Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

Pas mane irgi taip buvo jau dabar suvienodėjo (baigiau maitinti prieš pusantro mėnesio) bet didesnė buvo kairė (gal dėl to kad kairiarankė hihihi.gif aš esu) nors valgė sąžiningai iš abiejų ir nei viena nebuvo labiau mėgiama mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri buvot susidurusi su tokiu dalyku,kaip viena kruti ima o kitos atsisako.Pas mane taip nutiko,kad mazoji po kazkurio laiko atsisake vienos kruties,tad zinda tik is vienos,o is ktos ne.Na taip ir gavosi,kad maitinutik viena krutimi,pieno pakanka.Tik vat yra toks dalykelis,ta krutis,kurios mazulka atsisake negamina pieno(kadangi jos nezinda),tad ji yra mazesne uz ta kuri gamina.Tad kyla klausimas ar nutraukus maitinima krutimi(dar neskubu,bet ateis toks laikas) ir liks toks skirtumas ar ir ta kuri siuo metu gamina pieneli sumazes ir susilygins.

P.S.Lauku atsakymu,gal kuri jau buvo susidurusi su tokia situacija.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 07 28, 12:29)
Hexe, o tas Weledos aliejukas nepadeda?

Nuo ko nepadeda?Mes taip pat naudojam si aliejuka.Kiek zinau jis isties geras yra,is naturaliu medziagu padarytas ir t.t.
Atsakyti
Mano pipiriukui 5mėn ir visą laiką per vieną maitinimą maitinu tik iš vienos krūties.
Atsakyti
o man čia (Vokietijoj) ligoninėj seselės vis sakydavo: 10min iš vienos, 10 iš kitos blink.gif aš jų neklausiau, be mums pienuko nebūtų užtekę pavalgyt. Manau, negerai, kai vaikas skubinamas valgyt, tada daug oro prisiryja ir skranduką tempia schmoll.gif
o mūsų pribuvėja moko, kad reik maitint iš vienos krūties, o kitą duot tik kaip desertą - ant pačio galo. vat mes prieš pat desertą pampersiuką pakeičiam - viskas kol kas thumbup.gif
Atsakyti
Man gydytojas irgi rekomendavo maitinti is abieju. Bet kazkaip neisejo. unsure.gif Pradzioje budavo sunku istraukti kruti, o tik istraukus mazius uzsiciaupdavo ir uzmigdavo, kitos nebegaledavau ikisti doh.gif Tai taip ir likom prie vienos. Dabar net sunerimau perskaicius, kad del to krutys paliks nevienodos verysad.gif
Atsakyti
sveikos,

o jeigu maziukas valgo tol kol laisvai bega....kol darbuotis nereikia... mes taip antram menesiuke vargstam - pavalgom is vienos pradedam verkti, tada reikia kitos...o pienuko tai dar yra...man tu 30 min neiseina laikyt
Atsakyti
Manau ,kad vaikeli reiketu maitinti is vienos ,nes ispradziu bega pienelis tik atsigerimui,neriebus ,o tik po to tas tikrasis ,nuo kurio ir pasisotina ir laikyti reiketu 20min.,kad viska istrauktu.Jei pienelio neuztenka reiketu maitinti is dvieju . 4u.gif
Atsakyti
Labukas,mano zuikis tai is vienos valgo.Anksciau kaitaliodavau -tai is vienos tai is kitos.Persigandau siek tiek--vienoj krutinej mazai pieno verysad.gif .Ar tik nebus cia pries pieno dingima? g.gif verysad.gif .
Atsakyti
Mes irgi valgom iš vienos, bet kartais kai jau pradeda nervuotis tai duodu ant pačio galo ir kitą krūtį, kad nusiramintų ir greičiau užmigtų mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Per vieną maitinimą maitinu tik iš vienos krūties rolleyes.gif
Atsakyti
Kol visai leliukas buvo kelių mėnesiukų maitinau vieną maitinimą iš vienos kitą iš kitos, bet kai suėjo metai ir daugiau matyt mažoka būdavo tai per vieną maitinimą iščiulpdavo abi krūtis.
Atsakyti