man atrodo kad tinka, nes kažkada skaičiau, kažkurios forumietės kad ji ėjo pas 4 gydytojus ir klausė, ar galima jį naudoti vidiniam naudojimui ir sakė gydytojai kad galima
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 29, 20:05)
man atrodo kad tinka, nes kažkada skaičiau, kažkurios forumietės kad ji ėjo pas 4 gydytojus ir klausė, ar galima jį naudoti vidiniam naudojimui ir sakė gydytojai kad galima
ai bala nemate, nenaudosiu, ne duok die dar kas atsitiktu


QUOTE(Olesta @ 2009 12 29, 14:37)
Naitai, dailu, snaigės labai labai gražios
QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 29, 15:27)
Tikrai,Naitai,grazu
ačiū

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 29, 15:33)
Kaip čia atrodo tas flakonėlis ar čia tie americolor purškiamieji dažai?
spėju, kad čia purškiami PME dažai, kur sugarshackuose 5,95 svaro kainuoja.
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 29, 15:33)
Eglutė labai daili snaigės su formele darytos?
snaigės darytos su stūmoklline formele.
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 29, 15:33)
žvakės nenusakomos spalvos

QUOTE(adriu @ 2009 12 29, 16:06)
naitai,, gražu,rožės labai
ačiū

QUOTE(RiMami @ 2009 12 29, 17:25)
naitas, labai gražūs tavo tortai o rožytės - tiesiog SUPERINĖS
Tokias snaiges kaip tavo ir aš dariau, bet dariau jas iš pastilažo lipdymui - tai kadangi buvo kietos galėjau daryt su jom ką nori - vienos "skraidė" ant vielučių (matei gal 5 psl. ) kitas įdūriau į tortą, žodžiu, reik jas daryt iš cukrinės masės arba pastilažo o įdomiausia spėk kieno gimtadiniui tortas skirtas buvo - nugriūsi 


mačiau aš tą snaigių tortą, o šiandien ir atsigirdo pagyrimai iki Kauno


ėėė, tik koreguodama žinutę pamačiau tą "kam skirtas".. taigi aišku, mano Semi'iui

kai iš MMG snaigės niekam tikusios pasirodė, tuomet dariau iš pastilažo. Aišku, super gavos, ir tvirtos, ir dažymui pasiduoda, rankomis galima imti drąsiai ir pasidėti dėžutėn.
Tik žinai.. jau seniai galvoju apie tą "susmaigstytą" tortą - kaip reikia tas vielutes tortan dėti


QUOTE(RiMami @ 2009 12 29, 17:25)
merginos - žinot, kad po Naujų brangs kakava ir jos gaminiai t.y. šokoladas užsipirkit, kam aktualu
na na.. daugiau ką nors prašom šia tema


žinoma, algos krenta, nemokamų atostogų visi išvaryti, yra dar vietos kur branginti produkciją..
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 29, 22:05)
man atrodo kad tinka, nes kažkada skaičiau, kažkurios forumietės kad ji ėjo pas 4 gydytojus ir klausė, ar galima jį naudoti vidiniam naudojimui ir sakė gydytojai kad galima
ne, nu baikit dviratį išradinėt


Yra vidiniam naudojimui preparatai, nesinuodinkit.
QUOTE(kutvela @ 2009 12 29, 22:35)
atsidaryk ir paragauk, ir viskas aišku pasidarys.
čia žinai panaši situacija kaip Šiauliuos kad įvyko. Bobelės kūdikius ištrynė tirpalais, kuriuosė chlorkės viršija normą 160 kartų


Labas vakarėlis
Pas mane parašyta-išoriniam naudojimui .Kažin ar kitokio yra?Maniškis iš Sovetsko, Lt nebandžiau ieškoti.
Iš masės tik gėles ir baibokus lipdžiau.Kas ragavo-sakė-skanu,
dar gyvi vaikšto ir sveikata nesiskundžia
Ką rašo pas jus,ant lietuviškų buteliukų?

