Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

Tu ne viena - man irgi taip buvo, kad nevienodai pieno gaminosi. Nieko tokio...taip jau ir bus, matomai pieno lataku vienoje daugiau.
Kai nustosi maitinti susivienodys... smile.gif
Atsakyti
Ir mano dešinė didesnė ir pieno joje daugiau. Nors nenusitraukinėju, maitinu pati ax.gif
Manau laikui bėgant susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Paguodet, nes jau bijojau, kaip reiks vasara maudymuka detis blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 03 18, 17:35)
Tu ne viena - man irgi taip buvo, kad nevienodai pieno gaminosi. Nieko tokio...taip jau ir bus, matomai pieno lataku vienoje daugiau.
Kai nustosi maitinti susivienodys...  smile.gif

drinks_cheers.gif Pas mane taip ir su sunum buvo, ir dabar maitinant dukryte viena krutis didesne gana akivaizdziai, nors pieno atzvilgiu tai nezinau, nematavau niekada, kuri daugiau gamina, nes maitinu tik krutimi, nenusitraukineju, nera kaip pamatuot smile.gif Paskui susinormalizuos, kai nebesigamins pienukas.
Atsakyti
Man dar nestumo metu pasidare viena krutis didesne, maitinu iki siol, skirtumas matosi ir per megztini, tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti viskas susinormalizuos, nors kazkur skaiciau, kazkokiame zurnale, kad kazkoks skirtumas vis tiek islieka...
Atsakyti
Na mano viena krutis buvo visada siek tiek didesne, bet tai buvo vos pastebima (ir tik man), tikiuos ir po maitinimo didesnio skirtumo nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2007 03 20, 15:31)
Man dar nestumo metu pasidare viena krutis didesne, maitinu iki siol, skirtumas matosi ir per megztini, tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti viskas susinormalizuos, nors kazkur skaiciau, kazkokiame zurnale, kad kazkoks skirtumas vis tiek islieka...

Tai sakoma, kad idealios simetrijos ir nera, jei dydziu skirtumas nera baisiai akivaizdus ir netrukdo gyventi, tai normalus dalykas. mirksiukas.gif
Atsakyti
ps mane irgi buvo tas pas blush2.gif , ji net gi norejo is tos didesnes ir valgyt o is mazesnes ne schmoll.gif tik patraukdavo ir viskas mirksiukas.gif tai as pradejau duoti kelis maitinimus is eiles is mazesnes, kad pradetu daugiau gamintis pieno ir taip suvienodetu mirksiukas.gif o paskui jau keitinedavau viena is vienos, kita is kitos, o ji tekdavo nutraukinet tai nutraukinedavau is abieju, po 25 min kiekvienai, man taip ligoninej patare mirksiukas.gif o dabar dar kai maitinu tai kaip ir neber to skirtumo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano kairė gerokai didesnė, bet kažkaip nesuku galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Maitinau, viena maitinima is vienos, kita is kitos, ir vel po to is kitos smile.gif
Atsakyti
o aš maitinu iš abiejų, gal jau koks antras mienuo, prieš tai pakaitom, bet pastebėjau, kad iš vienos neprivalgo, dabar dviejų lygtai perdaug, bet kitąmaitinimą pradedu ta neišvalgyta. Mano kleckas vieną papulį ima mieliau net nežinau kodėl g.gif
Atsakyti
Kol mazyte budavo- pavalgydavo is vienos, keisdavau pakaitomis. Dabar valgo is vienos arba is dvieju, o kartais ir trecia suvalgytu biggrin.gif - labai nepastovi su apetitu mano mergaite.
Atsakyti