Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

QUOTE (Kristinka @ 2004 09 16, 08:14)
Nes pas mane akivaizdžiai matosi blink.gif . O juk taip noris apsirengti aptemtą maikutę. Tikiuosi su laiku krūtys taps vienodos.

Vat ir pas mane akivaizdziai blink.gif Labiausiai bijau, kad taip ir liks, kai nebemaitinsiu net. Mano viena drauge turi tokia problema - irgi vargsta su liemenelem sad.gif Gal ja kaip tik maziau maitinti ta didziaja krutimi g.gif
Atsakyti
Pas mane ir kai nezindziau viena mazesne buvo-desine. Dabar didesnej pieno daugiau ir dukryte ja labiau megsta.
Atsakyti
As irgi labai nerimavau del to, kad vienoj kruty daugiau buvo pieno, o kitoj mazai, laikui begant sunelis atsisake visiskai zisti is mazesnes kruties, tai ir maitinu iki siol is vienos, kuri akivaizdziai didesne. Tikiuosi baigus maitinti, viskas susitvarkys, o jei ne,nu ka padarysi....... unsure.gif
Atsakyti
Vajezau, ir man viena krutis didesne ir pienuko joje daugiau. O beibis isvalgo mazaja ir dar uzkanda didziosios. Nenoriu baigus maitinti buti su brokuota krutine blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kristinka @ 2004 09 16, 08:14)
Mano dešionioji krūtis taip pat didesnė nei kairioji. Joje ir pienelio daugiau. Vyras juokauja, kad gavo žmoną su broku.  smile.gif  Iš tiesų, šiek tiek nepatogumų yra, kai reikia prisitaikyti naują liemenėlę.  Nes pas mane akivaizdžiai matosi  blink.gif . O juk taip noris apsirengti aptemtą maikutę. Tikiuosi su laiku krūtys taps vienodos.

Pas mane irgi lygiai tas pats, ką jau šnekėti apie maikutę,aš užsidedu megztinį ir tai pas mane matosi doh.gif doh.gif doh.gif greit kompleksą įsivarysiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE (kiausiniene @ 2004 09 28, 09:47)
Vajezau, ir man viena krutis didesne ir pienuko joje daugiau. O beibis isvalgo mazaja ir dar uzkanda didziosios. Nenoriu baigus maitinti buti su brokuota krutine blink.gif

ohmy.gif Pas mane tas pats unsure.gif .
Kas zinot receptu, kaip isvengt "brokuotos" krutines?!
Atsakyti
Nieko čia nepadarysi.Pati turiu tokį "defektą".Vaikas nuo 8 mėn.atsisakė mažesnės krūties visai.O dydžių skirtumas bent jau mano giminėj paveldimas-mano močiutė,mama ir mano sesuo turi tokį pat skiriamąjį bruožą.Nors iš esmės tai nesimato po drabužiais,nors kai tenka liemenuką rinktis,pajauti,kad yra maždaug pusės-vieno numerio skirtumas.Kol kas maitinu,tai manau,kad kai mesiu šį reikalą truputį išsilygins skirtumas.O dėvėti dėl to tenka elastinius liemenukus,kad normaliai atrodytų.
Atsakyti
As irgi "defektuota" smile.gif Ir maitinu jau puse metu tik is vienos, didesniosios kruties. Kartais susimastau, kad blogai darau, bet... O jei baigus maitint skirtumas nesumazes pirksiu viena didinanti idekliuka i liemenele. Dabar kai perskaiciau, kad as ne viena tokia, tai dar lengviau pasidare laugh.gif . O idomu ka medikai sako apie maitinima is vienos kruties, gal kuri ka girdejot?
Atsakyti
blink.gif Kai kurie medikai net negirdeje apie tokius dalykus blink.gif Pvz. musu pediatre labai nustebo, kai as jai papasakojau kaip maitinu vaika, sako pirma karta gyvenime girdi g.gif
Atsakyti
Atidziai dar karta apziurejau krutis veidrodyje. Vaizdzialis nekoks... sad.gif Gal situacija galima gelbeti maitinant du kartus is mazosios, o viena karta is didziosios?
Atsakyti
buvo ir man tokia probleme, kuomet perkopem 1 metukus, pamego vaikinas kairiaja kruti. ir pasidare ji kaip balionas, o desinioji, be darbo susitrauke, skirtumas buvo keli dydziai tongue.gif . oi kaip nervinausi tada, nuo tokio vaizdelio ir nepatogumo del asimetrijos, bet baigus maitinti susilygino abi g.gif po kokio menesio
Atsakyti
Taigi as ir prisijungsiu prie jusu prie jusu su sia problema
Be to kad turiu guza kruti, tai va kai mane istyre tai pasirodo turiu dvi skirtingos sudeties krutis...iki vaikuciu ir maitinimo, jos buvo vienodos....bet va pirma vaikeli ka matinau tai labai ryskiai matesi..maitinau is desnes (ji didesne), nes budavo sunkesne ir labiau skaudejo, bet nepamirsdavau ir kaires...dabar antraji vaikeli maitinu, tai panasiai, bet ta kitokia krutis nera jau tiek baisiai didesne,...
Kiek pamenu verkiau kaip pamaciau pirma karta, kad labai skiriasi krutis, bet po maitinimo kazkiek susitvarke..aisku viena liko siek tiek didesne, bet uzsidejus liemenele nesimatydavo..tik atviru drabuziu nelabai uzsidesi, nes labiau nagrinejantys zmogus galetu pastebet....
O mano vyras gal ir pastebejo (manau kad pastebejo) bet nieko nesake.....matyr tas netrugdo jam biggrin.gif
Atsakyti