QUOTE(kutvela @ 2009 12 29, 20:35)

Iš masės tik gėles ir baibokus lipdžiau.Kas ragavo-sakė-skanu,


Ką rašo pas jus,ant lietuviškų buteliukų?

aš vaistinėje žiūrėjau ir klausiau: dėl naudojimo į vidų nežino, o va ant buteliuko parašyta išoriniam naudojimui
kaina buvo 7 lt su centais


Galim nusiraminti,kitokio nėra.
Glicerolis, dar žinomas kaip glicerinas arba 1,2,3-propantriolis yra tirštas, bespalvis, bekvapis, tąsus skystis, tirpus vandenyje, higroskopiškas, saldoko skonio, mažai kenksmingas.
[taisyti] Naudojimas
Glicerolis yra naudojamas maisto pramonėje kaip saldiklis ir kitų maisto produktų konservavimo priemonė.
Sovetske kaina 1,20 Lt.\25 g.buteliukas.
Glicerolis, dar žinomas kaip glicerinas arba 1,2,3-propantriolis yra tirštas, bespalvis, bekvapis, tąsus skystis, tirpus vandenyje, higroskopiškas, saldoko skonio, mažai kenksmingas.
[taisyti] Naudojimas
Glicerolis yra naudojamas maisto pramonėje kaip saldiklis ir kitų maisto produktų konservavimo priemonė.
Sovetske kaina 1,20 Lt.\25 g.buteliukas.

valioooooooo
bus išbandyta masė tada su juo
įdomu, kuo skirsis



QUOTE(loret30 @ 2009 12 30, 00:36)
Galim nusiraminti,kitokio nėra.
Glicerolis, dar žinomas kaip glicerinas arba 1,2,3-propantriolis yra tirštas, bespalvis, bekvapis, tąsus skystis, tirpus vandenyje, higroskopiškas, saldoko skonio, mažai kenksmingas.
[taisyti] Naudojimas
Glicerolis yra naudojamas maisto pramonėje kaip saldiklis ir kitų maisto produktų konservavimo priemonė.
Sovetske kaina 1,20 Lt.\25 g.buteliukas.
Glicerolis, dar žinomas kaip glicerinas arba 1,2,3-propantriolis yra tirštas, bespalvis, bekvapis, tąsus skystis, tirpus vandenyje, higroskopiškas, saldoko skonio, mažai kenksmingas.
[taisyti] Naudojimas
Glicerolis yra naudojamas maisto pramonėje kaip saldiklis ir kitų maisto produktų konservavimo priemonė.
Sovetske kaina 1,20 Lt.\25 g.buteliukas.

nu bet tas uzrasas MAZAI KENKSMINGAS


QUOTE(Liusii @ 2009 12 29, 23:40)
nu bet tas uzrasas MAZAI KENKSMINGAS
kaip galima naudoti, nebent pardavimui tortas o ne sau 


Nu jau baikit juokus.

Tortas pardavimui turi buti dar geresnis nei tortas sau. Negi darant kitiems nusispjaut

O kas del to glicerino. Tai kenksmingas jis dideliais kiekiais, gali vidurius paleist, o nuo 1 valg. sauksto nieko neatsitiks
QUOTE(Asseni @ 2009 12 30, 01:57)
Nu jau baikit juokus.
Tortas pardavimui turi buti dar geresnis nei tortas sau. Negi darant kitiems nusispjaut
ka darot.
O kas del to glicerino. Tai kenksmingas jis dideliais kiekiais, gali vidurius paleist, o nuo 1 valg. sauksto nieko neatsitiks

Tortas pardavimui turi buti dar geresnis nei tortas sau. Negi darant kitiems nusispjaut

O kas del to glicerino. Tai kenksmingas jis dideliais kiekiais, gali vidurius paleist, o nuo 1 valg. sauksto nieko neatsitiks
as kitiems nedarau, o ir sau esu nedaug dar kepusi, bet nenaudociau daikto kuris nepritaikytas valgymui



QUOTE(Liusii @ 2009 12 30, 01:19)
as kitiems nedarau, o ir sau esu nedaug dar kepusi, bet nenaudociau daikto kuris nepritaikytas valgymui
tokia jau esu
geriau rinkciausi tokia mase kurios sudetis man tiktu 



Teisingai, kam naudoti kazkokius tai priedus, kurie neskirti vidiniam vartojimui. As glicerino maistinio valgomu neturiu, tai ir praleidziu, kaip kaz kas sake, ta punkta, dedu alieju, zelatina, gliukoze ir pudra. Psio. Puikiai viskas gaunasi.
Man tiesiog poziuris keistas pasirode
QUOTE(Asseni @ 2009 12 29, 23:57)
Nu jau baikit juokus.
Tortas pardavimui turi buti dar geresnis nei tortas sau. Negi darant kitiems nusispjaut
ka darot.
O kas del to glicerino. Tai kenksmingas jis dideliais kiekiais, gali vidurius paleist, o nuo 1 valg. sauksto nieko neatsitiks

Tortas pardavimui turi buti dar geresnis nei tortas sau. Negi darant kitiems nusispjaut

O kas del to glicerino. Tai kenksmingas jis dideliais kiekiais, gali vidurius paleist, o nuo 1 valg. sauksto nieko neatsitiks


