Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

aš neturiu termometro, bet pas mane dabar taip šilta, kad aš sėdžiu su trumpais šortukais ir lengvute maikute (po ja -nieko blush2.gif )
Atsakyti
20 silumos palaikom, tai silta. O anksciau visada darydavom ''afrika'' iki 25 - 27, tai paskui visokios ligos kibdavo, nes kaip pomidorai siltmanyje. Per auksta temp negerai. Man jau ir prie 18 nesalta, trumpom rankovem ramiai vaikstau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victoria Beckham: 03 sausio 2010 - 18:29
Aš irgi namuose vaikštau vasarine apranga smile.gif . Nors butas ir kampinis, bet kambariuose 24 laipsniai. Sienos šiltintos, langai nauji, balkonas stiklintas. Taip kad daugiau jau neįmanoma ką nors ir bepridėti, o ir nereikia mirksiukas.gif . Aišku, kai už šildymą, gyvatuką ir vandens pašildymą ateina sąskaita 250,- Lt, tai nelabai smagu būna g.gif. Radiatoriai pas mus be proto karšti, rankos neina pridėt. Net ir nakčiai neprisuka šildymo. Pleškina pilnu tempu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 01 03, 16:21)
Tai 24 per akis miegamajame, daugiau ir nereikia biggrin.gif
O  jau  30- čia jau ir nesveika .. schmoll.gif

Tie 24 issivedina per pora valandu. Jei virtuves nekaitinsim iki 30, miegamajame bus vos 19, o ryte vos 15. Mes ne del saves, del vaiko nerimaujam.
Atsakyti
Patikėk, vaikui daug sveikiau vėsiai, nei kai per šilta. Mes dukrą vienais metais per žiemą auginom labai šaltai ( nuomavom nuosavo namo 2 aukštą, šeimininkai prastai kūreno angliais), būdavo 14-16 kambary,ne daugiau, o ji sėdėjo vaikštynėj su 5 megztiniais ir 6 kojinėm. Ir ką- nė vieno karto per žiemą nesusirgo, net sloga, garbės žodis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2010 01 04, 01:13)
Mes ne del saves, del vaiko nerimaujam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Žaltvykslė: 04 sausio 2010 - 12:16
Miegoti sveikiausia ir geriausia prie +18 temperaturos ,ne daugiau...
pas mus namuose apie 20-22., as karstai nemegstu,vistiek vedinu desimt kartu per diena...
Atsakyti
Prieš Kalėdas per šalčius buvo +13, tai šalom. Dabar apie +20. Pats tas.
Atsakyti
Apie 22-23. pats tas smile.gif
Atsakyti
Labai šilta. Termometro neturiu, bet jaučiu kokie 27 drąsiai. Nes vaikštom su šortais ir maikėm.. ax.gif Nesveikai čia, bet šildo tai Litesco ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 04 sausio 2010 - 17:48
Ir bute, ir name šilta. Ne per karšta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sever @ 2010 01 03, 08:24)
Idomu kokia temperatura pas jumi namie, kaip jus sildotes lotuliukas.gif
Pas mano draugia, radiatorei sprogo doh.gif

Интересно как писать - jumi или jumis blink.gif

biggrin.gif
Kaip malonu skaityti lietuviškai. Labai gerbiu. thumbup.gif
Dėl jumi ar jumis, tai abu žodžiai tarmiški. taisyklingai rašant reiktų: pas jus, bet tai smulkmena. mirksiukas.gif

Pas mus šildo gerai ir brangiai kainuoja. blush2.gif
Atsakyti
Pas mus ziauriai salta,kazkur +13,bet baigesi specialus kuras sildymui,tai laukiu vyro kol sutvarkys si maza nesklanduma ir galesime megautis siltais namais thumbup.gif
Atsakyti