TINGINYSProduktai:
1 nepilna stiklinė cukraus
1 kiaušinis
3 šaukštai kakavos miltelių
400 g sausainių
200 g sviesto
gera sauja apkepintų žemės riešutų.
Pusę sausainių sutrinu beveik iki miltų (anksčiau maldavau mėsmale), kitus sulaužau, sumaišau su riešutais. Cukrų, kiaušinį ir kakavą išsuku, kad ištirptų cukrus. Į sviestą įpilu 3 šaukštus vandens (nežinau, kam jo reikia - buvo recepte ir tiek ax.gif ) ir išlydau. Į karštą sviestą sudedu prieš tai išmaišytą cukrų su kiaušiniu ir kakava, gerai sumaišau, supilu sausainius ir riešutus. Viską gerai gerai išmaišau, sukrečiu į maišelius, ir suformuoju "dešras". Stingsta greitai, bet laikau per naktį.
Dariau pagal sita recepta tik riesutu nedejau, nes neturejau

Labai skanus gavosi, tik gal kita karta, kai darysiu, truputi maziau sausainiu desiu, nes man pasirode, kad biski per daug

Valgiau jau po poros valandu

Si receptuka radau SM