Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

Dekui uz patarimus! smile.gif
Atsakyti
Mano irgi pradėjo nenorėt vienos krūties. Bet po mėnesio laiko.. Iki tol viskas normaliai buvo. Dabar patraukia kelis kartus ir rėkia, neima. Nors atrodo pieno turėtų būti, nes jau būna praėję kokios 4 val. nuo maitinimo ja.
Bandysiu pasinaudot jūsų patarimais smile.gif
Atsakyti
Hexe, o tas Weledos aliejukas nepadeda?
Atsakyti
Nezinau, ar kam pades mano patirtis, bet buvo periodas, kai man atrode, kad neima kaires kruties. Nu ne ir viskas. Maitindavau atsigulusi lovoje. Bet viena diena , kai vaikas zindo desne kruti, persikreipusi daviau kaire, pati guledama ant desnio sono. Ir puikiai eme. Po kiek laiko padariau isvada, kad greiciausiai, kai buvo keliu menesiuku, gulint ant kito sono, jai pradedavo raizyt pilvuka, o ne krutis nepatikdavo. Taip kuri laika maitinau is abieju, o vaikas vis ant to pacio soniuko guledavo. Po to praejo tas keistas dalykas. Ir vel zindo normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesa: 29 liepos 2005 - 08:24
Šiaip nieko labai baisaus, jeigu vienos krūties ir neima ax.gif Aš pati pusę metų sėkmingai žindžiau tik iš dešinės - vyresnėlis atsisakė kairiosios, kai jam buvo 4 mėn. Atrodžiau, aišku, juokingai, bet pieno užteko - kai reikėjo, tai ir prisigamino pakankamai smile.gif
Baigus maitinti ir krūtų dydis suvienodėjo, o kai reikėjo žindyti mažąją, jokių problemų dėl to nekilo, pieno buvo abiejose smile.gif
Atsakyti
Viena maitinima is vienos, kita - is kitos. Problemu neturejom.
Atsakyti
Aš net nebuvau girdėjus, kad reikia abi duoti. Maitinu iš vienos, juk pradžioje pienelis kaip vanduo, o paskui jau į pieną panašus. Kas bus jei vaikas vien vandens prisigers, tai prašys ir prašys valgyt. Ir taip jau dažnai maitinu- dieną kas 2-2,5 valandos. Antrą krūtį duodu tik tada, kai matau, kad vienos neužteko, bet taip būna labai retai, dažniausiai net tos vienos iki galo neištuština. rolleyes.gif
Atsakyti
Mums jau 4 mėnesiai, bet vis dar pavalgom iš vienos smile.gif Tad kiekvieno maitinimo metu pasiūlau vis kitą krūtį, tik kartais užmirštu iš kurios paskutinį kartą valgėm biggrin.gif
Atsakyti
Mes pradzioj bandem maitintis is vienos krutines, o kita maitinima is kitos... bet vaikas nepasisotindavo taip greit... akusere pasiule duot abi ir dabar labai gerai einas... vokiskoj knygutej skaiciau, kad reik duot abi krutis per viena maitinima ir po du kartus maziausiai, tada ir pienuko gaminsis pakankamai! mirksiukas.gif
Atsakyti
as kaip kada.jei normaliai, tai duodu viena maitinima is vienos, kita - is kitos.bet jei pieno buna labai daug ir jauciu, kad krutis verzia, tada duodu is abieju, kad palengvintu mamytei kancias biggrin.gif
Atsakyti
As maitinu is abieju po 10- 15 min...
Atsakyti
gal prieš porą savaičių patebėjau, kad vienoj krūty susikaupia mažiau pieno. ji visąlaik būna minkšta (tuo tarpu kai kita kieta kaip akmuo ir iš jos net savaime teka pienas). ir iš jos pavalgęs vaikas daug greičiau išalksta. ar tai normalu? neramu, kad tai gali būti kokios ligos pradžia
Atsakyti