Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(linuxox @ 2010 03 25, 10:30)
Pagaliau Vilniuje mano koleges pradejo daryti sia procedura  clap.gif Daro kol kas su Selektyvu,bet greitu laiku pasiulys ir Sebastiana,nors Selektyvas taip pat labai geras,bet man kazkodel labiau 'lipo' Sebastianas,is karto parasau adresa kur galima rasti,nes mano a.z. pastoviai perpildyta budavo del sito klausimo.
Raugyklos 19(senamiestis,netoli Conti viesbucio),grozio salonas Stiliaus studija,daro sia procedura Jolanta,tai tikrai,o del kitu nezinau  blush2.gif

O sitam salone galima ir isigyti laminato procedurai namie? bigsmile.gif
Atsakyti
hmmm ar tikrai negydo laminavimas plauku g.gif taip noretus kad gydytu g.gif tai gal geriau kaukes is golldwell daryt tas inter......is raudonu pakuociu maciau dare kirpykloj g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 03 30, 17:13)
Tuomet darykis laminavima namie-pigiau kainuos,o priaugintiems plaukams tai laaabai patiks  thumbup.gif

tai cia reiktu nusipirkt sebastian cellophanes priemone? kazin kur ja butu galima isigyti g.gif nes kaip suprantu tai priemone tik kirpykloms.. jauciu vis tiek reiktu eiti kazkur pasidaryt, o tada jeigu jau gali isigyt produktu, darytis namie..
linuxox, tai ar sita procedura gydo plauka ar nea? ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur butu galima isigyti sebastian laminate sampuna? arba koki kita laminate sampuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raffaelle @ 2010 03 30, 19:18)
hmmm ar tikrai negydo laminavimas plauku g.gif taip noretus kad gydytu g.gif tai gal geriau kaukes is golldwell daryt tas inter......is raudonu pakuociu maciau dare kirpykloj g.gif

tos irgi negydo wink.gif juk gydymas yra skirtas tik gyvam organizmui.Plaukai yra gyvi tik saknyje,visas plauku ilgis yra negyvas,taip pat kaip ir nagai,todel gydymas gali buti veiksmingas ir efektyvus tik plauku saknims skirtais produktais...
mama kristina-galiu padeti jums su tom priemonem,bet viskas per a.z.
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 03 30, 19:13)
O sitam salone galima ir isigyti laminato procedurai namie? bigsmile.gif

galima,bet reikia is anksto tartis,tik mergaites nepamirskime kad cia ne skebimu lenta group.gif
Atsakyti
QUOTE(agkelo @ 2010 03 31, 17:39)
Gal kas zinot kur butu galima isigyti sebastian laminate sampuna? arba koki kita laminate sampuna ax.gif

pernai pirkau toki sampuna "RUTOS STUDIJOJ", bet dabr nzn ar dar jais prekiauja.. smile.gif
Atsakyti

rizikuoju buti isbarta,bet vakar kaip tik su kliente kalbejomes butent apie siuos sampunus,jai labai patiko,bet kai kaina padvigubejo tai nustojo pirkti,busiu labai vriedna,bet kadangi pati esu pasirasiusi sutarti su Sebastian tai zinau visus kaininikus ir turiu pasakyti kad sitie sampunai kainuoja iki 100lt,o mano kliente vienam visoje LT gerai zinomam salone pirkdavo po 160-180lt ir tik 250ml talpos!!!!Manau kad reikia visiems sazines tureti,sitoki antkaini uzsideti turetu buti geda.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 04 03, 10:02)
kadangi pati esu pasirasiusi sutarti su Sebastian tai zinau visus kaininikus ir turiu pasakyti kad sitie sampunai kainuoja iki 100lt,o mano kliente vienam visoje LT gerai zinomam salone pirkdavo po 160-180lt ir tik 250ml talpos!!!!Manau kad reikia visiems sazines tureti,sitoki antkaini uzsideti turetu buti geda.

Jūs ką.... pirmą kart į lietuvą atvykot g.gif taigi prasieikit per kristianą, dar ne toks šokas nuo antkainių bus doh.gif Ypač kvepalų, aš už vieno butelio čia kainą, nusiperku 2-3 tokius doh.gif Ir tikrai nepadirbtus, o originalius, tiesiog sulaukiu akcijos ar kažkas tokio....
pas mus pardavėjai išvis sąžinę praradę tiek kosmetikai, tiek maisto, rūbų, avalynės kainom... doh.gif
aš už rankinę mokėjau 280Lt, pas mus viens prie vieno tokia - 660Lt, nu tai kur sveiko proto logika unsure.gif doh.gif

O dėl šampūnų, tai Sebastian Laminates šampūną ir balzamą pagavau už 88Lt, abu buteliukai po 250ml thumbup.gif Be to, buvo taip "skaniai" įpakuoti, kad dėžutę buvo gaila išmest lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 03 balandžio 2010 - 15:02
Na as kazkaip dazniausiai viska perkuosi internetu,duty free,isparduotuvese ir pan. o pries tai ilgoka laika gyvenau ne lt (8 metus) todel mane toks antkainis tikrai sokiravo,o kaina yra netgi mazesne nei jus minejote,tik tiesiog nenoriu tiksliai rasyti,nes nuo kiekvieno salono gali siek tiek skirtis,bet esme yra ta jog kaina neturi virsyti 100lt.
Nezinau gal as tikrai is medzio iskritusi,nes tame versle kuriame esu naudoju auksciausios kokybes produktus,bet uz maziausia antkaini,kiti tikrai zinau visiska slamsta naudoja,kuris nieko nekainuoja,bet kainas uzsipraso ispudingas,kaip uz gera produkta...asmeniskai as pati jeigu zmogus atsinesa toki produkta,tai net neapsiimu daryti,nes chalturoms nei laiko nei noro neturiu.
Is tikruju suprantu kodel tie ankainiai toooooooookio dydzio,nes parduotuve ar pan,pasidaro nerealia reklama,remonta su visais navarotais ir t.t.,o paskola uz visa tai issimoka klientu saskaita,kuriems yra svarbu pirkti varda turincioje istaigoje,o tai yra budinga tik treciojo pasaulio salims...
Atsakyti

Maciau Gariunu turguje moteris prekiauja Sebastian laminates priemonem. Ji turi ivairiu prof priemoniu plaukams, kosmetikos ir pan. Butent apie laminates sampunus ir kondisenus neklausiau, bet kainos pas ja nera dideles palyginus su kirpyklinem kainom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 05 balandžio 2010 - 16:04
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 03, 16:01)

O dėl šampūnų, tai Sebastian Laminates šampūną ir balzamą pagavau už 88Lt, abu buteliukai po 250ml  thumbup.gif  Be to, buvo taip "skaniai" įpakuoti, kad dėžutę buvo gaila išmest  lotuliukas.gif

Isduokit paslapti kur pirkot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 05, 17:04)
Maciau Gariunu turguje moteris prekiauja Sebastian laminates priemonem. Ji turi ivairiu prof priemoniu plaukams, kosmetikos ir pan. Butent apie laminates sampunus ir kondisenus neklausiau, bet kainos pas ja nera dideles palyginus su kirpyklinem kainom 4u.gif

Gariunai dideli, gal sukonkretitumete vietele? 4u.gif
Atsakyti
Gariunuose???As tai nerizikuociau...bet sekmes visoms kurios isdris ir butinai parasykite atsiliepimus.
Atsakyti