios tradicijos,kad kraupu blink.gif

Jei ne paslaptis,kokios tos kraupios tradicijos?? g.gif Man irgi kaip neivienais metais ner tos Kaledu dvasios,nors tu ka.. schmoll.gif Guodziuos tuom,kad kitamet visos tos burejos ir horoskopininkes zadejo kad zuvims labai geri metai bus,ypac versle ir sveikatoje... bigsmile.gif
Kaip svenciate mergaites?Ziuriu,viltei,lasiukui ,nekokios Kaledos is viso turbut g.gif
Nuosirdziausi linkejimai ,likimo drauges,kad sektusi mums visoms verslas(sugalvokim sita nora,ir labai tikekim),viskas bus ok!
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 26, 16:17)
Jei ne paslaptis,kokios tos kraupios tradicijos?? g.gif  Man irgi kaip neivienais metais ner tos Kaledu dvasios,nors tu ka.. schmoll.gif  Guodziuos tuom,kad kitamet visos tos burejos ir horoskopininkes zadejo kad zuvims labai geri metai bus,ypac versle ir sveikatoje... bigsmile.gif
Kaip svenciate mergaites?Ziuriu,viltei,lasiukui ,nekokios Kaledos is viso turbut  g.gif
Nuosirdziausi linkejimai ,likimo drauges,kad sektusi mums visoms verslas(sugalvokim sita nora,ir labai tikekim),viskas bus ok!

ax.gif kad tos burejos teisybe zuvytem isburtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 26, 15:20)
ax.gif kad tos burejos teisybe zuvytem isburtu doh.gif

Ne bure,o kazkaip sake kad Jupiterio metai,tai zuvim jis nesa pinigus,sveikata,janau kaip gerai butu thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif negirtas lasiukas...sedi namie ir saugo sv.marija kad nepabegtu biggrin.gif is tiesu tai sergu gripu,jau nuo kuciu palauzta esu,tad lovoje leidziu sventes..vyras trali vali..sunus didysis ir su zasosais nuciulptas gryzo keturiom..sventes kas kaip ir kur svencia..as merga saugau kad nepabegtu,o maziukas mano mane saugo,arbatas nesa biggrin.gif kazkoks kosmaras sios sventes man..ryt turiu su draugais susitikt ir nezinau ar sugebesiu nors bisk su liga isikovot..o taip noriu pasedet nors keleta valandu toli nuo visu rupesciu smile.gif
Atsakyti
Su ventėm , merginos 4u.gif Sveikatos, ramybės, šilumos ir jaukumo, bei gi visokeriopos sėkmės versle 4u.gif
Atsakyti
man irgi kazkaip nesijaucia tos sventines nuotaikos... o ir sniego visai nera.... unsure.gif siandien buvom prie ezero saslyku pasikept tai dar lyt pradejo doh.gif
Atsakyti
Emilyte na ir kokios gi gali buti tradicijos.
Papildyta:
Man tai visai neblogos. Kazkokios ypatingos euforijos nera, bet gana ramu tai mane visai tenkina. Va tik laukiu, kad sunus griztu kazkur su draugais badzegojasi.

Lasiuk uzuojauta, greiciau sveik. Geriausi vaistai nuo gripo karstas vynas, brendis,degtinaite ir samane nepakenks. Maisyti nepatariama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2009 12 27, 00:26)
Emilyte na ir kokios gi gali buti tradicijos.

aha ir man idomu kokios gali but kitokios tradicijos g.gif
Atsakyti
Lab ryta-Visas su praejusiomis Kaledomis-linkiu visko tiek daug-dvigubai to ka prilinkejo jums kiti wub.gif
Atsakyti
4u.gif doh.gif ryt pagaliau jau i darba
Atsakyti