Maciau labai megstat varskes patiekalus, tad imetu pyraga, kuri siandie surezgiau...
Prancūziškas varškės pyragas Tešlai:
200 g sviesto, 0.5 stikinės cukraus, vanilinio cukraus, 2 stiklinės miltų (as dejau 1st. miltu ir 1st. manu).
Įdarui:
0.5 kg varškės 3 - 4 kiaušiniai 0.5 stiklinės cukraus
Tešla: sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais (manais). Gaunasi tokia biri masė iš miltų ir juose išsivoliojusių sviesto gabaliukų. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį.Kepiau 200C karštumo orkaitėje 45 min.

Rekomenduoju ! Kepimui naudoti torto formą, kurios kraštai nusiima,nes iš gilaus indo gali būti sunkiau iškelti nesutrupėjusius gabaliukus.Labai

Skanus
Nuotraukos nekokybiskos, bet ne tame esme