Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

Sveikutes maitinancios mamytes,
as vyresnele maitinau iki 2 metuku smile.gif , tai paskutinius puse metu maitinau tik is vienos kruties, nes kitoje pienuko tik keli lasai istryksdavo. Is pradziu atrode klaikuma doh.gif krutys nevienodos!!!! Bet per pusmeti baigus matinti suvienodejo smile.gif
Dabar mano antrai mazylei puse metuku, tai vel tas pats vyksta, nors samoningai maitinau is tos mazesnes kruties net dazniau... Taigi, manau cia tiesiog tokios skirtingai issivyste pieno liaukos, o jei vaikiukas gerai auga, tai dideles bedos nera, po maitinimo krutys suvienodes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 11 14, 22:53)
nakti vaikas miega pas mane lovoj, tai dazniausiai valgo is tos pacios kruties, o diena jis daro didesnes pertraukas tarp maitinimu...

vat naktį ir mūsų situacija ta pati. tik nuo tada, kai pastebėjau skirtumą, ir naktį jau nepatingiu ant kito šono verstis ir vaiką į kitą pusę pasiguldyti rolleyes.gif gal dar susitvarkys pieno fabrikėlis?
Atsakyti
As nuo pat gimimo savo lalaila nakti maitinu is abieju krutu vienodai- viena kart is vienos, kita kart- is kitos, bet pastebejau, kad vienoje visgi pieno gaminasi maziau, nors vizualiai krutys beveik nesiskiria.
Atsakyti
Pas drauge ta pati problema del krutu buvo.Koki pusmeti buvo abiejose,o po to tik vienoje.O vasara buvo,tai sako iseinu i miesta su palaidinuke,pavaikstau ilgiau,per ta laika prisirenka pienuko krutyje,nu tai tada kosmaras-viene krutis didele,kita maza sad.gif Ir daryk ka nori,o matesi tikrai ryskiai skirtumas.Bet baigus maitinti krutys suvienodejo. thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi taip buvo - pirmaja dukra maitinau tik ish vienos kruties, nes kita kadaise buvo operuota ir tas randas arti spenelio, jai kazhkaip nepatiko ish jos traukt. Tai ta problema del nevienodu krutu man oi kaip pazhistama doh.gif O dabar sunui trys savaites, tai ish pradzhiu irgi neeme tos kitos nors uzhmuzhk. Bet kishau, kishau ir ikishau. Dabar valgom ish abieju, nors pieno toje invalideje tikrai mazhiau. Bet yra. Ir sunus ish jos pilnai pavalgo.
Atsakyti
Laba mamyčiukai,

skaitau jūsų žinutes ir taip viskas pažįstama. Rašiau ir gydytojų konsultacijai, patarimo klausiau, atsakė kad pieno liaukų krūtyse dydžiai skiriasi todėl ir yra viena krūtinė didesnė, o kita mažesnė, bet man taip atsitiko tik po antro gimdymo g.gif po pirmo tai viskas ok buvo, na pirmą mėnesį tas pienas taškėsi, bet vėliau viskas susitvarkė ir dukrytę maitinau iki 5,5 mėn. Na dabar kad jos didesnės dėl pieno liaukų skirtingo dydžio g.gif jos per 9 metus kol pagimdžiau antrą išsitampė iki skirtingo dydžio biggrin.gif g.gif ir man iš mažosios krūtinės neprivalgo 2.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2005 11 10, 12:47)
gal prieš porą savaičių patebėjau, kad vienoj krūty susikaupia mažiau pieno. ji visąlaik būna minkšta (tuo tarpu kai kita kieta kaip akmuo ir iš jos net savaime teka pienas). ir iš jos pavalgęs vaikas daug greičiau išalksta. ar tai normalu? neramu, kad tai gali būti kokios ligos pradžia

Man irgi tas pats viena krūtis būna kieta kaip akmuo, o kita minkšta ir maža doh.gif Bet mano vaikutis labiau mėgsta valgyti iš tos didesnės krūties, nors stengiuosi kuo dažniau duoti minkštesnę krūtį, bet jis vistiek išsireikalauja kitos blush2.gif biggrin.gif Ir man niekaip nepavyksta jų suvienodinti doh.gif
Atsakyti
Labutis,
man kurį tai laiką buvo abi vienodos thumbup.gif , po to, pasidarė viena didesnė kita mažesnė, o paskui atvirkščiai, ta, kuri buvo didesnė pasidarė mažesnė g.gif biggrin.gif . Ot teip biggrin.gif . Bet pienuko niekada netrūko, augom kaip ant mielių. Iki 6 mėn. maitinau tik MP, jokių vandenų ar arbatėlių, svėrėm 12000gr. blink.gif thumbup.gif .
Dar ir dabar duodu kartą per parą thumbup.gif , bet jau vis pagalvoju, kad reik uždaryt fabrikėlį biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 02 gruodžio 2005 - 13:14
man ta problemele jau gerokai igriso. Nuo pat jaunystes taip buvo.Maitinimo metu kaip ir daugeliui didesnej daugiau pieno yra ir maitinu naktimis is tos puses pastoviai,tai bijau kad ji pataps dar didesne blink.gif Skirtingi krutu dydziai ziauriai erzina. Sakiau pagimdysiu 2vaika ,eisiu kokios operacijos darytis. Ne del vyro o del saves.vyrui ir skirtingos gerai. Taip noreciau aptemptos bliuskos vasara su iskirpte, bet nesinori kad kas spoksotu ir suvoktu ta beda. blush2.gif
tenka i ta mazesne ko nors prigrusti kad suvienodetu.Beje perku liemenele su pagalvelem idedamom, is vienos istraukiu ir perdedu i mazesniaja. doh.gif
Atsakyti
Oi, mat, kaip buna... O as maniau, kad tik pas mane taip doh.gif - viena didesne..
bet neakivaizdziai... nereikia mazosios didinti, kad atrodytu vienodai...
Dabar emiau dziaugtis ta savo, pasirodo visai nedidele, beda rolleyes.gif
Atsakyti
Mano irgi viena didesnė buvo, kol maitinau - dešinioji. Nors aš sąžiningai krūtis kaitaliodavau kas maitinimą. Ir net kai jau į pabaigą maitinimas ėjo, tai vis tiek kairioji ryškiai mažesnė buvo. Dabar, kai po baigimo maitinti praėjo pora savaičių, jau baigia susivienodinti. Tik apskritai krūtys nebe visai tokios, kokios buvo prieš maitinimą... lyg truputuką oro iš balionėlio būtų išleista... unsure.gif
Atsakyti
Cia tas krutu dydis gal biologiskai uzprogramuotas. mirksiukas.gif As irgi stebiu ir stebiuosi, kad desine didesne uz kairiaja. schmoll.gif Kartais net atrodo, kad joje ir maziau pieno, nors kai tikrinu, tai lyg ir ne ax.gif
Atsakyti