Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

QUOTE(Mikasiene @ 2007 03 21, 17:43)
Mano kairė gerokai didesnė, bet kažkaip nesuku galvos  lotuliukas.gif

bet liemenuka normalu nusipirkti super sunku doh.gif
Atsakyti
Bet jei pirktume liemenele su skirtingu dydziu kauseliais, manau dar didesnis skirtumas matytusi blush2.gif
Atsakyti
Is abieju pilnu tempu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano kleckas kaip kada nori, jei viena maitinima is vienos pavalgo, tai kita maitinima duodu kita. Nors dazniausiai abi istustina lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniske tai valgo viena maitinima is vienos, kita is kitos, net kartais vienos neisvalgo pilnai smile.gif
Atsakyti
Visada iš abiejų maitindavau, tik kai pradėjau mažinti maitinimų skaičių, pradėti atpratinti, taipo vieną duodavau, nes pastebėjau, kad taip natūraliai greičiau man pienuko kiekis mažėja, antra vertus, vaikelis jau nemažas buvo (2 metai), tai ir to paties pieno kaip maisto ne tiek daug reikėjo, greičiau jaukumo, nusiraminimo smile.gif
Atsakyti
Iki 3 savaiciu maitindavau pakaitomis, tai is vieno, tai is kitos. Veliau pradejo vaikui trukti pienuko (tai buvo kritinis periodas 2-3 dienu, kuri reikia pralaukti, bet suzinojau per velai) ir matinau is abieju is karto, tai i vakara krutine budavo tuscia, teko primaitinti ir misineliu doh.gif Maitindavau is abieju ir dar primaitindavau misineliu, veliau pakeiciau taktika: maitindavau vel pakaitomis is vienos ir dar misinelis. Maziukas 5 men. atsisake vienos kruties is vis, nes pirmo vaiko buvo sukandziotas spenelis ir jis matyt blogesnis isliko, tai dar menesi maitinau tik viena krutimi 4u.gif Dziaugiuosi, kad maitinau vaikuti nors iki 6 men., o tai pirma teko maitinti vos 3 men., mat labai sukandziojo spenelius (labai jau jie maziukai) doh.gif Dabar jau yra visokiu priemoniu speneliams formuoti dar pries gimstant vaikuciui 4u.gif Kai visi maitinimo nepatogumai ir skausmai lieka praeity (dazniausiai tai 1 menuo), kudikio zindymas tampa kazuo ypatingu, nenusakomu zodziais, sekmes visoms maitinancioms 4u.gif
... ir ne tiesa, kad tik kudikis patiria stresa, nutraukus zindyma, man atrodo, kad mamytems yra zymiai sunkiau tai pernesti moraliskai mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai maitinu is tos, kuri yra pilnesne.
Atsakyti
maitint bandau pakaitom, bet viena krutis visada buna pilnesne g.gif ir vaikas is jos visada mieliau valgo g.gif
Atsakyti
Dažniausiai vieną maitinimą iš vienos, kitą iš kitos, tačiau būna ir taip, kad per vieną maitinimą patuština abi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vieną kartą iš vienos kitą iškitos. Nors pastebėjau kad dešinį papuką mažulė mėgsta labiau user posted image
Atsakyti
O as maitinu tik is vienos... Tiesiog pries kokiu tris menesiukus viena krutis tapo tuscia. Cia gal todel, kad is jos reciau maitindavau, tai taip po truputi ir uzsibaige...
Ir nieko, pienuko uztenka rolleyes.gif
Atsakyti