Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(gvilmina @ 2012 01 06, 11:39)
man lb. patinka. normaliai kaina tai brangoka - 15 lt. bet perku visad tas su broku, taip vadinamas ir jomis esu patenkinta. man ypatingai patinka valyti balta avalyne, sviesias rankines, baldus, sienas ir t. t. ir  pan.

As turiu ir tokiu, ir tokiu... man jos labai patinka, nes lengvai nuvalo visokias demes, tik beda, kad tos naujos labai sisispaudzia...
Atsakyti
Gavau 2 sluostes,pirktas per akcija uz abi 25lt,viena stiklam,kita dulkem,superines,bet jos gana dideles,palyginus su tom is Trend,galvoju,o jei pataupyt ir perkirpti jas pusiau,kazin ar labai pukuotusi tie siulai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 01 10, 22:30)
Gavau 2 sluostes,pirktas per akcija uz abi 25lt,viena stiklam,kita dulkem,superines,bet jos gana dideles,palyginus su tom is Trend,galvoju,o jei pataupyt ir perkirpti jas pusiau,kazin ar labai pukuotusi tie siulai blink.gif

gamintojai ju nerekomenduoja karpyti, kaip ir negalima.
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 01 10, 20:30)

jokiu budu nekarpykit, sugadinsit ir nebeatliks jos savo funkcijos
Atsakyti
As jau išbandžiau per Beta akciją pirktą šluostę langams. Na, ką galiu pasakyt - patiko smile.gif Bent jau kai dienos tokios ūkanotos, saulės nėra, neišlenda valymo brokas, tai langai blizga, švarūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2012 01 16, 20:53)
As jau išbandžiau per Beta akciją pirktą šluostę langams. Na, ką galiu pasakyt - patiko smile.gif Bent jau kai dienos tokios ūkanotos, saulės nėra, neišlenda valymo brokas, tai langai blizga, švarūs thumbup.gif

o as tai pirma karta nusipirkau Norwex langu sluoste langams,nu ka as zinau,man Trend labiau patiko, nes ja nuvazlius veidrodzius,jokiu ruozeliu nelikdavo, o su si liko ruozai...kame saknys g.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 01 21, 19:24)
o as tai pirma karta nusipirkau Norwex langu sluoste langams,nu ka as zinau,man Trend labiau patiko, nes ja nuvazlius veidrodzius,jokiu ruozeliu nelikdavo, o su si liko ruozai...kame saknys g.gif

as po pirmo panaudojimo irgi ja nusivyliau, o va antra karta as jau slapimu tik trecdali, maximum puse sluostes, tada valau su sllapiu ir lyg su sausu dabaigiu blizgint, rezultatu likau labai patenkinta, antraip nei pabandzius pirma kart thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 01 21, 19:24)

Pas mane irgi lieka ruozeliu,ko tik tik nebandziau,vistiek saulei pasvietus matosi,taip pat ir su veidrodziais.Trend nebandziau,tai negaliu palyginti,bet reiketu pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2012 01 22, 19:22)
Pas mane irgi lieka ruozeliu,ko tik tik nebandziau,vistiek saulei pasvietus matosi,taip pat ir su veidrodziais.Trend nebandziau,tai negaliu palyginti,bet reiketu pabandyti g.gif

Zinoma, as akylai nestebiu ar yra tie ruozeliai ar ne, bet geriausia pirma pavalyti su dregna sluoste, o po to su sausa.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2012 01 22, 21:22)

stikla pirma isvalau universalia slapia ir tik tada sausa langu sluoste nusausinu-taip nelieka nieko.
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2012 01 23, 09:03)
stikla pirma isvalau universalia slapia ir tik tada sausa langu sluoste nusausinu-taip nelieka nieko.

as tik lyginu su Trend: ten tik viena dregna persluostai ir viskas:jokiu pirma su slapia,paskui su sausa...visad Trend pirkdavau.ale kai akcija dabar buvo,pabandziau Norwex,nu i ka,man Trend geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 01 23, 09:21)
as tik lyginu su Trend: ten tik viena dregna persluostai ir viskas:jokiu pirma su slapia,paskui su sausa...visad Trend pirkdavau.ale kai akcija dabar buvo,pabandziau Norwex,nu i ka,man Trend geriau smile.gif

aaa, Jus pirkot ta pigesne, turbut... jos as nebandziau. Trend turejau thumbup.gif
Atsakyti