Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

Sakykit,o ar yra kokia sluoste-servetele akiniams valyti?
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2011 12 14, 00:31)
Skykit,o ar yra  kokia sluoste-servetele akiniams valyti?

Norwex antibakterinis audinys optiniams paviršiams su silikonine danga (su dėklu)
17 lt

Atsakyti
jei kas planuojate pirkti sluostes, siandien demesio vertas pasiulymas beta.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2011 12 23, 10:05)
jei kas planuojate pirkti sluostes, siandien demesio vertas pasiulymas beta.lt  ax.gif

ten sukomplektuotos šluostės skiriasi nuo kataloginių. mirksiukas.gif
mažesnės ir ne antibaterinės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 23 gruodžio 2011 - 13:35
QUOTE(spiglys @ 2011 12 23, 13:34)

O tai tada iš kur jos tokios yra, jeigu kataloge nėra? g.gif
Galvojau pirkti, bet, jaučiu, neverta, norėtųsi su visomis savybėmis ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 12 23, 21:45)
O tai tada iš kur jos tokios yra, jeigu kataloge nėra?  g.gif
Galvojau pirkti, bet, jaučiu, neverta, norėtųsi su visomis savybėmis  ax.gif  doh.gif

Būna mėnesio pasiūlymuose kartu su akcijomis
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2011 12 23, 14:34)

doh.gif as jau apsipirkau tada doh.gif tie kuponai man niekad pasitikejimo nekele....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 12 24, 23:38)
doh.gif as jau apsipirkau tada doh.gif tie kuponai man niekad pasitikejimo nekele....

nenusimink 4u.gif na išmatavimai mažesni, neantibakterinės, bet ir kaina mažesnė. O realiai ar kas jaučia tą antibakterinį poveikį g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2011 12 25, 14:38)
nenusimink 4u.gif na išmatavimai mažesni, neantibakterinės, bet ir kaina mažesnė. O  realiai ar kas jaučia tą antibakterinį poveikį g.gif

Jausit tai nejaučiu smile.gif
Naudoju ir ant... ir be ''anti'' tai džiaugiuosi abejomis rūšimis. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kam teko naudoti norwex mikropluosto kempines demems isimti, kokie butu atsiliepimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2012 01 05, 17:57)
Sveiki  4u.gif
gal kam teko naudoti norwex mikropluosto kempines demems isimti, kokie butu atsiliepimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

man lb. patinka. normaliai kaina tai brangoka - 15 lt. bet perku visad tas su broku, taip vadinamas ir jomis esu patenkinta. man ypatingai patinka valyti balta avalyne, sviesias rankines, baldus, sienas ir t. t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2012 01 06, 12:39)
man lb. patinka. normaliai kaina tai brangoka - 15 lt. bet perku visad tas su broku, taip vadinamas ir jomis esu patenkinta. man ypatingai patinka valyti balta avalyne, sviesias rankines, baldus, sienas ir t. t. ir  pan.

aciu, kad pasidalinote nuomone 4u.gif o sakykit is kur perkate tas su broku ir kokia ju kaina 4u.gif
Atsakyti