Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

QUOTE(ecka @ 2009 12 28, 13:29)
gal jai nuvežti savo pardės likučius g.gif  lotuliukas.gif  Ar taip, ar kitaip užsidarom lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

ne galima nuvežti kuriu niekaip neparduodam dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 28, 15:01)
lotuliukas.gif

ne galima nuvežti kuriu niekaip neparduodam dar  g.gif

nu *****, gaunu žinutę ir nesuprantu apie kokius likučius kažkas suokia doh.gif Dabar atsiminiau, kad čia sušposijau doh.gif Et, mano rūbeliai vargu ar tiks, nors yra ir tinkančių, ale miestas ir sąlygos manęs netenkins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 28, 14:26)
nu *****, gaunu žinutę ir nesuprantu apie kokius likučius kažkas suokia doh.gif  Dabar atsiminiau, kad čia sušposijau doh.gif  Et, mano rūbeliai vargu ar tiks, nors yra ir tinkančių, ale miestas ir sąlygos manęs netenkins biggrin.gif

o koks miestas butu ir kokie butu drabuziai?
Atsakyti
labas visoms smile.gif

ir as nedirbu, sedziu namie su mazium... nuotaikos nera... turbut baigsiu si versliuka... vyro mama man vakar pradejo sakyt, kad geriau koki darbeli rasciau tai bent kai vaikas serga uz bilioteni kazka gauciau.. o dabar vis dirbt negaliu... be to i minusa dirbu.. matyt ne be reikalo taip susikloste, kad nuomos nenuleido ir yra dar kazkiek laiko issiparduot... taip kad dabar gana greitai turiu nusprest ka daryt....

gal kam kabyklu reiktu? ax.gif lotuliukas.gif

turbut teks daryt taip, kaip irbyte dare... pasiskelbt kad viska parduodu...
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 28, 14:50)
labas visoms smile.gif

ir as nedirbu, sedziu namie su mazium... nuotaikos nera... turbut baigsiu si versliuka... vyro mama man vakar pradejo sakyt, kad geriau koki darbeli rasciau tai bent kai vaikas serga uz bilioteni kazka gauciau.. o dabar vis dirbt negaliu... be to i minusa dirbu.. matyt ne be reikalo taip susikloste, kad nuomos nenuleido ir yra dar kazkiek laiko issiparduot... taip kad dabar gana greitai turiu nusprest ka daryt....

gal kam kabyklu reiktu? ax.gif  lotuliukas.gif

Labas. O kokiu kabyklu turit?
Atsakyti
QUOTE(beatuszka @ 2009 12 28, 17:00)
Labas. O kokiu kabyklu turit?

drabuziu kabyklu. 120,5cm ilgis, 145cm aukstis, vientisos, nesurenkamos, pastatomos, metalines
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 26, 15:17)
Guodziuos tuom,kad kitamet visos tos burejos ir horoskopininkes zadejo kad zuvims labai geri metai bus,ypac versle ir sveikatoje... bigsmile.gif
Nuosirdziausi linkejimai ,likimo drauges,kad sektusi mums visoms verslas(sugalvokim sita nora,ir labai tikekim),viskas bus ok!

clap.gif clap.gif Aš irgi žuvytė thumbup.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 27, 23:07)
4u.gif  doh.gif ryt pagaliau jau i darba

Na taip, pagaliau darbo dienelė - namuos jau stogas pradėjo važiuot biggrin.gif

QUOTE(rogrinta @ 2009 12 28, 13:56)
Atleisk,ne čia pataikei,čia ne skelbimų puslapis

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, laba vakarėlį visoms smile.gif Kaip šian prekyba einas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 28, 15:05)
drabuziu kabyklu. 120,5cm ilgis, 145cm aukstis, vientisos, nesurenkamos, pastatomos, metalines

gal nuotraukiciu turit ir kokia kaina butu smile.gif
Atsakyti
Beje, šian skambinau į madą, tai jau užrašinėja žmones į eilę dėl tonos. Labai noriu išbandyt, bet tuo pačiu ir bijau... g.gif Patarkit ką daryt tos kurios bandėt imti toną g.gif Doviliuke, berods tu ėmus - padrąsink arba atkalbink mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatuszka @ 2009 12 28, 17:25)
gal nuotraukiciu turit ir kokia kaina butu smile.gif

turiu, bet kiek veliau atsiusiu, nes sitam kompe nuotrauku neturiu smile.gif savo el.pasta man parasykit i az. nes cia negalesiu ikelt
Atsakyti
Sveikos mergaites. Stai ir as 4u.gif su didele sloga ir asarotom akim verysad.gif . Na gal iki Nauju pasveiksiu biggrin.gif As tai uzsidariau parduotuve pries kaledas, tai atsidarysiu tik vasario men. , sausio men.sesija prasideda, tai pirmu traukiniu i Vilniu ir paskutiniu traukiniu atgal verysad.gif ir taip 3 sav.
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 28, 16:01)
ne galima nuvežti kuriu niekaip neparduodam dar  g.gif

Matai,tie,kurių nebelabai parduodam,verti 1-5 lt. O priduodant daiktą į komisą imams mokestis apie 5 lt. už kažkokį tai laikotarpį. todėl ir nesuprantu čia šito skelbimo logikos tokioj temoj kaip mūsų. Perkam siuntą,ten daikto vertė daleiskim apie 2 lt,dar kažkam mokam 5 lt.,kad jis palaikys savo parduotuvėj. tai nebloga savikaina gaunas drabužio. Ir koks tikslas perleidinėt kažkam pardavinėt ir komisui mokėt kai turi savo parduotuvę? Nėra ryšio. Todėl ir sakau,kad mergina ne čia pataikė
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 12 28, 16:50)

verysad.gif unsure.gif
Atsakyti