Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

Supratau, na vistiek viena pirstine uzsakiau ax.gif
Atsakyti
Norėčiau paprašyti patikslinti blush2.gif
Mikropluošto audinys - ar teisingai suprantu, kad antibakterinis, skirtas valyti dulkes, riebalus ir pan.???
Jeigu galima, įmeskite nuorodą pasiskaityti apie šias šluostes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 09 02, 09:25)
Norėčiau paprašyti patikslinti  blush2.gif
Mikropluošto audinys - ar teisingai suprantu, kad antibakterinis, skirtas valyti dulkes, riebalus ir pan.???
Jeigu galima, įmeskite nuorodą pasiskaityti apie šias šluostes  4u.gif

Aprašymai 4u.gif
Taip, tas audinys skirtas visiems paviršiams, nors efektyviau naudoti atskirus- dulkėms pirštinę, riebalams virtuvinę šluostę ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 09 02, 09:37)
Aprašymai 4u.gif
Taip, tas audinys skirtas visiems paviršiams, nors efektyviau naudoti atskirus- dulkėms pirštinę, riebalams virtuvinę šluostę ir pan.  4u.gif

Dėkoju už atsakymą 4u.gif kaip tik norėjau pasiteirauti apie virtuvinę šluostę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 09 02, 09:44)
Dėkoju už atsakymą  4u.gif  kaip tik norėjau pasiteirauti apie virtuvinę šluostę  smile.gif

LABAI gera 4u.gif Kažkada esu nušveitusi visą virtuvinės spintelės šoną, aptaškytą senais riebalais (spintelė stovėjo šalia viryklės ir nežinau kiek metų nevalyta, nes butas buvo nuomojamas). Net pati stebėjausi, kad užteko vien šios šluostės thumbup.gif Aš ją priskirčiau prie savo mėgiamiausių/dažniausiai naujamų gaminių TOP3 biggrin.gif Šalia pirštinės dulkėms ir audinio stiklams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 09 02, 09:56)
LABAI gera  4u.gif  Kažkada esu nušveitusi visą virtuvinės spintelės šoną, aptaškytą senais riebalais (spintelė stovėjo šalia viryklės ir nežinau kiek metų nevalyta, nes butas buvo nuomojamas). Net pati stebėjausi, kad užteko vien šios šluostės  thumbup.gif  Aš ją priskirčiau prie savo mėgiamiausių/dažniausiai naujamų gaminių TOP3  biggrin.gif  Šalia pirštinės dulkėms ir audinio stiklams  bigsmile.gif

Ne tik padėjot apsispręsti, bet net ir įtikinote, kad man jos žūtbūt reikia biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 09 02, 10:32)
Ne tik padėjot apsispręsti, bet net ir įtikinote, kad man jos žūtbūt reikia  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Tikiuosi, kad pateisins lūkesčius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 09 02, 10:56)
LABAI gera  4u.gif  Kažkada esu nušveitusi visą virtuvinės spintelės šoną, aptaškytą senais riebalais (spintelė stovėjo šalia viryklės ir nežinau kiek metų nevalyta, nes butas buvo nuomojamas). Net pati stebėjausi, kad užteko vien šios šluostės  thumbup.gif  Aš ją priskirčiau prie savo mėgiamiausių/dažniausiai naujamų gaminių TOP3  biggrin.gif  Šalia pirštinės dulkėms ir audinio stiklams  bigsmile.gif

kokia kaina sitos sluostes? ax.gif cia is komplekto gal?

jau seniai nepirkus Norvex produkcijos, turejau tik langams ir universalia, tai liuks buvo thumbup.gif bet langams jau matyt paseno, t.y.susinaudojo, jau netas verysad.gif
Atsakyti

i 
Platinančių produkciją ieškokit už šios temos ribų. Temoje atsiliepimai ir diskusijos apie produkciją.
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 09 05, 22:50)
kokia kaina sitos sluostes?  ax.gif  cia is komplekto gal?

25 Lt...ji ne is komplekto..ji specialiai riebaluotiems pavirsiams..ar saldytuvams valyti
thumbup.gif
Atsakyti
Ką patartumėte nupirkti dovanų (simboliškai),kad moterį tikrai nustebintų rezultatas? Pati nieko nesu bandžiusi iš Norwex...linkstu prie šluostės langams, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 11 10, 10:13)
Ką patartumėte nupirkti dovanų (simboliškai),kad moterį tikrai nustebintų rezultatas? Pati nieko nesu bandžiusi iš Norwex...linkstu prie šluostės langams, kaip manote?

As nuo to ir pradeciau biggrin.gif (langu sluoste)
Atsakyti