QUOTE(megasun @ 2010 06 04, 11:38)
Padalinkite tešlą į 4-6 dalis ir suformuokite kvadratines juosteles, panašiai kaip gamindami suši. Jas sudėkite ant lėkštelės, uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldymo kameroje apie 10 minučių, kol sukietės. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Tada supjaustykite riekėmis, kurias dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. kepkite kol kraštai paauksuos, apie 15-20 minučių. Išimkite ir leiskite atvėsti.
P.S. paveiksluko įdėti nemoku
Smagu, kad yra bendraminciu
As sushi nedarius, tad nelabai supratau kaip tu juos formuoji

Pas mane visas sis reikalas atrodo taip:

Pasidalinsiu tada ir as vienu labai nesudetingu recepteliu
Traskus aviziniai sausainiai
500gr danisku MUSLI (aviziniai dribsniai, saulegrazos, razinos, riesutai, ir kiti dziovinti vaisiai....)
250gr margarino arba sviesto
2 kiausiniai
1 st. cukraus (kas nemegsta labai saldziai, galima ir maziau)
1 a. s. vaniles
I inda su aviziniais dribsniais(MUSLI) supilti atlaidinta margarina arba sviesta, isplaktus kiausinius, cukru ir vanile. Viska sumaisyti.
Skarda iskloti kepimo popierium ir su saukstu isdelioti sausainius ( iseina 2 skardos).
Deti i ikaitinta orkaite ir kepti 160C apie 30min. (As kepu trumpiau, kai apskrunda istraukiu).
Po kepimo sausainukai dar minksti, bet atvese tampa trapus.
P.S. galima imaisyti islukstentu saulegrazu, migdolu, sezamo seklu