Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(Azazella @ 2010 04 05, 18:35)
Isduokit paslapti kur pirkot 4u.gif
Papildyta:
Gariunai dideli, gal sukonkretitumete vietele? 4u.gif

Na kur yra tas pagrindinis iejimas ir taip iskart tiesiai einant, toj eilej( nemoku paaiskint) biggrin.gif. Kur berods geltonu kioskeliu 9 eile ribojasi su palapinem 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2010 04 05, 20:05)
Gariunuose???As tai nerizikuociau...bet sekmes visoms kurios isdris ir butinai parasykite atsiliepimus.

Na as is tos pardavejos jau esu isdrysus nusipirkt Loreal prof. serijos sampunu, Kerastase kauke. Nu lyg ir gerai viskas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 05 balandžio 2010 - 19:31
Gariunuose???As tai nerizikuociau...bet sekmes visoms kurios isdris ir butinai parasykite atsiliepimus.

O kodel ir ne? Daugybe prekiu gariunuose uyra tos pacios, kurios prekybos centruose parduodamos su trigubu antkainiu. Bent jau su batais tai patikrinta. Senamiestyje esu pirkus batelius uz 540 Lt., tie patys gariunuose buvo uz 250.
Atsakyti
Sakykite o kokia sudetis to laminato? Ar ten yra silikonu? Atiprasau jei jau buvo toks klausymas?
Greit turesiu bespalvi laminata. Darysiu pati namie. Kas yra svarbiausia? neuztepti ant saknu?
Atsakyti
mergaites, del laminavimo klaipedoje zanos kirpykloje.. pasiskambinau, tai paisrodo, ten daro ta goldwell inner effect procedura unsure.gif bet tada kazkokia nesamone moket nuo 60 iki 120 lt schmoll.gif as ta pacia procedura daug pigiau pasidariau, bet jeigu tiek moket tai sakyciau net neverta darytis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 04 05, 18:35)
Isduokit paslapti kur pirkot 4u.gif

Jamiau iš Lookfantastic.co.uk (tai atrodo vadinas tas psl)
Kaip tik buvo daugumai rinkinukų akcija, tai ir "nušoviau" biggrin.gif

Aš taip pat drinks_cheers.gif
QUOTE(chamka @ 2010 04 08, 22:58)
kosmetikos tikrai nerizikuociau ten pirkt, viena kart nusipirkau ten tusa doh.gif pasimokiau verysad.gif

Aš irgi kažkada užplaukus ant smegenėlių debesiukams nusipirkau tušą, tai gerai kad esų ne iš to miesto-nevažiuosi šimtus km kad grąžint, bet buvo paskutinis š....
Būčiau buvus vietinė, nebūč patingėjus nuvežt atgal ir tėškus į nosį su tooookia "kokybiša" produkcija.
Bet vėl gi - pati kalta, kokio velnio man reikėjo pirkt iš neaiškišų pardavėjų ir dar talkučkėj doh.gif Niekam nepasiskūsi ir nepaverksi - tik draugei ant peties biggrin.gif

O jūs man pasakykit, kokia gali būt kosmetikos kokybė (šampūno, tušo, kvepalo, kremo ir pan.) kai produktas yra ant šalčio, vėjo, karščio, saulės ir t.t. ... Temperatūrų kaita ne tokia kaip parduotuvėse būna pastovi.... Tikrai netaškyčiau pinigų į balą pirkdama kosmetiką turguose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chamka @ 2010 04 08, 22:58)
gariunuose ir kvepalu maciau ir armani visokiu, bet ar ten tikrai originalus lotuliukas.gif  ax.gif
Papildyta:

as kai dirbau loreal tai imdavau visad kerastase priemones butent ta aliejuka oleo po 23 lt, ir kai pamaciau kiek jie salonuose kainuoja doh.gif
Papildyta:

del batu sutinku, bet kosmetikos tikrai nerizikuociau ten pirkt, viena kart nusipirkau ten tusa doh.gif pasimokiau verysad.gif

