Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

QUOTE(Sever @ 2010 01 03, 09:24)
Idomu kokia temperatura pas jumi namie, kaip jus sildotes lotuliukas.gif
Pas mano draugia, radiatorei sprogo doh.gif

Интересно как писать - jumi или jumis blink.gif

Nei pas jumi, nei pas mumi. Teisingai: “Ar šilta jūsų namuose?“. Atsakymas- „pas mane namuose“ irgi netaisyklingas, tai yra pažodinis vertimas iš rusų kalbos.
Atsakyti
mes gyvenam nuosavam name,tai kurianam kiek norim. lotuliukas.gif
Atsakyti
silta,22 silumos.
Atsakyti
20 šilumos, man užtenka thumbup.gif
Atsakyti
vėsoka...gal 19-20 šilumos,bet piniginei sveikiau biggrin.gif
Atsakyti
Ijungiau siluma tik gyvenamajame kambaryje (apie 18 laipsniu). Miegamajame silumos nejungiu ir pries einant miegoti dar langa praveriu, man patinka svieziame ir vesiame ore miegoti ax.gif
Atsakyti
Tarp 16 ir 17 laipsniu. Langai keisti, bet kaip matau, nepadeda. Mokam kaip visada- patustinam kisenes.
Atsakyti
silta 22-23 .mgieamaji sildom tik nakti kas pora valandu kad jaukiau butu ijungem naktini rezima,nes kt kambariuose radiatoriai kraunasi nakti ir tik ijungiam anksti ryte.
Atsakyti
virtuvej +20, kambary gal kiek silciau, nes tv, kompai eina, bet silumos truksta.
Atsakyti
Pas mus silta +23, gyvenam daugiabutyje, trecias aukstas. kartais po trumpom rankovem vaikstau kambary thumbup.gif
Atsakyti
labai salta sad.gif
gal del to,kad I aukshtas..net nezinau g.gif
prie kompo guli pirshtines,shalikas ir kepure,o kai griztu is lauko tai begu mauti kojines biggrin.gif o jei rimtai tai visada geriu karshta arbata/kava/kakava,nes kitaip neimanoma,o silciausia vieta-virtuve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2010 01 08, 01:46)
labai salta sad.gif
gal del to,kad I aukshtas..net nezinau  g.gif
prie kompo guli pirshtines,shalikas ir kepure,o kai griztu is lauko tai begu mauti kojines  biggrin.gif  o jei rimtai tai visada geriu karshta arbata/kava/kakava,nes kitaip neimanoma,o silciausia vieta-virtuve  wub.gif

Laaabai pazistama, pas mus tas pats...
As dar megstu i lova/sofa igriut, apsigaubt ir megautis karstuoju gerimu. Ir be galo pavydziu tevams, pas kuriuos taip silta, kad trumpom rankovem vaiksto.
Atsakyti