labas vakaras
kaip sekasi visoms po svenciu? kaip darbai? man irgi siandien prastoka diena... per diena puse knygos perskaiciau
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 29, 00:14)
labas vakaras
kaip sekasi visoms po svenciu? kaip darbai? man irgi siandien prastoka diena... per diena puse knygos perskaiciau 
tai ryt ir dabaigsi ta knyga
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 28, 23:11)
Aš irgi tik ką pažiūrėjau horoskopus,tai kiek girdėjau visiems vandens ženklams geri metai
Aš vėžys,tai irgi džiaugiuos. Vat gaila,kad ugnies ženklams ne kas, MB- avinas
Negi man vienai visą naštą reiks nešt
Jaučiams beje neblogi metai kažką naujo pradėt
Sorry už Oftopika
Sorry už Oftopika
o as liutas....
Sveikutės visos
Nu ką tuojau nauji metai,nauji darbai ir taip be galo
Manau toną pirkti,jei reikia pigių rūbų tikrai apsimoka,man apsimokėjo vien dėl avalynės,jos buvo tikrai daug ir visai neblogos,o rūbai tokie pusėtini,o aš gaunasi kaip naujai atsidarinėjanti parduotuvę,tai manau pasklis gandas,kad aš ne brangininkė,nes jau savikaina tai tikrai nedidelė gaunasi
Išmetimui tikrai bus,bet beveik visur būna,tik vienus mažiau kitur daugiau.
Aš tai pradėsiu darbuotis jau nuo kito pirmadienio,po visų švenčių. Nu tikiuosi bus žmogeliukų
Ir dar dėl užsienio truputį,mane tai nervina,kad yra smerkiamos mamos,kurios išvažiuoja ir palieka savo vaikus seneliams,buvo pas mus labai didelė diskusija draugų tarpe per kalėdas,tai iki numirimo gyniau aš tas mamas kurioms tenka tokia dalia,toks jausmas,kad jos tokios laimingos išvažiuoja į tą užsienį,turbūt nei vienas nepatyres tokio jausmo negali nieko sakyti,ką jaučia tos mamos kurioms tenka išvažiuoti ir palikti vaikus. Čia truputį visai ne į temą
Nu ką tuojau nauji metai,nauji darbai ir taip be galo
Manau toną pirkti,jei reikia pigių rūbų tikrai apsimoka,man apsimokėjo vien dėl avalynės,jos buvo tikrai daug ir visai neblogos,o rūbai tokie pusėtini,o aš gaunasi kaip naujai atsidarinėjanti parduotuvę,tai manau pasklis gandas,kad aš ne brangininkė,nes jau savikaina tai tikrai nedidelė gaunasi
Aš tai pradėsiu darbuotis jau nuo kito pirmadienio,po visų švenčių. Nu tikiuosi bus žmogeliukų
Ir dar dėl užsienio truputį,mane tai nervina,kad yra smerkiamos mamos,kurios išvažiuoja ir palieka savo vaikus seneliams,buvo pas mus labai didelė diskusija draugų tarpe per kalėdas,tai iki numirimo gyniau aš tas mamas kurioms tenka tokia dalia,toks jausmas,kad jos tokios laimingos išvažiuoja į tą užsienį,turbūt nei vienas nepatyres tokio jausmo negali nieko sakyti,ką jaučia tos mamos kurioms tenka išvažiuoti ir palikti vaikus. Čia truputį visai ne į temą
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 28, 23:17)
tai jau ir pabaigiau nes pries sventes jau buvau pradzia perskaicius tai siandien kas liko paskaiciau
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 29, 00:18)
o as liutas....
bet nelabai ir tikiu tais horoskopais kai yra bendrai visiems sudaryti
ir dar kai ka blogo paraso 
nu as tai tikiu jais
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 28, 23:32)
tai kai ka gero paraso tai ir as patikiu tada
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 29, 00:16)
reiktu gal jau. cia ir visos kitos taip tyliai pas paduskaites isiskirste
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 28, 16:30)
Matai,tie,kurių nebelabai parduodam,verti 1-5 lt. O priduodant daiktą į komisą imams mokestis apie 5 lt......Todėl ir sakau,kad mergina ne čia pataikė
QUOTE(ovimama @ 2009 12 28, 17:21)
Vajuta,tavo uosvenes samprotavimai labai klaidingi,kad uz biuleteni bent gautum,nes vos po 2 biuleteniu gautum pasirasyti kad iseini savo noru,niekam nereikia tokiu darbuotoju su mazais serganciais vaikais
(cia as is savo patirties)
Labas vakarelis
Pas mane siandien nelauktai gera diena nors prekiu tai jau verkiant truksta, o pasipildyti galesiu tik po Nauju Metu. Sekmes visoms prekyboje.
Pas mane siandien nelauktai gera diena nors prekiu tai jau verkiant truksta, o pasipildyti galesiu tik po Nauju Metu. Sekmes visoms prekyboje.
Labas vakaras darbstuoles
Skaiciau skaiciau as jusu temas kelias valandas, ir jau akyse zalia darosi
Butu labai idomu suzinoti kiek mazdaug pinigeliu reikia tureti, norint atsidaryti devetu rubu parduotuvele, neskaiciuojant nuomos?
Kai kuriuose pasisakymuose radau kosmines kainas, o kai kur normalias, tai ir nezinau jau kur tiesa
Dabar kaip sedziu be darbo, ir surasciau keleta tukstantuku, butu pats metas uzsiimti sirdziai mielu darbu
Jus jau cia labai draugiskai susibendravusios, ar priimsit naujokele?
Skaiciau skaiciau as jusu temas kelias valandas, ir jau akyse zalia darosi
Butu labai idomu suzinoti kiek mazdaug pinigeliu reikia tureti, norint atsidaryti devetu rubu parduotuvele, neskaiciuojant nuomos?
Kai kuriuose pasisakymuose radau kosmines kainas, o kai kur normalias, tai ir nezinau jau kur tiesa
Dabar kaip sedziu be darbo, ir surasciau keleta tukstantuku, butu pats metas uzsiimti sirdziai mielu darbu
Jus jau cia labai draugiskai susibendravusios, ar priimsit naujokele?