Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

QUOTE(asMona @ 2005 04 07, 16:29)
Mano draugei taip buvo, tai ji viena krutimi maitino nuo 10 men. iki 1,5 metu. Tik tiek, kad baigus maitinti, ta krutis liko zymiai disesne, nei ta, is kurios nemaitino  sad.gif .

Visam laikui ar kažkurį laikotarpį??? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(saltrune @ 2005 04 07, 22:57)
Visam laikui ar kažkurį laikotarpį??? cry.gif

Is pradziu ji siek tiek pergyveno del tos didesnes kruties, bet per metus (baigus maitinti) mazdaug susinormalizavo. Na, liko ta krutis truputi didesne, bet gal per sekancius metus dar sumazes ir susilygins su ta, is kurios nemaitino?.. smile.gif

Kita vertus, gal as cia be reikalo gasdinu? Kiekvieno zmogaus organizmas yra kitoks, taip kad galbut tau isvis jokiu problemu su krutu dydziais nebus! O ir dukrytei juk mamos pienukas niam-niam... 4u.gif
Atsakyti
Kadangi man buvo operuotas guzelis krutyje ir randelis buvo prie pat spenelio, tai dukte atsisake zysti ish tos kruties. Nuo pat pradzhiu. Tai maitinau ish vienos iki 8 menesiu. Viskas buvo ok, pieno ir vienoje pasigamindavo pakankamai. Tik tiek, kad toks estetinis nepatogumas buvo - jei krutis pritvikdavo pieno, matydavosi kad ji didesne. bet kadangi maitinti labai norejau, tai nekreipiau i tai jokio demesio. Nutraukus maitinima, krutis liko didesne. Dabar praejo trys metai. Su liemenele nera nei mazhiausio skirtumo. Kai pasizhiuriu budama nuoga - ash matau menkuti skirtuma. Bet ko gero tik ash biggrin.gif biggrin.gif dabar laukiuosi antro. Tai turbut pabusiu atkaklesne siulydama ta "mazaja" kruti. Nes tada lengvai pasidaviau. O jei nevalgys - tai nevalgys. Vel maitinsiu ish vienos.
Atsakyti
Mano viena irgi buvo uzsidegusi, tai tos maziau ir eme,
tad praktiskai maitinu is vienos, jau 4 men. mirksiukas.gif
Kol kas viskas oko smile.gif
Atsakyti

Draugei, kai pradėjo primaitint mergaitę, vienoj krūty visiškai dingo pienas, maitina tik iš likusios jau tris mėnesius, dar turi pienelio, tai vadinasi, viskas įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš su viena krūtimi išmaitinau iki 1m 3mėn. Kažkur mėnesį po dukrytės gimimo nebeėmė 1 krūties ir tiek. Bet problemų nebuvo išmaitinau ir su viena. Ta kitą šiek tiek nutraukinėdavau tai draugės dukrytei iki 6mėn 1maitinimui duodavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netaa: 15 balandžio 2005 - 12:57
Aš taip pat maitinu jau gal kokius 5 mėn tik iš vienos krūties. Net nežinau priežasties, kodėl antrojoje pieno neliko g.gif Dabar labai "gražiai" atrodau: viena krūtis - balionas, kita - spanielio ausis smile.gif Vieno bijau, kad nustojus maitint, neliktų žymus skirtumas tarp abiejų krūtų sad.gif
Atsakyti
Mazylis tik palaizo lasanti pienuka, truputi patraukia ir ima rekti. Kai duodu kita kruti, valgo normaliai. Ka darote tokiais atvejais?
Atsakyti
Man su viena buvo panasiai, nes jos spenelis mazelesnis.. Bet as vis stengiaus jam iduoti ta kruti ir pavyko, nors labiau vistiek megsta ana ax.gif Gal daugiau kantrybes ir pastangu galiu palinketi... 4u.gif
Atsakyti
Man taipat buvo. Vienos krūties niekaip nenorėjo imti, o iš kitos godžiai žindė. Nors aš vistiek jai kišdavau, bet pasekoje vienoje krūtyje nebebuvo pieno, tai viena krūtimi ir išmaitindavau.
Bet keistokai atrodžiau, viena krūtis išpampusi, o kita .... doh.gif doh.gif doh.gif

Siūlau kiekvieną kartą pradėti nuo tos krūties,kurios nenori imti, gal alkanas būdamas pradės gerti pienuką.
Atsakyti
Ot gudruoliai tie vaikiukai, dar tik kelios dienos, o jau šokdina mamytes kaip reikiant smile.gif

Viskas turėtų susitvarkyti, tik būtinai maitink iš tos krūties, kur nevalgo, pirmiausia iš tos. Kol dar pati maitinimo pradžia, gali būti, kad pieno latakėliai siauroki ir pienas sunkiau bėga, todėl tas mažas tinginėlis ir tingi darbuotis. Pratink, būtinai, nes toj krūty gali sumažėt pienuko, jei liks neišvalgyta. O svarbiausia, nesinervink dėl to, bandyk su sūneliu gražiuoju susitarti ir viskas susitvarkys. Būtinai mirksiukas.gif SĖKMĖS
Atsakyti
mano burbule valge iki 2 metu, ko tik nedarem ji niekaip nesutiko valgyti ka nors kitka apart piena.Tad visa ta laika ismaitinau ja viena krutimi, jokie bandymai pasiulyti kita nepadejo- antroji buvo anuliuota biggrin.gif Pasekmes: nemazai laiko praejo nuo tu dieneliu, bet krutines dydis neatsistate, toji, kuria maitinau, paliko nezymiai didesne. Tad sekmes bandant susitarti tongue.gif
Atsakyti