Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

labas vakaras wub.gif kaip sekasi visoms po svenciu? kaip darbai? man irgi siandien prastoka diena... per diena puse knygos perskaiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 29, 00:14)
labas vakaras wub.gif kaip sekasi visoms po svenciu? kaip darbai? man irgi siandien prastoka diena... per diena puse knygos perskaiciau doh.gif

tai ryt ir dabaigsi ta knyga g.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 28, 23:11)
Aš irgi tik ką pažiūrėjau horoskopus,tai kiek girdėjau visiems vandens ženklams geri metai  clap.gif Aš vėžys,tai irgi džiaugiuos. Vat gaila,kad ugnies ženklams ne kas, MB- avinas  verysad.gif Negi man vienai visą naštą reiks nešt  unsure.gif Jaučiams beje neblogi metai kažką naujo pradėt  mirksiukas.gif
Sorry už Oftopika

o as liutas.... g.gif bet nelabai ir tikiu tais horoskopais kai yra bendrai visiems sudaryti schmoll.gif ir dar kai ka blogo paraso ax.gif
Atsakyti
Sveikutės visos smile.gif
Nu ką tuojau nauji metai,nauji darbai ir taip be galo smile.gif
Manau toną pirkti,jei reikia pigių rūbų tikrai apsimoka,man apsimokėjo vien dėl avalynės,jos buvo tikrai daug ir visai neblogos,o rūbai tokie pusėtini,o aš gaunasi kaip naujai atsidarinėjanti parduotuvę,tai manau pasklis gandas,kad aš ne brangininkė,nes jau savikaina tai tikrai nedidelė gaunasi mirksiukas.gif Išmetimui tikrai bus,bet beveik visur būna,tik vienus mažiau kitur daugiau.

Aš tai pradėsiu darbuotis jau nuo kito pirmadienio,po visų švenčių. Nu tikiuosi bus žmogeliukų g.gif

Ir dar dėl užsienio truputį,mane tai nervina,kad yra smerkiamos mamos,kurios išvažiuoja ir palieka savo vaikus seneliams,buvo pas mus labai didelė diskusija draugų tarpe per kalėdas,tai iki numirimo gyniau aš tas mamas kurioms tenka tokia dalia,toks jausmas,kad jos tokios laimingos išvažiuoja į tą užsienį,turbūt nei vienas nepatyres tokio jausmo negali nieko sakyti,ką jaučia tos mamos kurioms tenka išvažiuoti ir palikti vaikus. Čia truputį visai ne į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 28, 23:17)
tai ryt ir dabaigsi ta knyga g.gif

tai jau ir pabaigiau nes pries sventes jau buvau pradzia perskaicius tai siandien kas liko paskaiciau blush2.gif reiks ryt koki zurnala nusipirkt nes maciau kad nauju pasirode jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 29, 00:18)
o as liutas.... g.gif  bet nelabai ir tikiu tais horoskopais kai yra bendrai visiems sudaryti schmoll.gif  ir dar kai ka blogo paraso  ax.gif

nu as tai tikiu jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 28, 23:32)
nu as tai tikiu jais  mirksiukas.gif

tai kai ka gero paraso tai ir as patikiu tada ax.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif reik eit jau pas drauge paduskaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 29, 00:16)
mirksiukas.gif reik eit jau pas drauge paduskaite mirksiukas.gif

reiktu gal jau. cia ir visos kitos taip tyliai pas paduskaites isiskirste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 28, 16:30)
Matai,tie,kurių nebelabai parduodam,verti 1-5 lt. O priduodant daiktą į komisą imams mokestis apie 5 lt......Todėl ir sakau,kad mergina ne čia pataikė

drinks_cheers.gif tai va kad neapsimoka ir dar i tokia tema deda čia ir durnam aišku būtu kad savo vaiku rubelius nešam i savo pard. biggrin.gif

QUOTE(ovimama @ 2009 12 28, 17:21)
Vajuta,tavo uosvenes samprotavimai labai klaidingi,kad uz biuleteni bent gautum,nes vos po 2 biuleteniu gautum pasirasyti kad iseini savo noru,niekam nereikia tokiu darbuotoju su mazais serganciais vaikais schmoll.gif (cia as is savo patirties)

drinks_cheers.gif tai jau tikrai nuėjus i pokalbi dėl darbo kol kalbi atrodo viskas gerai tik klausimas yra vaiku ir koks amžius išgirde paskambinsim .... doh.gif suprask maži vaikai nenorim doh.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Pas mane siandien nelauktai gera diena nors prekiu tai jau verkiant truksta, o pasipildyti galesiu tik po Nauju Metu. Sekmes visoms prekyboje.
Atsakyti
Labas vakaras darbstuoles 4u.gif 4u.gif
Skaiciau skaiciau as jusu temas kelias valandas, ir jau akyse zalia darosi blink.gif
Butu labai idomu suzinoti kiek mazdaug pinigeliu reikia tureti, norint atsidaryti devetu rubu parduotuvele, neskaiciuojant nuomos? 4u.gif 4u.gif
Kai kuriuose pasisakymuose radau kosmines kainas, o kai kur normalias, tai ir nezinau jau kur tiesa g.gif
Dabar kaip sedziu be darbo, ir surasciau keleta tukstantuku, butu pats metas uzsiimti sirdziai mielu darbu thumbup.gif thumbup.gif
Jus jau cia labai draugiskai susibendravusios, ar priimsit naujokele? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti