Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Sveikutės,nu tos tradicijos nėra ypatingai kitokios,paprasčiausiai jų išvis nėra. Mano vyras turbūt neturi nieko atsiminti iš vaikystės kalėdų,bent jau aš tai turiu pas mane jos būdavo ypatingos,nors ir labai neturtingi buvom,o čia visi ateina kaip į balių,uošvienė nusiplūkusi gamina maistą ir dar normalios padėkos nesulaukia iš savo dukros,aš suprasčiau jei tai būtų pacankė,o ten jau normalaus amžiaus moteriškė. Oi parašyti man vistiek neišeis,kad jūs suprastumėt. Kalėdos tai dar kaip kalėdos,bet jau kūčios tai doh.gif
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif
Kaip sakant ir atsikelk su noru dirbti doh.gif mazius apsirgo doh.gif doh.gif doh.gif vadinas bus atostogos, nervas ima tikejaus kad viena kita lt pavyks surinkti verysad.gif
Tai ka mergytes geru besibaigianciu metu ir dar geresniu nauju thumbup.gif
Kad žmonės šypsotus ant vieškelio balto, Kad saulė šypsotus virš Jūsų galvų. Kad lietūs nuplautų ir skausmą ir kaltę, Kad sniegas užkirstų ant sielos žaizdos. Kad niekas ir niekad, nieko neskriaustų, Kad niekas nebūtų mažu. Kad viskas į gerą, kad viskas iš naujo Kad viskas Jums būtų gražu.

truputi uzbegu ivikiams uz akiu ax.gif nes galiu ir nebeprisijungt siemet blush2.gif
Atsakyti
Ingace, labai gražus pasveikinimas 4u.gif Sveikit 4u.gif Prekybos jauč nebus, labai nesikrimsk 4u.gif Beje, o kodėl planuoji neprisijungti?

Labas rytas, visoms 4u.gif

vakar vyras rankinę pardavė "netyčia', tai galiu pasigirti- vakar 20 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 28, 10:59)
Ingace, labai gražus pasveikinimas 4u.gif  Sveikit 4u.gif  Prekybos jauč nebus, labai nesikrimsk 4u.gif  Beje,  o kodėl planuoji neprisijungti?
Labas rytas, visoms 4u.gif

vakar vyras rankinę pardavė "netyčia', tai galiu pasigirti- vakar 20 lotuliukas.gif

matyt depresija biski del vaiko uzpuole blush2.gif bet as vel cia ax.gif
beje kaip jusu keliones planai?
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 28, 10:28)
matyt depresija biski del vaiko uzpuole  blush2.gif bet as vel cia ax.gif
beje kaip jusu keliones planai?

šiandien turi išaiškėti ar aš po 2 sav. palieku LT pirma blush2.gif Čia taip gyevnimas viską aukštyn kojom apvertė, tad sėdžiu kaip ant adatų ir laukiu atsakymo, ar man yra vieta ir ar lauks, kol paliksiu šį darbą, t.y. 2sav doh.gif
Atsakyti
Labas rytelis darbininkės hi.gif
Niu ką, visos pailsėjusios? Dar tris dieneles galit šiek tiek padirbėt ir vėl šventinis maratonas biggrin.gif . Aš tai rami sau sėdžiu namie ir laukiu (tiksliau nelaukiu) naujų metų.
Ingace sveikit 4u.gif
Ecka, atrodo sakei vyrą pirma išleisi, o dabar pati lėksi turbūt g.gif . Aišku suprantu-pirmas tas, kuriam darbas pirmiau atsiranda. Pamatysi, viskas bus ok vistiek išvažiuojat tai visi. Pas mane buvo prieš 5 metus taip, kad aš važiavau viena, vyrą ir vaiką palikus čia Lietuvoj cry.gif Ir išbuvau 9 mėnesius- daugiau neištempiau. Arba visi arba nei vienas schmoll.gif
Niu ką geros dienelės dirbančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 12 28, 11:24)
Labas rytelis darbininkės  hi.gif
Niu ką, visos pailsėjusios? Dar tris dieneles galit šiek tiek padirbėt ir vėl šventinis maratonas  biggrin.gif . Aš tai rami sau sėdžiu namie ir laukiu (tiksliau nelaukiu) naujų metų.
Ingace sveikit  4u.gif
Ecka, atrodo sakei vyrą pirma išleisi, o dabar pati lėksi turbūt  g.gif . Aišku suprantu-pirmas tas, kuriam darbas pirmiau atsiranda. Pamatysi, viskas bus ok vistiek išvažiuojat tai visi. Pas mane buvo prieš 5 metus taip, kad aš važiavau viena, vyrą ir vaiką palikus čia Lietuvoj  cry.gif Ir išbuvau 9 mėnesius- daugiau neištempiau. Arba visi arba nei vienas schmoll.gif
Niu ką geros dienelės dirbančioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

pailsėję drinks_cheers.gif Sočios ir laimingos (tikiuosi visos sočios? )

Ar dirbsite visos šiandien? (be ligoniukų)

Matai , kaip vieną dieną ima ir keičiasi viskas doh.gif Kol kas jokių žinių, gal dar nevyksiu, tai daugiau nieko ir nebesakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,mergytės smile.gif

Žiūriu kai kas linksmai atšventė,kai kas nelabai,o aš apynormaliai. Labai ramiai pagulėjom visa šeimyna žiūrėdami TV prie pilno stalo. Tokios ir šventės-filmai ir pilnas pilvas lotuliukas.gif . Anksčiau visada pas tėvus į Pnv važiuodavau,šį kart finansinė padėtis pakoregavo planus,bet nesigailiu.

Geros jums prekybos,kad dirbs dar šiais metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 28, 08:34)
Laba rytuka 4u.gif
Kaip sakant ir atsikelk su noru dirbti  doh.gif mazius apsirgo doh.gif  doh.gif  doh.gif vadinas bus atostogos, nervas ima tikejaus kad viena kita lt pavyks surinkti

ne tau vienai maniškiai abu atiskėlė su kosuliu ir sloga doh.gif vakare i ligonine lėksiu va ir šventės verysad.gif

dar vaikai su bobbeškėm savo mums mašinos langa susprogdino doh.gif
Atsakyti
Labas Mamos

Sveikinu visus su šv. Kalėdom

Noriu Jums pristatyt naujiena.. Tikriausia turit daug nereikalingu savo vaikų drabužėlių, žaislų ir kitų daiktų kurie užima daug vietos. Siūlau Jums gera sprendimą iš kurio galėsit ir užsidirbt. Pardavus nereikalingą daiktą, atsiras galimybė skirti pinigų savo arba vaiko drabužinės atnaujinimui.

Jau vasario mėn. atidaromas vaikiškų prekių išparduotume - komisas.

Priimame ir parduodame mažai naudotos bei naujus:
- Drabužius;
- Avalyne;
- Vaiko kambario baldus;
- Žaislus;
- Vežimėlius;
- Autokedutes;
- Knygas

Pastaba: Iki parduotuvės atidarymo dienos priimam drabužėlius ir visus įvardintus daiktus bei sudaromos sutartys.

Dėl sąlygų ir išsami informacijos į AŽ

Atsakyti
QUOTE(beatuszka @ 2009 12 28, 13:59)

Atleisk,ne čia pataikei,čia ne skelbimų puslapis
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 28, 13:56)
Atleisk,ne čia pataikei,čia ne skelbimų puslapis

gal jai nuvežti savo pardės likučius g.gif lotuliukas.gif Ar taip, ar kitaip užsidarom lotuliukas.gif
Atsakyti