Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

QUOTE(zuikute @ 2006 10 18, 19:47)
Kol visai leliukas buvo kelių mėnesiukų maitinau vieną maitinimą iš vienos kitą iš kitos, bet kai suėjo metai ir daugiau matyt mažoka būdavo tai per vieną maitinimą iščiulpdavo abi krūtis.

Aš manau, kad tai neturi didelės reikšmės, juk svarbiausią, kad mažylis būtų sotus ir patenkintas wub.gif
Juk kuo daugiau vaiką maitini tuo greičiau pienukas gaminasi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na tas tai taip drinks_cheers.gif
Tik dėl savęs truputį nelengva, prieš kelias dienas staigiai nutraukiau maitinimą ir dabar akivaizdžiai matosi iš kurios krūties mažylė daugiau valgė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikute: 19 spalio 2006 - 22:05
QUOTE(gagrate @ 2006 10 16, 18:43)
Manau ,kad vaikeli reiketu maitinti is vienos ,nes ispradziu bega pienelis tik atsigerimui,neriebus ,o tik po to tas tikrasis ,nuo kurio ir pasisotina ir laikyti reiketu 20min.,kad viska istrauktu.Jei pienelio neuztenka reiketu maitinti is dvieju . 4u.gif

Cia tikra tiesa. Is kitos maitinu tik tada, kai mazoji istustina viena. Bet jai dar tik 3 savaites, tad taip retai pasitaiko... Pieno fontanai.
Atsakyti
Diena maitinu is vienos kruties, o nakciai, jei buves maitinimas buvo pries kokias pora valandu, duodu is abieju, kad sotesnis butu ir ilgiau miegotu smile.gif
Atsakyti
as savo lelytei pieneli traukiu is abieju krutiniu, isitraukia nemazai traukiu kas 3 val., tai atliekama pieneli as saldau , kai prasides kosytes tai ir susinaudos, jau turiu viena dideli saldiklio stalciuka vien pienuko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglius @ 2006 10 26, 13:27)
as savo lelytei pieneli traukiu is abieju krutiniu, isitraukia nemazai traukiu kas 3 val., tai atliekama pieneli as saldau , kai prasides kosytes tai ir susinaudos, jau turiu viena dideli saldiklio stalciuka vien pienuko drinks_cheers.gif

O kodėl tu nusitraukinėji g.gif
Kaip įdomu dėl to sušaldymo aš apie tai žinojau, kad galima tai daryti, bet kad ateityje košėms pagardinti tai net nebūčiau pagalvojusi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 10 17, 14:53)
Per vieną maitinimą maitinu tik iš vienos krūties  rolleyes.gif

Aš irgi taip pat smile.gif
Atsakyti
Viena krūtimi irgi galima maitinti pakankamai ilgai. Pati įsitikinau tuo. smile.gif
Mano mažylis nebeėmė kairiosios krūties nuo 7 mėn., nes iš jos pienukas bėgdavo silpniau... Taip pamažu joje pienukas dingo, krūtis sumažėjo, tačiau dešiniojoje pienuko buvo pakankamai, tad sūnelį maitinau toliau tik viena krūtimi dar beveik metus, t.y. iki 1 m. ir 6 mėn. Jau laukiausi antrojo leliaus, teko maitinimą nutraukti. Krūtys vėl tapo tokio pat dydžio, kaip ir buvo. taigi, maitinimas iš vienos krūties nepakenkė niekaip, nei man, nei vaikiukui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 15 kovo 2007 - 21:48
Labai laiku islindo si tema.Esu siek tiek sunerimus,nes Migke kazkaip labai greit pavalgo is vienos kruties ir po val.vel uzsimano,o kai valgo is kitos tai uztrunka ilgiau ir ilgiau soti buna,o ir ta is kurios daugiau istraukia man verzia,matomai,daugiau ir pasigamina pieno,kazkokius diegliukus joje jauciu.Tai dabar zinosiu,jei dings kaireja -valgysim tik is desnes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusitraukineju pienuka nuo pat gimimo (1.5men). Nezinau kodel, bet is desiniosios bega daug daugiau pienuko, joje ir gaminasi daugiau. Jei is kaires pritraukiu 20-30ml, tai is desines galiu 100. Desine krutis pasidare daug didesne, kietesne, na aisku del pieno gamybos. Bet man baisu, jei ir baigus maitinti jos tokios skirtingos liks, viena normali, kita didesne ir nuo pieno nutraukinejimo nukarusi? blink.gif Dabar vizualiai matosi tiesiog, o be liemeneles netgi juokingai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 03 17, 17:40)
Nusitraukineju pienuka nuo pat gimimo (1.5men). Nezinau kodel, bet is desiniosios bega daug daugiau pienuko, joje ir gaminasi daugiau. Jei is kaires pritraukiu 20-30ml, tai is desines galiu 100. Desine krutis pasidare daug didesne, kietesne, na aisku del pieno gamybos. Bet man baisu, jei ir baigus maitinti jos tokios skirtingos liks, viena normali, kita didesne ir nuo pieno nutraukinejimo nukarusi?  blink.gif  Dabar vizualiai matosi tiesiog, o be liemeneles netgi juokingai atrodo  doh.gif

taip jau būna, kad viena krūtis gamina pienuko daugiau kita mažiau.aš kai žinadau natūraliai, man to nesijaučia.
dvyniam nutraukinėjau pieną, bet kažkaip neprisimenu.

o tu pabandyk iš tuščiosios krūties nutraukinėti pienuką dažniau, tada gal pastimuliuosi gamybą ir pienas susivienodins?
kad vienodos krūtys bus tai nežinau.reliai ta, kuri labiau "tampoma" ir išsitampys daugiau.

o kodėl nežindai pati?pats geriausias pientraukis yra kūdikis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 03 17, 21:36)
taip jau būna, kad viena krūtis gamina pienuko daugiau kita mažiau.aš kai žinadau natūraliai, man to nesijaučia.
dvyniam nutraukinėjau pieną, bet kažkaip neprisimenu.

o tu pabandyk iš tuščiosios krūties nutraukinėti pienuką dažniau, tada gal pastimuliuosi gamybą ir pienas susivienodins?
kad vienodos krūtys bus tai nežinau.reliai ta, kuri labiau "tampoma" ir išsitampys daugiau.

o kodėl nežindai pati?pats geriausias pientraukis yra kūdikis wink.gif

Gime ankstokai,tai 1.5sav inkubatoriuj gulejo ir buvo maitinama svirkstu, paskui is buteliuko, tai iprato. Duodu kruti,bet netraukia is jos, nors ir stengiasi verysad.gif
Atsakyti