Sveikos mamytės, patarkit man nes tuoj išprotėsiu. Ketvirta para esu mama. Kūdikis nenori imti vienos krūties, nes idubęs spenelis. Ligoninėj, kaip visada, aiškina, kad dažniau maitinčiau, tai ištrauks. Bet, kaip ištrauks, jei tos krūties visai neima, rėkia. O čia prisikaičiau, kad masažuoti negalima, nutraukinėti negalima, tai ką daryti. Bijau guzų ir kokio uždegimo.
Vistiek duok per viena maitinima viena kruti, per kita - kita!!! NEIMA? Nesamone, kad del spenelio
Nenuleisk ranku, isvirksk pienelio truputi i burnyte kad pajaustu kad ir is sios kruties toks pat GARDUS
Is vienos kruties maitint negalima! Kantrybes ir pranesk kaip sekasi

Nu ir man taip buvo. Iš pradžių nei vienos krūties įsiūlyti negalėjau. Po 2 parų vieną paėmė, o po 3 ir antrą
Tai aš žinok net nusipirkau tokį Avent spenelio ištraukėją iš to streso. Šiaip jis skirtas naudoti dar kol nemaitini - kad nebūtų sulindęs spenelis. Tai aš prieš paduodant mažiui krūtį su tuo spenelio ištraukėju stipriai ištraukdavau spenelį ir greitai bandydavau mažiui įkišt, kad pajaustų, jog yra ką čiulpti. Tai po kažkiek laiko pavyko šiaip ne taip įsiūlyt, bet net nežinau ar tas ištraukėjas kiek padėjo ar tiesiog pats mažius susiprato.
Pasiguldyk vaikelį nakčiai šalia tos krūties, kurios neima ir vis bandyk duoti ir duoti - nugi turėtų paimti vistiek.
Kantrybės ir stiprybės tau didelės. Nepanikuok labai - tikiu kad viskas bus gerai!
Beje, jeigu esi vilniete, tai aš galiu tau tą ištraukėją paskolinti. Jis kainavo atrodo nemažai. Aš tau paskolinčiau tai pirkti nereikėtų, nes vistiek jis tik kelioms dienoms. O dėl tokio reikalo tai tikrai negaila! Parašyk man az jei nuspręsi išbandyti tą prietaisiuką.

Tai aš žinok net nusipirkau tokį Avent spenelio ištraukėją iš to streso. Šiaip jis skirtas naudoti dar kol nemaitini - kad nebūtų sulindęs spenelis. Tai aš prieš paduodant mažiui krūtį su tuo spenelio ištraukėju stipriai ištraukdavau spenelį ir greitai bandydavau mažiui įkišt, kad pajaustų, jog yra ką čiulpti. Tai po kažkiek laiko pavyko šiaip ne taip įsiūlyt, bet net nežinau ar tas ištraukėjas kiek padėjo ar tiesiog pats mažius susiprato.
Pasiguldyk vaikelį nakčiai šalia tos krūties, kurios neima ir vis bandyk duoti ir duoti - nugi turėtų paimti vistiek.
Kantrybės ir stiprybės tau didelės. Nepanikuok labai - tikiu kad viskas bus gerai!
Beje, jeigu esi vilniete, tai aš galiu tau tą ištraukėją paskolinti. Jis kainavo atrodo nemažai. Aš tau paskolinčiau tai pirkti nereikėtų, nes vistiek jis tik kelioms dienoms. O dėl tokio reikalo tai tikrai negaila! Parašyk man az jei nuspręsi išbandyti tą prietaisiuką.
aš duodu iš abiejų.
Duodu tik is abieju

Vieną maitinimą iš vienos, kitą - iš kitos
Jokių problemų neturėjom.

As maitinau iki kokiu 3 men viena maitinima is vienos, kita is kitos. Ir viskas buvo gerai. Bet paskui pastebejau, kad jam lyg tai truksta ir pasiuliau kita ir jis neatsisake. Dabsr valgome is dvieju, tik retkarciais buna, kad uztenka ir vienos, bet retai.
Mes valgom graziai is abieju, bet kartais, o ypac nakti uztenka vienos, tai jau paskui sekanti maitinima duodu kita, tik gal vienas nemalonus dalykas, kai pradeda valgyti, tai is kito febrikelio pradeda begti pienas, bet tai greitai praeina ir ateina laikas kitai krutinei......

Esu pasimetusi, nes praktiškai dingo pienas vienoje krūtyje- ir pati krūtis tapo mažesnė, ir mažė kiek pabandžiusi pyksta, nervinasi. Tuo tarpu kita- didelė ir pieno tikrai pakankamai daug, prieš kelias dienas važiavom į kelionę, tai mergina atsisakė košių (na dar tik du maitinimus jų gauna) ir visą dieną sotinosi pieneliu-tikrai mačiau, kad netrūksta, bet tik iš tos vienos krūties.
Toj "blogojoj" visada pieno mažiau buvo, dar su pirma dukrele buvo "užsidegusi" pačioj pradžioj maitinimo, tačiau kažkaip tokio siaubingo skirtumo nebuvo (maitinau vyresniąją iki 10 mėn). Aišku, nėra didelės tragedijos ir dabar- merginai jau beveik 8 mėn, bet šiaip labai keista, nebežinau, ar daryt ką nors, ar nieko
Ar yra kam buvę panašių situacijų, ką darėt?
Toj "blogojoj" visada pieno mažiau buvo, dar su pirma dukrele buvo "užsidegusi" pačioj pradžioj maitinimo, tačiau kažkaip tokio siaubingo skirtumo nebuvo (maitinau vyresniąją iki 10 mėn). Aišku, nėra didelės tragedijos ir dabar- merginai jau beveik 8 mėn, bet šiaip labai keista, nebežinau, ar daryt ką nors, ar nieko

Ar yra kam buvę panašių situacijų, ką darėt?
Mano draugei taip buvo, tai ji viena krutimi maitino nuo 10 men. iki 1,5 metu. Tik tiek, kad baigus maitinti, ta krutis liko zymiai disesne, nei ta, is kurios nemaitino
.