Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos Plepučių Receptų skrynelė

QUOTE(Destiny81 @ 2010 11 02, 17:27)

Kadangi mūsų šeimynoje svogūnai nevalgomi, tai gaminu be jų, o čia matote pilną receptėlį smile.gif

Oi, neblogas receptukas! Visai patiko!!! Tik prieskoniu man truko smile.gif 4u.gif Kita karta desiu ka nors stipriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 01 28, 17:25)
Šokoladinis Meilės tortas

Ataušusį pyragą supjaustyti i 4-5 lakštus, sulaistyti sultimis arba saldzia arbata ir pertepti kremu.

O kokiom sultim geriausia sulaistyt?

QUOTE(Destiny81 @ 2010 11 02, 18:27)
Kalafijorų (žiedinių kopūstų) apkepas su mėsos faršu[b]

Labai skanus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Destiny81 @ 2010 11 02, 16:27)
Kalafijorų (žiedinių kopūstų) apkepas su mėsos faršu[b]

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 05, 12:36)
O kokiom sultim geriausia sulaistyt?
Labai skanus  rolleyes.gif

man atrodo jokio skirtumo, nes nieko nesijaucia ten. As arbata sulaistau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 11 16, 20:59)
man atrodo jokio skirtumo, nes nieko nesijaucia ten. As arbata sulaistau  4u.gif

Taip ir padariau smile.gif Labai skanus tortas, aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Bulvių - faršo apkepas

reikės:

- bulvių
- faršo
- sūrio
- sviesto
- česnako

Supjaustom bulves kaip patinka, išklojam jomis indą, kuriame bus kepama. Barstom sūriu, ant sūrio dedame paruoštą faršą, ant faršo dar sūrio ir ant sūrio vėl bulvių sluoksnis. Sviestą išsukame su išspaustu česnaku ir aptepam bulves. Kepam orkaitėj ir mėėėgaujamės essen.gif Galima valgyti su kefyru, salotom, kas ką mėgsta ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Baltija kaip skaniai smile.gif
Atsakyti
Baltija, jezau kaip skaniai bigsmile.gif Ir reikejo gi man cia uzeiti pries miega doh.gif
Atsakyti
TINGINYS

Produktai:
1 nepilna stiklinė cukraus
1 kiaušinis
3 šaukštai kakavos miltelių
400 g sausainių
200 g sviesto
gera sauja apkepintų žemės riešutų.
Pusę sausainių sutrinu beveik iki miltų (anksčiau maldavau mėsmale), kitus sulaužau, sumaišau su riešutais. Cukrų, kiaušinį ir kakavą išsuku, kad ištirptų cukrus. Į sviestą įpilu 3 šaukštus vandens (nežinau, kam jo reikia - buvo recepte ir tiek ax.gif ) ir išlydau. Į karštą sviestą sudedu prieš tai išmaišytą cukrų su kiaušiniu ir kakava, gerai sumaišau, supilu sausainius ir riešutus. Viską gerai gerai išmaišau, sukrečiu į maišelius, ir suformuoju "dešras". Stingsta greitai, bet laikau per naktį.

Dariau pagal sita recepta tik riesutu nedejau, nes neturejau smile.gif Labai skanus gavosi, tik gal kita karta, kai darysiu, truputi maziau sausainiu desiu, nes man pasirode, kad biski per daug ax.gif Valgiau jau po poros valandu thumbup.gif Si receptuka radau SM smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(gizzy @ 2010 11 20, 10:56)
Pusę sausainių sutrinu beveik iki miltų (anksčiau maldavau mėsmale), kitus sulaužau, sumaišau su riešutais. Cukrų, kiaušinį ir kakavą išsuku, kad ištirptų

Nu man cia klausimas iskilo su tuo kiausiniu - taip paprasta zalia kiausini ir naudojai? As bijau salmoneliozes g.gif O Tinginio tai noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2010 11 20, 17:36)
Sveikutes,
Nu man cia klausimas iskilo su tuo kiausiniu - taip paprasta zalia kiausini ir naudojai? As bijau salmoneliozes  g.gif  O Tinginio tai noriu  biggrin.gif

Na taip ir naudojau g.gif As kai istirpdziau sviesta ir sudejau istrinta kiausini su cukrum ir kakava, tai dar viska kol gerai ismaisiau kaitinau, uzvirinau... Na tikiuosi viskas bus gerai... Reiks gal dar paieskot kokiu receptu be kondensuoto pieno, manau ju labai daug ivairiu yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ne i tema as truputi su gyvenama vieta,bet stebiu jusu receptukus,nes labai daug skanumynu pridedate 4u.gif

nesusiturejau del tinginio smile.gif nuo senu laiku,mano mociute darydavo taip:

pokelis sviesto,250ml grietineles,kakavos,cukraus ir sausainiai smile.gif sviesta islydyti ant ugnies,supilti greitinele.deti cukru ir kakava.pakaitinti,bet ne iki uzvirimo visisko smile.gif ir truputi atvesus supilti ant lauzytu sausainiu smile.gif su kondensuotu pienu pan labai saldus dalykas tas tinginys.o su grietinele ir sviestu,cukraus kieki reguliuojies pati smile.gif tikiuosi bus naudos is mano parasymo smile.gif

gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti