Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas daugiabučiuose

As jau irgi laukiu sildymo sezono.. kol kas apie 19 pas mus. siandie saulute islindo tai smagu bus, pasildys, gal pakils keliais laipsniukais...
Atsakyti
Pas mus 23, 24, net kai butuose gyvenom tai sildemes elektra kol centrinio neijungdavo. Vyrui tikrai per silta, bet kencia nes as zemesnej temperaturoj sedziu su melynom lupom, tai juokiasi is manes sako saltakrauje kaip gyvate, neprisildysi tai susals i raga. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Thermor pranciziski sieniniai elektriniai radiatoriai gana ekonomiski ir nebrangus. Galima pakabinti kur labiausiai reikia silumos, pav. vaiku kambaryje. Reguliuojasi temperatura - automatiskai isijungs, jeigu temperatura zemiau nukrito, issijungs kai pasiekta. Jokio triuksmo, nes konvekcinis - be ventiliatoriu, nemalonaus kvapo irgi nera. Jau 3 sezona toki naudojame - kol kas nesugedo smile.gif
Temperatura kambaryje labai priklauso nuo langu bukles - galima rankos pagalba tikrinti, kur pucia, kur saltis prasiskverbia. Nereikes termovizoriaus smile.gif
Galima lubus uzklijuoti penoplasto plytelemis, kad neiseitu siluma i virsu. Kai kam nepatinka, bet man - visai normaliai atrodo, yra ivairiu.
Kam reikia nebrangiai uzsandarinti isorines sienu siules, galiu parekomenduoti www . ropeaccess . lt - Jie Vilniuje ir nedideliais objektais uzsiima, pav., vieno buto viena isorine siena.
Atsakyti
Kas del langu, as cia apie plastikines tai padeda dar mechanizmu reguliavimas ir beabejo gumu patikra. Padeda ir angokrasciu sutvarkymas ne tik is vidines bet ir is lauko puses. Butuose isejimo durys nors ir sarvo daznai turi mikro tarpa is apacios. Buna is ventiliacijos saltis ateina.
Atsakyti
pas mus apie 19 - 21, priklauso nuo to ar vejuota ar ne, nes gywename prie pat lauku, susidaro vejo gusiai dideli, nors lauko sienos ir sildytos.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Pas mane tokia problema doh.gif
atsikeliu šiandien ir prisiliečiau prie radiatoriaus: ŠALTI!!! Visiškai!!! Prieš tai šildė, bet labai silpnai, bet buvo šilčiau... O šiandien už lango minus 3, o radiatoriai kaip ledas, Kas čia įvyko? Kur reikia kreiptis? Jeigu galite paaiškinkite plačiau, kadangi esu visiškai žalia tokiose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
Pas mus vakar radiatoriai buvos vos vos silti, nors centrinis autonominis sildymas ir galima reguliuoti, bet ar nustatai ant 2 ar ant pacio auksciausio radiatoriu temperatura islykdavo ta pati...o siandien vel sildo normaliai...reikes aiskintis...
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 12 20, 12:01)
Laba diena  4u.gif
Pas mane tokia problema  doh.gif
atsikeliu šiandien ir prisiliečiau prie radiatoriaus: ŠALTI!!! Visiškai!!! Prieš tai šildė, bet labai silpnai, bet buvo šilčiau... O šiandien už lango minus 3, o radiatoriai kaip ledas, Kas čia įvyko? Kur reikia kreiptis? Jeigu galite paaiškinkite plačiau, kadangi esu visiškai žalia tokiose reikaluose  blush2.gif

Klauskit, kaip pas kaimynus, suzinokit kas aptarnauja silumos mazga...
Atsakyti
Sveiki. kaip nekeista šią žiemą gyvename su 16 laipsnių temperatūra bute. Nusibodo šalti. Mūsų namas priklauso bendrijai ir kiek girdėjau kad įdėjo kažkokius skaitliukus ar dar kokį biesą kurie reguliuoja temperatūra pagal lauko. Bet sakyčiau nenormalu kai temperatūra bute nesiekia net 18 laipsnių. Pas mus to dar nebuvo. Visada būdavo apie 20 šilumos. Patarkite ką daryti tokiu atveju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 21 gruodžio 2011 - 15:07
QUOTE(kristi13 @ 2011 12 21, 16:07)
Sveiki. kaip nekeista šią žiemą gyvename su 16 laipsnių temperatūra bute. Nusibodo šalti. Mūsų namas priklauso bendrijai ir kiek girdėjau kad įdėjo kažkokius skaitliukus ar dar kokį biesą kurie reguliuoja temperatūra pagal lauko. Bet sakyčiau nenormalu kai temperatūra bute nesiekia net 18 laipsnių. Pas mus to dar nebuvo. Visada būdavo apie 20 šilumos. Patarkite ką daryti tokiu atveju

Kreiptis į bendrijos pirmininką smile.gif
Atsakyti
pas mus 20-21, užtenka smile.gif
Atsakyti
pas mus apie 19 (plius minus) buna, bet as siltamege - man gali buti daugiau smile.gif
Atsakyti