QUOTE (Kristinka @ 2004 09 16, 08:14) |
Nes pas mane akivaizdžiai matosi ![]() |
Vat ir pas mane akivaizdziai

Pas mane ir kai nezindziau viena mazesne buvo-desine. Dabar didesnej pieno daugiau ir dukryte ja labiau megsta.
As irgi labai nerimavau del to, kad vienoj kruty daugiau buvo pieno, o kitoj mazai, laikui begant sunelis atsisake visiskai zisti is mazesnes kruties, tai ir maitinu iki siol is vienos, kuri akivaizdziai didesne. Tikiuosi baigus maitinti, viskas susitvarkys, o jei ne,nu ka padarysi.......

Vajezau, ir man viena krutis didesne ir pienuko joje daugiau. O beibis isvalgo mazaja ir dar uzkanda didziosios. Nenoriu baigus maitinti buti su brokuota krutine

QUOTE (Kristinka @ 2004 09 16, 08:14) |
Mano dešionioji krūtis taip pat didesnė nei kairioji. Joje ir pienelio daugiau. Vyras juokauja, kad gavo žmoną su broku. ![]() ![]() |
Pas mane irgi lygiai tas pats, ką jau šnekėti apie maikutę,aš užsidedu megztinį ir tai pas mane matosi

QUOTE (kiausiniene @ 2004 09 28, 09:47) |
Vajezau, ir man viena krutis didesne ir pienuko joje daugiau. O beibis isvalgo mazaja ir dar uzkanda didziosios. Nenoriu baigus maitinti buti su brokuota krutine ![]() |

Kas zinot receptu, kaip isvengt "brokuotos" krutines?!
Nieko čia nepadarysi.Pati turiu tokį "defektą".Vaikas nuo 8 mėn.atsisakė mažesnės krūties visai.O dydžių skirtumas bent jau mano giminėj paveldimas-mano močiutė,mama ir mano sesuo turi tokį pat skiriamąjį bruožą.Nors iš esmės tai nesimato po drabužiais,nors kai tenka liemenuką rinktis,pajauti,kad yra maždaug pusės-vieno numerio skirtumas.Kol kas maitinu,tai manau,kad kai mesiu šį reikalą truputį išsilygins skirtumas.O dėvėti dėl to tenka elastinius liemenukus,kad normaliai atrodytų.
As irgi "defektuota"
Ir maitinu jau puse metu tik is vienos, didesniosios kruties. Kartais susimastau, kad blogai darau, bet... O jei baigus maitint skirtumas nesumazes pirksiu viena didinanti idekliuka i liemenele. Dabar kai perskaiciau, kad as ne viena tokia, tai dar lengviau pasidare
. O idomu ka medikai sako apie maitinima is vienos kruties, gal kuri ka girdejot?

Atidziai dar karta apziurejau krutis veidrodyje. Vaizdzialis nekoks...
Gal situacija galima gelbeti maitinant du kartus is mazosios, o viena karta is didziosios?

buvo ir man tokia probleme, kuomet perkopem 1 metukus, pamego vaikinas kairiaja kruti. ir pasidare ji kaip balionas, o desinioji, be darbo susitrauke, skirtumas buvo keli dydziai
. oi kaip nervinausi tada, nuo tokio vaizdelio ir nepatogumo del asimetrijos, bet baigus maitinti susilygino abi
po kokio menesio

Taigi as ir prisijungsiu prie jusu prie jusu su sia problema
Be to kad turiu guza kruti, tai va kai mane istyre tai pasirodo turiu dvi skirtingos sudeties krutis...iki vaikuciu ir maitinimo, jos buvo vienodos....bet va pirma vaikeli ka matinau tai labai ryskiai matesi..maitinau is desnes (ji didesne), nes budavo sunkesne ir labiau skaudejo, bet nepamirsdavau ir kaires...dabar antraji vaikeli maitinu, tai panasiai, bet ta kitokia krutis nera jau tiek baisiai didesne,...
Kiek pamenu verkiau kaip pamaciau pirma karta, kad labai skiriasi krutis, bet po maitinimo kazkiek susitvarke..aisku viena liko siek tiek didesne, bet uzsidejus liemenele nesimatydavo..tik atviru drabuziu nelabai uzsidesi, nes labiau nagrinejantys zmogus galetu pastebet....
O mano vyras gal ir pastebejo (manau kad pastebejo) bet nieko nesake.....matyr tas netrugdo jam
Be to kad turiu guza kruti, tai va kai mane istyre tai pasirodo turiu dvi skirtingos sudeties krutis...iki vaikuciu ir maitinimo, jos buvo vienodos....bet va pirma vaikeli ka matinau tai labai ryskiai matesi..maitinau is desnes (ji didesne), nes budavo sunkesne ir labiau skaudejo, bet nepamirsdavau ir kaires...dabar antraji vaikeli maitinu, tai panasiai, bet ta kitokia krutis nera jau tiek baisiai didesne,...
Kiek pamenu verkiau kaip pamaciau pirma karta, kad labai skiriasi krutis, bet po maitinimo kazkiek susitvarke..aisku viena liko siek tiek didesne, bet uzsidejus liemenele nesimatydavo..tik atviru drabuziu nelabai uzsidesi, nes labiau nagrinejantys zmogus galetu pastebet....
O mano vyras gal ir pastebejo (manau kad pastebejo) bet nieko nesake.....matyr tas netrugdo jam