Reikia zinot is ko pirkt mirksiukas.gif
As perku gariunuose pas moteri, kuri tikrai prekiauja originalia kosmetika( bent jau plaukams tai tikrai) ir kvepalus esu pas ja pirkus viena kart, originalus ir jie mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepatiko man tas laminavimas. Na aisku plaukai buvo svelnus, blizgejo. Bet tik viena diena po laminavimo. Praejo sav. laiko o plaukai kokie buvo tokie ir yra. Bent jau man tas laminavimas tas pats kas kaukes uzdejimas.
Gaila ismestu pinigu i bala, jau geriau uz tuos pinigus buciau kauke kokia plaukams nusipirkus.
Nes istikruju efekto as nei matau nei jauciu..
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2010 04 10, 15:59)
Nepatiko man tas laminavimas. Na aisku plaukai buvo svelnus, blizgejo. Bet tik viena diena po laminavimo. Praejo sav. laiko o plaukai kokie buvo tokie ir yra. Bent jau man tas laminavimas tas pats kas kaukes uzdejimas.
Gaila ismestu pinigu i bala, jau geriau uz tuos pinigus buciau kauke kokia plaukams nusipirkus.

drinks_cheers.gif Man laike iki pirmo galvos plovimo..o ir seip,j ei kam ir menesi islaiko, bet uz laikina plauku blizgesi moket 80lt doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 10, 15:03)
drinks_cheers.gif  Man laike iki pirmo galvos plovimo..o ir seip,j ei kam ir menesi islaiko, bet  uz laikina plauku blizgesi moket 80lt  doh.gif  schmoll.gif

bent jau man aiskino kirpeja, taip pat varciau goldwello zurnala, skirta kirpejams, tai butent sios firmos rekomenduoja daryti puse metu karta i menesi, i tarpa reiketu naudoti spec sampunus, kondicionierius ir kauke.. po 6 menesiu atsistato plaukai.. ax.gif kadangi mokejau nedaug uz procedura, tai bandysiu pavaiksciot puse metu, ziuresim kas gausis.. g.gif nors dar noreciau pabandyt sebastian firmos laminavima.. man jis rimciausiai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2010 04 10, 15:59)

QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 10, 16:03)
drinks_cheers.gif  Man laike iki pirmo galvos plovimo..o ir seip,j ei kam ir menesi islaiko, bet  uz laikina plauku blizgesi moket 80lt  doh.gif  schmoll.gif

Vienos proceduros neuztenka,netgi netikslinga darytis tik viena procedura.Panasiai kaip nusipirkti kursa vitaminu,isgerti tik viena tablete,ir po to skustis,kad tie vitaminai visai neveiksmingi.
Kartoti laminavimo procedura reiketu kas 4-6sav. tik tuomet rezultatas matysis ir jausis,be to tam kad kuo ilgiau isliktu poveikis tarp laminavimu reiketu ir tos linijos produktus naudoti.
Zinoma kad sia procedura brangiai gaunasi darytis salone,jus tik paskaiciuokite:galvos plovimas,dziovinimas,laminatas,laminato uztepimas,laminato sildymas,antras galvos plovimas ir fenavimas.Tik labai maza dali kainos sudaro pats laminatas
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 04 11, 13:13)
Vienos proceduros neuztenka,netgi netikslinga darytis tik viena procedura.Panasiai kaip nusipirkti kursa vitaminu,isgerti tik viena tablete,ir po to skustis,kad tie vitaminai visai neveiksmingi.
Kartoti laminavimo procedura reiketu kas 4-6sav. tik tuomet rezultatas matysis ir jausis,be to tam kad kuo ilgiau isliktu poveikis tarp laminavimu reiketu ir tos linijos produktus naudoti.
Zinoma kad sia procedura brangiai gaunasi darytis salone,jus tik paskaiciuokite:galvos plovimas,dziovinimas,laminatas,laminato uztepimas,laminato sildymas,antras galvos plovimas ir fenavimas.Tik labai maza dali kainos sudaro pats laminatas

Na kaip noreciau as ji isbandyti, tik Siauliuose niekas nedaro.... verysad.gif Vis siulo kazkokias gaivinamasias ir atstatancias kaukes, o apie laminavima nieko nezino... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 04 11, 13:13)

Man profesionales buvo paaiskinta, kad laminatas tai kosmetine priemone, kuris vis nusiplauna ir po menesio jau NIEKO nebelieka.tad eidama antra karta butu vel kaip pirmas, tad jus cia lb netiksliai padaret prilygindama vitaminams.
Ir skamba lb marketingiskai jusu teorija, kad kuo dazniau eik darykis, kuo daugiau visko prsipirk ,tada gal kazkas bus, juk cia negydomoji procedura,ir mes abi ta zinome mirksiukas.gif
Atsakyti