Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

QUOTE(Auksyte @ 2010 01 12, 13:11)
Dar zvakide turiu, tik nufotografavau be zvakes

http://public.fotki....as/zvakide.html
ax.gif

tai kad viskas po spynom smile.gif nieko nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 12, 14:39)
Sveikos darbstuolytes, uzsikabinau ir as su dekupazu, tai parodysiu pirmuosius darbelius. Ne stebuklas bet dar tik mokausi  blush2.gif Mano darbeliai

grazus blynas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 12, 12:39)
Sveikos darbstuolytes, uzsikabinau ir as su dekupazu, tai parodysiu pirmuosius darbelius. Ne stebuklas bet dar tik mokausi  blush2.gif Mano darbeliai

vazonas man labai patiko.
servetėlę naudojai?
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 01 12, 10:53)
balte,labai džiugu , kad pastebi ir pagiri mano darbus, bet drįsiu šiek tiek prieštarauti   blush2.gif
nepriklausomai nuo to, kuom dekoruoju daiktus - spausdintais paveiksliukais ar serveletlemis,  į juos įdedu vienodai daug kruopštumo ir darbo  sunglasses2.gif  modernus paveiksliukas naudojamas ar klasikinins - manau, tai nieko bendro neturi su kūrybiniu indėliu į darbą  4u.gif o kūrybos darbuose maksimaliai tiek, kiek leidžia pati dekupažo technika ir vizija , kurią susikuriu pries dekoravimą  4u.gif kas dėl modernumo, tai  keistoka ,- dar neseniai man buvo užlipdyta "murziukų" etiketė   rolleyes.gif

Dėl murziukų, tai niekas net neabejoja, bet as turėjau omeny Niujorką ir kitus paskutinius darbukus. Kaip pavyzdį. (Ten tikrai ne tik priklijuota, tai matosi juk be kalbų). Parašiau, paskui dar norėjau redaguoti žinutę, bet pamanaiu, kad ir taip aišku dėl murziukų, juk net susibėgimas tuo klausimu vyko. Čia kaip pavyzdį paminėjau tavo modernius darbukus, nes man jie labai šilti atrodo, pavyzdiniai. Šiaip į abi kategorijas tave priskirčiau drąsiai. O va savęs nei į vieną. O dėl kruopštumo, tai aš visai net klausimo nekėliau. Kruopštumo murziui daryti man regis reikia mažiau, ten kai kas atleidžiama, savaime jis šiltesnis gaunasi. O tiems švariems darbukams reikia atiderinti spalvas. Pvz. tokiam kaip tavo šuniukas su bateliu, tai super švariai reikia, milimetras į šoną jau būtų kaip didelis negrabumas... Gal supratot, ką turėjau omeny. Kiek darbo įdėta ne taip svarbu, nesvarbu ir ar tai ryžinis ar deco ar spausdintas. Kas sugeba, tai iš bet ko sugeba padaryti. Juk niekas nemato sudėtingo darbo, visi mato tik galutinį rezultatą. T.y. indėlis žinomas tik atlikėjui. Kaip kas vertina, tai jau kita medalio pusė, manau, tai daugiau skonio reikalas. Jei skonis sutampa, tai ir darbas gražesnis atrodo.
Daug prirašiau, bet nežinau ar esmę suprato kas nors, tik norėjau pasakyti, kad pritariu tavo išsakytai nuomonei. Nebūtina visur dėt kūrybos, netgi priešingai, kai kur nieko netrūksta, antraip jau būtų perkrauta. Jau vien kompozicija, technika yra indėlis. Gali net tapti atlikimo braižu. smile.gif

PACIOS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 12 sausio 2010 - 13:32
QUOTE(PACIOS @ 2010 01 12, 12:17)

Sauni dezute bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2010 01 12, 11:17)
Laba dienele 4u.gif
Parodysiu mano ir Arunos bendra darba-tai dovana mano draugei-Aruna dare papuosalus,o as dekoravau dezute

Labai gražu.. 4u.gif
Atsakyti
PACIOS labai grazi dezute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 12, 13:55)
grazus blynas thumbup.gif

QUOTE(*meduota* @ 2010 01 12, 13:56)
vazonas man labai patiko.
servetėlę naudojai?

