Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(ČIČI @ 2011 11 10, 11:17)
As nuo to ir pradeciau  biggrin.gif  (langu sluoste)

Patarčiau plaukams turbaną smile.gif
http://millernorwex....rbanas-plaukams
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 11 10, 10:13)
Ką patartumėte nupirkti dovanų (simboliškai),kad moterį tikrai nustebintų rezultatas? Pati nieko nesu bandžiusi iš Norwex...linkstu prie šluostės langams, kaip manote?

Aš rinkčiausi pirštinę dulkėms, antroje vietoje stiklo šluostė 4u.gif
Atsakyti

Pirštinė voniai šveisti - (34,00Lt) 27,00 Lt

Ar kas bandete, ar tokia pat gera kaip ir langu sluoste?
Atsakyti
QUOTE(spalvyte @ 2011 11 10, 23:01)

langu sluostei uztenka vandens, vonios pirstinei reikia priemoniu... vien su vandeniu nenuvalysit.
Atsakyti
QUOTE(spalvyte @ 2011 11 11, 01:01)

pati nebandziau, bet atsiliepimai ne kokie is kt. naudotojos buvo.
Atsakyti
Reikia sluostes automobilio stiklui ir veidrodeliams. Ar pirkti sluoste stiklams ar sluoste specialiai automobiliams, kuri ne tik stiklui skirta? Kuo jos skiriasi? Gal ta sluoste automobiliams tokia pati kaip sluoste stiklams tik jos ismatavimai didesni todel ji brangesne rolleyes.gif Sluoste langams turiu ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2011 11 16, 10:51)
Reikia sluostes automobilio stiklui ir veidrodeliams. Ar pirkti sluoste stiklams ar sluoste specialiai automobiliams, kuri ne tik stiklui skirta? Kuo jos skiriasi? Gal ta sluoste automobiliams tokia pati kaip sluoste stiklams tik jos ismatavimai didesni todel ji brangesne  rolleyes.gif Sluoste langams turiu ir esu patenkinta  smile.gif

Sluoste automobiliui ne trupucio nepanasi i sluoste langams... Man ji labai patinka, ne uz ka jos neatsisakyciau, taciau jei Jus norit langams - gal ir tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 11 16, 12:15)
Sluoste automobiliui ne trupucio nepanasi i sluoste langams... Man ji labai patinka, ne uz ka jos neatsisakyciau, taciau jei Jus norit langams - gal ir tiks  ax.gif

O ka jus valote su sluoste automobiliams? Ar stiklui naudojat? As galvojau nusipirksiu sluoste langams ir valysiu veidrodelius ir stikla, o vidui valyti nusipirksiu universalia antibakterine sluoste, bet dar neapsisprendziau kas geriau butu g.gif padekit kas galit jau noreciau uzsisakyti bigsmile.gif
Atsakyti
reiktu patarimo, noriu nusveisti puodu ir keptuviu sonus (is isores). ar tam tiktu virtuvine sluoste, ar yra kokia speciali? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2011 12 12, 15:24)
reiktu patarimo, noriu nusveisti puodu ir keptuviu sonus (is isores). ar tam tiktu virtuvine sluoste, ar yra kokia speciali? blush2.gif

Man šitam reikale labai pagelbėjo metaliniai šveistukai.
Atsakyti
Prieš keletą metų buvau pirkusi Norwex gaminį - tokią tinklinę šluostę indams plauti. Gal ir dabar yra prekyboje tokių? Kokia jų kaina? Naudojau kokius keturis metus aš ją, tačiau šuns dantukų neatlaikė sad.gif

Čia gal šitas? Tinklelis indams plauti - (34,00Lt) 27,00 Lt - lapkričio mėn. pasiūlymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 12 gruodžio 2011 - 23:55
QUOTE(Vitra @ 2011 12 13, 00:53)
Prieš keletą metų buvau pirkusi Norwex gaminį - tokią tinklinę šluostę indams plauti. Gal ir dabar yra prekyboje tokių? Kokia jų kaina? Naudojau kokius keturis metus aš ją, tačiau šuns dantukų neatlaikė sad.gif

Čia gal šitas? Tinklelis indams plauti - (34,00Lt) 27,00 Lt - lapkričio mėn. pasiūlymas?

Taip šitas smile.gif yra dar tokių.
Atsakyti