Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(ČIČI @ 2012 05 16, 09:33)
Tam yra skirta pilka virtuvine sluoste, bet as siulyciau virtuvini ranksluostuka  smile.gif

O tas virtuvinis ranksluostukas geresnis? Neturiu dar nei vieno Norvex gaminio, bet girdejau daug geru atsiliepimu. O kur galima butu isigyti Kaune ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 05 16, 09:47)
O tas virtuvinis ranksluostukas geresnis? Neturiu dar nei vieno Norvex gaminio, bet girdejau daug geru atsiliepimu. O kur galima butu isigyti Kaune ir kokia kaina?

man jis labiau patinka tuo, kad yra minkstesnis ir lengviau riebalai isiplauna... (bet cia tik mano nuomone). Pilkas audinys virtuvei 25 lt, 3 vnt. mazesniu ranksluostuku (vadinas "rinkinys virtuvei" 32 cm x 26 cm) 41 lt, "komplektas virtuvei" (1 ranksluostukas ir 1 audinys virtuvei 64 cm x 32 cm; 32 cm x 26 cm) - 50 lt Cia pilnos kainos, bet buna akciju. Kur Kaune isigyti - nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 16 gegužės 2012 - 08:58
O kokia kaina langu sluostes?
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 05 22, 17:02)
O kokia kaina langu sluostes?

jei pilna kaina, 32 lt
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie šluostę makijažui valyti ? Ar verta pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 05 16, 08:33)
Tam yra skirta pilka virtuvine sluoste, bet as siulyciau virtuvini ranksluostuka  smile.gif

Ta pilka yra truputį braižanti, gal nelabai blizgioms spintelėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 06 26, 21:24)
Ta pilka yra truputį braižanti, gal nelabai blizgioms spintelėms g.gif

ar Jus nemaisote su pilka sveitimo sluoste, nes ji yra siurkstesne skirta labiau plytelems, vonios kambariui. O pilka virtuves sluoste tikrai yra labai svelni ir su ja neimanoma nieko subraizyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite atsakyti kas - kuo skiriasi grindu valymui skirtos didysis komplektas, nuo didziojo ekonomisko komplekto - nes nelabai randu skirtumus ax.gif , dekui
Atsakyti
QUOTE(*Rabarbara* @ 2012 07 05, 14:07)
Sveikos, gal galite atsakyti kas  - kuo skiriasi grindu valymui skirtos didysis komplektas, nuo didziojo ekonomisko komplekto - nes nelabai randu skirtumus  ax.gif , dekui

skirtumas sluosciu dydyje, didziojo komplekto sluoste 52x14, o ekonomisko didziojo 70x14 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rabarbara* @ 2012 07 05, 13:07)
Sveikos, gal galite atsakyti kas  - kuo skiriasi grindu valymui skirtos didysis komplektas, nuo didziojo ekonomisko komplekto - nes nelabai randu skirtumus  ax.gif , dekui

QUOTE(aimute @ 2012 07 05, 18:44)
skirtumas sluosciu dydyje, didziojo komplekto sluoste 52x14, o ekonomisko didziojo 70x14  4u.gif

Ekonomiško komplekto sluostės plonesnes ir neantibakterinės
Atsakyti
Sveikos,

as del grindu sluostes, kur prisiklijuoja smile.gif ant pagrindo ir su ilgu kotu - slapiam valymui ax.gif

Sakykit, kiek ji metu normaliai tarnauja biggrin.gif maniskei jau gal kokie 6 metai, bet as ziuriu, kad ji faktiskai man tik mozoja grindis. Ar ja galima atnaujint, ar jau mest lauk? Kazkaip man ir pati ta sluoste nelabai patiko nuo pradziu, kotas, pagrindas thumbup.gif bet vat tas audinys - iki tobulumo kazko truksta. Gal dabar patobulinti ar zinot kokia gera sluoste grindim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 07 15, 09:07)
Sveikos,

as del grindu sluostes, kur prisiklijuoja smile.gif ant pagrindo ir su ilgu kotu - slapiam valymui ax.gif

Sakykit, kiek ji metu normaliai tarnauja biggrin.gif maniskei jau gal kokie 6 metai, bet as ziuriu, kad ji faktiskai man tik mozoja grindis. Ar ja galima atnaujint, ar jau mest lauk? Kazkaip man ir pati ta sluoste nelabai patiko nuo pradziu, kotas, pagrindas  thumbup.gif bet vat tas audinys - iki tobulumo kazko truksta. Gal dabar patobulinti ar zinot kokia gera sluoste grindim 4u.gif

Sveikute,
jeigu pati sluota pas Jus tvarkinga tebera, tai zinoma pasikeiskite tik plausine kuri skirta dregnam valymui 4u.gif
Siaip geriausias tarnavimo laikas yra 2 metai, o jei Jus jau ja turite 6 metus, tikrai manau pats laikas atnaujinti kaip ir bet koki kita gamini mirksiukas.gif
Atsakyti