Supratau, na vistiek viena pirstine uzsakiau

Norėčiau paprašyti patikslinti
Mikropluošto audinys - ar teisingai suprantu, kad antibakterinis, skirtas valyti dulkes, riebalus ir pan.???
Jeigu galima, įmeskite nuorodą pasiskaityti apie šias šluostes

Mikropluošto audinys - ar teisingai suprantu, kad antibakterinis, skirtas valyti dulkes, riebalus ir pan.???

QUOTE(bugyte @ 2011 09 02, 09:25)
Norėčiau paprašyti patikslinti

Aprašymai

Taip, tas audinys skirtas visiems paviršiams, nors efektyviau naudoti atskirus- dulkėms pirštinę, riebalams virtuvinę šluostę ir pan.

QUOTE(Will @ 2011 09 02, 09:37)
Aprašymai
Taip, tas audinys skirtas visiems paviršiams, nors efektyviau naudoti atskirus- dulkėms pirštinę, riebalams virtuvinę šluostę ir pan.

Dėkoju už atsakymą

QUOTE(bugyte @ 2011 09 02, 09:44)
LABAI gera

QUOTE(Will @ 2011 09 02, 09:56)
LABAI gera
Kažkada esu nušveitusi visą virtuvinės spintelės šoną, aptaškytą senais riebalais (spintelė stovėjo šalia viryklės ir nežinau kiek metų nevalyta, nes butas buvo nuomojamas). Net pati stebėjausi, kad užteko vien šios šluostės
Aš ją priskirčiau prie savo mėgiamiausių/dažniausiai naujamų gaminių TOP3
Šalia pirštinės dulkėms ir audinio stiklams 

Ne tik padėjot apsispręsti, bet net ir įtikinote, kad man jos žūtbūt reikia

QUOTE(bugyte @ 2011 09 02, 10:32)
Tikiuosi, kad pateisins lūkesčius

QUOTE(Will @ 2011 09 02, 10:56)
LABAI gera
Kažkada esu nušveitusi visą virtuvinės spintelės šoną, aptaškytą senais riebalais (spintelė stovėjo šalia viryklės ir nežinau kiek metų nevalyta, nes butas buvo nuomojamas). Net pati stebėjausi, kad užteko vien šios šluostės
Aš ją priskirčiau prie savo mėgiamiausių/dažniausiai naujamų gaminių TOP3
Šalia pirštinės dulkėms ir audinio stiklams 

kokia kaina sitos sluostes?

jau seniai nepirkus Norvex produkcijos, turejau tik langams ir universalia, tai liuks buvo

i | Platinančių produkciją ieškokit už šios temos ribų. Temoje atsiliepimai ir diskusijos apie produkciją. |
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 09 05, 22:50)
25 Lt...ji ne is komplekto..ji specialiai riebaluotiems pavirsiams..ar saldytuvams valyti

QUOTE(vaidyte @ 2011 11 10, 10:13)
Ką patartumėte nupirkti dovanų (simboliškai),kad moterį tikrai nustebintų rezultatas? Pati nieko nesu bandžiusi iš Norwex...linkstu prie šluostės langams, kaip manote?
As nuo to ir pradeciau