Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(petrovna @ 2012 01 23, 11:21)
as tik lyginu su Trend: ten tik viena dregna persluostai ir viskas:jokiu pirma su slapia,paskui su sausa...visad Trend pirkdavau.ale kai akcija dabar buvo,pabandziau Norwex,nu i ka,man Trend geriau smile.gif

girdejau apie jas irgi visko, pazystama turi, tai gailejo lt isleistu uz trend. zinokit kiekvienam savo matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 01 23, 10:21)
as tik lyginu su Trend: ten tik viena dregna persluostai ir viskas:jokiu pirma su slapia,paskui su sausa...visad Trend pirkdavau.ale kai akcija dabar buvo,pabandziau Norwex,nu i ka,man Trend geriau smile.gif

Nu ka teks pabandyti Trend mirksiukas.gif
O tas,kad su Norwex pirmiau su slapia paskui su sausa jau isbandyta ax.gif .Bet kaip pas mane dideli vitrininiai langai,tai kol baigiu sluostyti su slapia,tai jau sausos neprireikia lotuliukas.gif ,puse lango jau buna sausas,ypac vasara,tada isvis gaunasi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2012 01 23, 13:42)
.Bet kaip pas mane dideli vitrininiai langai,tai kol baigiu sluostyti su slapia,tai jau sausos neprireikia lotuliukas.gif ,puse lango jau buna sausas,ypac vasara,tada isvis gaunasi doh.gif .

ta prasme blogai valo g.gif
Atsakyti
Laba diena.
Nerandu pilno Norvex gaminiu katalogo su kainom, imeskit prasau 4u.gif
Ir dar - del stiklu sluosciu, buna ju skirtingu? Turiu namie violetini, o kaip is pasisakymu cia supratau kad buna ir kitokia dar?
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 02 13, 13:26)
Laba diena.
Nerandu pilno Norvex gaminiu katalogo su kainom, imeskit prasau 4u.gif
Ir dar - del stiklu sluosciu, buna ju skirtingu? Turiu namie violetini,  o kaip is pasisakymu cia supratau kad buna ir kitokia dar?

Norwex pasilieka teise keisti produktu spalvas, tarkim pas mane langu sluoste rozines spalvos, bent jau taip vadybininke sake ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aimute: 13 vasario 2012 - 12:48
QUOTE(Saga @ 2012 02 13, 09:06)
Sveiki, domintu serveteles akiniam valyti, kaina ir pan. ir stiklam. Siauliuose domina. ir atsiliepimai idomu kas akinius valot su tom servetelem ar nusiskundimu neturit...... aciu

gavau tokia dovanu, sluostau akinisu jau senai. jei lyginti su optikose parduodamom servetelem, tai man is turetu norwex pati geriausia.
Atsakyti
Atsiprašau už kvailą klausimą, o norwex šluostė langams panašaus tipo kaip viledos, ar daugiau panaši į mikrofibros pluoštą?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 03 03, 10:22)
Atsiprašau už kvailą klausimą, o norwex šluostė langams panašaus tipo kaip viledos, ar daugiau panaši į mikrofibros pluoštą?

Nežinau, kokią turit omeny Viledos, nes mano, kaip guminė tokia, o Norwex ji daugiau medžiaginė-mikropluošto. Geriausias daiktas, kokį turiu turbūt iš Norwex.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eaglute: 30 kovo 2012 - 12:48
Nusipirkau norwex šluostę drėgnam grindų valymui ir nusivyliau labai.Palieka ne tik ruožus , bet ir dulkes, nešvarumus.Po to dar turiu pereiti su kempine ar su kita šluoste ir pervalyti.Žodžiu visai nepasiteisino už tokią kainą.Nžn. gal ką darau ne taip?
Patiko šluostė stiklams ir šveitimo audinys virtuvei( gerai valo verstos odos, taip pat baldinius veliūro audinius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina498: 14 balandžio 2012 - 13:03
Nusipirkau šluostę langams, bandysiu blizginti langus. smile.gif
Atsakyti
Man reikėtų šluostės valyti virtuvinėms spintelėms. Spintelių paviršius yra blizgus, nusičiupinėja, matosi pirštų antspaudai... kokią patartumėt šluostę pasirinkti, kad nebraižytų paviršių ir gerai nuvalytų riebalines dėmes bei pirštų antspaudus?
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 05 16, 08:52)
Man reikėtų šluostės valyti virtuvinėms spintelėms. Spintelių paviršius yra blizgus, nusičiupinėja, matosi pirštų antspaudai... kokią patartumėt šluostę pasirinkti, kad nebraižytų paviršių ir gerai nuvalytų riebalines dėmes bei pirštų antspaudus?

Tam yra skirta pilka virtuvine sluoste, bet as siulyciau virtuvini ranksluostuka smile.gif
Atsakyti