Įkraunama...
Įkraunama...

Danijos Plepučių Receptų skrynelė

QUOTE(Anzela0626 @ 2010 10 28, 10:09)
JURGIDAR noriu pagirti tavo receptuką,jis labai panašus į mano labai mėgstamą
http://www.supermama...howtopic=174696 ,nerandu vyšnių Danijoje šaldytų gal kur matėt parduotuvėje?

Sveika:4u: As tave pamenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antira: 28 spalio 2010 - 10:18
QUOTE(JURGIDAR @ 2010 10 26, 19:20)
Paragavau  ta torteli ir tikrai skanus toks kaip koks serbetas smile.gif Seanti karta darant gal vietoi grietines naudosiu grietinele plakamaja,itariu bus skaniau,nu cia skonio reikalas

idomu, kaip prapjautas atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
parodysiu rytoi prapjauta
Atsakyti
Maciau labai megstat varskes patiekalus, tad imetu pyraga, kuri siandie surezgiau...

Prancūziškas varškės pyragas

Tešlai:
200 g sviesto, 0.5 stikinės cukraus, vanilinio cukraus, 2 stiklinės miltų (as dejau 1st. miltu ir 1st. manu).

Įdarui:
0.5 kg varškės 3 - 4 kiaušiniai 0.5 stiklinės cukraus

Tešla: sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais (manais). Gaunasi tokia biri masė iš miltų ir juose išsivoliojusių sviesto gabaliukų. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį.Kepiau 200C karštumo orkaitėje 45 min.
user posted image

Rekomenduoju ! Kepimui naudoti torto formą, kurios kraštai nusiima,nes iš gilaus indo gali būti sunkiau iškelti nesutrupėjusius gabaliukus.Labai

user posted image

Skanus thumbup.gif
Nuotraukos nekokybiskos, bet ne tame esme ax.gif
Atsakyti


user posted image

RUPIU KVIETINIU MILTU BANDELES thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 31 spalio 2010 - 20:41
QUOTE(Antira @ 2010 10 30, 13:32)
Maciau labai megstat varskes patiekalus, tad imetu pyraga, kuri siandie surezgiau...

Prancūziškas varškės pyragas

Tešlai:
200 g sviesto, 0.5 stikinės cukraus, vanilinio cukraus, 2 stiklinės miltų (as dejau 1st. miltu ir 1st. manu).

Įdarui:
0.5 kg varškės 3 - 4 kiaušiniai 0.5 stiklinės cukraus

Tešla: sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais (manais). Gaunasi tokia biri masė iš miltų ir juose išsivoliojusių sviesto gabaliukų. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį.Kepiau 200C karštumo orkaitėje 45 min.
user posted image

Rekomenduoju ! Kepimui naudoti torto formą, kurios kraštai nusiima,nes iš gilaus indo gali būti sunkiau iškelti nesutrupėjusius gabaliukus.Labai

user posted image

Skanus thumbup.gif
Nuotraukos nekokybiskos, bet ne tame esme ax.gif


mm! atrodo tikrai skaniai, as kaip tik megstu tokius pyragaicius, butinai reikes pabandyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 10 28, 10:34)
idomu, kaip prapjautas atrodo?  bigsmile.gif

4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2010 11 02, 12:05)

geras, koks idomus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2010 11 02, 11:05)

čia principas kaip Malkų po sniegu?

user posted image
Atsakyti
Aha baltija,tik jy matau skirtingai vadina,kas malkom kas biciu nameliu.Vysniu tuo metu neturejau tai improvizavau su melynem ir braskem.Su melynem skaniau man. smile.gif

Papildyta:
Aha baltija,tik jy matau skirtingai vadina,kas malkom kas biciu nameliu.Vysniu tuo metu neturejau tai improvizavau su melynem ir braskem.Su melynem skaniau man. smile.gif
Atsakyti
Kalafijorų (žiedinių kopūstų) apkepas su mėsos faršu

[B]Jei mėgstate šią daržovę ir norite greitai paruošti skanius bei sočius pietus, pabandykite pasigaminti šį gardų apkepą.


Sudėtis:
1 kg kalafijorų (žiedinių kopūstų)
500 g mėsos faršo
1 svogūnas
3 skilt. česnako
250 g grietinėlės
2 kiaušiniai
Druska, pipirai
200 g fermentinio sūrio

Paruošimas:
Susmulkiname kalafioro žiedynus ir juos apverdame pasūdytame vandenyje apie 5 min., ir nukošiame vandenį, paliekame atvėsti. Susmulkiname svogūną ir česnako skilteles, pakepiname aliejuje ir sudedame mėsos faršą. Gerai sumaišome, dedame druskos, pipirų ir viską apkepiname. Kiaušinius ir grietinėlę kartu išplakame. Kepimo indą ištepame sviestu ir į jį sudedame kalafiorus bei paruoštą mėsos faršą, viską sumaišome. Užpilame paruoštą grietinėlę ir pašauname 20 min. į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Vėliau ištraukiame, užbarstome fermentiniu sūriu ir pakepame, kol sūris lengvai pagels.

Skanaus!

user posted image
user posted image

Kadangi mūsų šeimynoje svogūnai nevalgomi, tai gaminu be jų, o čia matote pilną receptėlį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzela0626 @ 2010 10 28, 10:09)
JURGIDAR noriu pagirti tavo receptuką,jis labai panašus į mano labai mėgstamą
http://www.supermama...howtopic=174696 ,nerandu vyšnių Danijoje šaldytų gal kur matėt parduotuvėje?

Danijoj vysniu nemaciau, nebent butu kur rusu parduotuveje.
O siaip visad perku, kai i Vokietija nuvaziuojam rusu parduotuveje smile.gif
Atsakyti