Aciu uz gera zodi 4u.gif
Naudojau serveteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 12, 13:39)

grazus pirmieji darbeliai thumbup.gif sekmes kuryboje 4u.gif
p.s vazonelis su piene ir mano kolekcijoj panasus yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 01 12, 15:13)
grazus pirmieji darbeliai thumbup.gif sekmes kuryboje 4u.gif
p.s vazonelis su piene ir mano kolekcijoj panasus yra mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
aga tikrai, ir suolelis toks pieniuotas thumbup.gif
Atsakyti
Jau tiek prisiziurejau darbu, kad net nesugebesiu jau visu po viena pagirti - saunuoles 4u.gif
QUOTE(PACIOS @ 2010 01 12, 12:17)
Parodysiu mano ir Arunos bendra darba-tai dovana mano draugei-Aruna dare papuosalus,o as dekoravau dezute

As ziurejau ir taip ir taip, na man tas drugelis niekaip neisipaiso doh.gif be jo dezute busu nuostabi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 12 sausio 2010 - 15:35
QUOTE(baltė @ 2010 01 12, 13:30)
Dėl murziukų, tai niekas net neabejoja, bet as turėjau omeny Niujorką ir kitus paskutinius darbukus. Kaip pavyzdį. (Ten tikrai ne tik priklijuota, tai matosi juk be kalbų). Parašiau, paskui dar norėjau redaguoti žinutę, bet pamanaiu, kad ir taip aišku dėl murziukų, juk net susibėgimas tuo klausimu vyko. Čia kaip pavyzdį paminėjau tavo modernius darbukus, nes man jie labai šilti atrodo, pavyzdiniai. Šiaip į abi kategorijas tave priskirčiau drąsiai. O va savęs nei į vieną. O dėl kruopštumo, tai aš visai net klausimo nekėliau. Kruopštumo murziui daryti man regis reikia mažiau, ten kai kas atleidžiama, savaime jis šiltesnis gaunasi. O tiems švariems darbukams reikia atiderinti spalvas. Pvz. tokiam kaip tavo šuniukas su bateliu, tai super švariai reikia, milimetras į šoną jau būtų kaip didelis negrabumas... Gal supratot, ką turėjau omeny. Kiek darbo įdėta ne taip svarbu, nesvarbu ir ar tai ryžinis ar deco ar spausdintas. Kas sugeba, tai iš bet ko sugeba padaryti. Juk niekas nemato sudėtingo darbo, visi mato tik galutinį rezultatą. T.y. indėlis žinomas tik atlikėjui. Kaip kas vertina, tai jau kita medalio pusė, manau, tai daugiau skonio reikalas. Jei skonis sutampa, tai ir darbas gražesnis atrodo.
Daug prirašiau, bet nežinau ar esmę suprato kas nors, tik norėjau pasakyti, kad pritariu tavo išsakytai nuomonei. Nebūtina visur dėt kūrybos, netgi priešingai, kai kur nieko netrūksta, antraip jau būtų perkrauta. Jau vien kompozicija, technika yra indėlis. Gali net tapti atlikimo braižu. smile.gif

balte 100% su tavim sutinku drinks_cheers.gif aš savęs taip pat nepriskiriu jokiai kategorijai smile.gif o kas liečia diskusiją apie kūrybiškumą dekupaže, -apie jį galima diskutuoti iki begalybės kaip ir apie patį dekupažą doh.gif vieniems dekupažas tik kičas, o kitiems tikrai kūrybiškas dekoravimo procesas 4u.gif
PACIOS pasikartosiu,- nuostabus murziukas bigsmile.gif
Atsakyti