Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Labas rytas,

Noriu paprašyti jūsų pagalbos, gal turėsit kokių minčių ar pamąstymų. Kartą sapnavau, jog man gimė leliukas su akyte liežuvyje. Mano reakcija buvo maždaug "o, kaip gerai... bet ir gerai, kad šis dalykas ne toks akivaizdus, ne iškart pamatomas". Karts nuo karto tas sapnas pasikartoja su nedidelėm variacijom, tai manęs prašo pažiūrėti leliuko su trim akytėm, tai pati tokį turiu. Šiuo metu esu nestuke.gif , kitokio vaiko nebijau, man panašiau, kad ta papildoma akytė galbūt reiškia kažkokį vaikelio bruožą g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 03 19, 09:47)
Labas rytas,

Noriu paprašyti jūsų pagalbos, gal turėsit kokių minčių ar pamąstymų. Kartą sapnavau, jog man gimė leliukas su akyte liežuvyje. Mano reakcija buvo maždaug "o, kaip gerai... bet ir gerai, kad šis dalykas ne toks akivaizdus, ne iškart pamatomas". Karts nuo karto tas sapnas pasikartoja su nedidelėm variacijom, tai manęs prašo pažiūrėti leliuko su trim akytėm, tai pati tokį turiu. Šiuo metu esu  nestuke.gif , kitokio vaiko nebijau, man panašiau, kad ta papildoma akytė galbūt reiškia kažkokį vaikelio bruožą  g.gif

Kiek žinau, vaikus sapnuoti reiškia tiesiog kažkokias problemas gyvenime, susijusias su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 19, 11:51)
Kiek žinau, vaikus sapnuoti reiškia tiesiog kažkokias problemas gyvenime, susijusias su vaikais.

o dar sakoma,kad vaiką sapnuoti nėščiai moteriai - laimė.. o akys,hm gal bus kalbus vaikas blush2.gif
Atsakyti
Sapnavau sapnavau kad menulyje buvau ....
O jeigu rimtai, tai sapnavau keista sapna, sapnavau pikta suni, kuris buvo kaip ir mano, to suns prisibijojo lyg aplinkiniai (detaliu nelabai pamenu ..... ) ir tas suo kando man i ranka toks jausmas buvo kad skauda (skaudejo sapne, bet neperkando rankos) ir vis urzge ant aplinkiniu, suo buvo juodas ( na gal ne juodas, bet tamsus tikrai) ir veisles pavadinima sapnavau, bet nebepamenu tiksliai, buvo pats panasus i dobermana, bet mazesnis.... ta suni kazkaip pavedzioti reikejo, tai vede seimos draugas (?)
vis svarstau ka tai galetu reiksti, skaiciau internete sapnininkuise -neigiamas sapnas reiskiantis draugu isdavystes ar pan. gal kas pakomentuotu?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 03 20, 22:34)
Sapnavau sapnavau kad menulyje buvau ....
O jeigu rimtai, tai sapnavau keista sapna, sapnavau pikta suni, kuris buvo kaip ir mano, to suns prisibijojo lyg aplinkiniai (detaliu nelabai pamenu ..... ) ir tas suo kando man i ranka toks jausmas buvo kad skauda (skaudejo sapne, bet neperkando rankos)  ir vis urzge ant aplinkiniu, suo buvo juodas ( na gal ne juodas, bet tamsus tikrai) ir veisles pavadinima sapnavau, bet nebepamenu tiksliai, buvo pats panasus i dobermana, bet mazesnis.... ta suni kazkaip pavedzioti reikejo, tai vede seimos draugas (?)
vis svarstau ka tai galetu reiksti, skaiciau internete sapnininkuise -neigiamas sapnas reiskiantis draugu isdavystes ar pan.  gal kas pakomentuotu?

Panašių sapnų temose apie sapnus yra nemažai, siūlyčiau pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2010 03 19, 10:47)
Labas rytas,

Noriu paprašyti jūsų pagalbos, gal turėsit kokių minčių ar pamąstymų. Kartą sapnavau, jog man gimė leliukas su akyte liežuvyje. Mano reakcija buvo maždaug "o, kaip gerai... bet ir gerai, kad šis dalykas ne toks akivaizdus, ne iškart pamatomas". Karts nuo karto tas sapnas pasikartoja su nedidelėm variacijom, tai manęs prašo pažiūrėti leliuko su trim akytėm, tai pati tokį turiu. Šiuo metu esu  nestuke.gif , kitokio vaiko nebijau, man panašiau, kad ta papildoma akytė galbūt reiškia kažkokį vaikelio bruožą  g.gif
esu skaicius kad nescia sapnuodavo vaiko kojytes vis sapnuose tai gimus leliukui buvo bedeliu toj sriti tarsi leliukas norejo perspet budamas pilvely
o jusu sapnas jei daznai kartojas kazkokia detale tai ir manau ne seip sapnuojat tik ka reiskia labai nuo daug ko priklauso,kaip sapnuojat is to ka paraset tai gimus leliukui gali but kazkokia beda,bet ji lengvai issisprest turetu,nes rasot jog jausmas buvo,o kaip gerai ,kad sis dalykas ne toks akivaiszdus
pati kai laukiaus reiksmingu sapnu nesapnavau,bet va po gimimo tai jei vaika tik pasapnuoju liga sekmes susilaukt grazaus gimusio sveiko leliuko 4u.gif
Atsakyti
Sapnavau vyra cigona savo namuose ir maza berniuka cigoniuka, neatsimenu kaip ir del ko, bet pergudravau juos, ar pasiemiau sau priklausanti daikta, ar kazkas tokio.
Berniukas mane pamate lipant laiptais ir nubego paskusti tevui cigonui ir jie atsivijo mane iki gatves, bet kazkas juos pagavo ir neleido prie manes prieiti.
Idomu ka reiskia, niekad nesu sapnavus cigonu, o dar pergudravimas, apgavimas ju, bandziau ieskoti sapnu reiksmiu, bet tokios neradau g.gif

Ir dar buvusia simpatija sapnavau gan ilgai, ilgai kalbejomes, toks grazus, paprastas pasirode, ramybe net uzejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 21 kovo 2010 - 13:16
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 19, 09:51)

QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 19, 19:36)
o dar sakoma,kad vaiką sapnuoti nėščiai moteriai - laimė.. o akys,hm gal bus kalbus vaikas  blush2.gif

QUOTE(ungrida @ 2010 03 21, 03:35)
esu skaicius kad nescia sapnuodavo vaiko kojytes vis sapnuose tai gimus leliukui buvo bedeliu toj sriti tarsi leliukas norejo perspet budamas pilvely
o jusu sapnas jei daznai kartojas kazkokia detale tai ir manau ne seip sapnuojat tik ka reiskia labai nuo daug ko priklauso,kaip sapnuojat is to ka paraset tai gimus leliukui gali but kazkokia beda,bet ji lengvai issisprest turetu,nes rasot jog jausmas buvo,o kaip gerai ,kad sis dalykas ne toks akivaiszdus
pati kai laukiaus reiksmingu sapnu nesapnavau,bet va po gimimo tai jei vaika tik pasapnuoju  liga sekmes susilaukt grazaus gimusio sveiko leliuko 4u.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif Kiek pastebėjau, mano vieni sapnai būna "buitiniai" (tokie labai "surežisuoti", su siužetu, veiksmo daug - manau, skirti problemoms spręsti, išeitims ieškoti), o kiti - "simboliniai" (pasikartojantys, su ryškiom detalėm, ne tokie sąmoningi... tiesiog prašosi iššifruojami)
Atsakyti
Sveikos, merginos. Šiąnakt sapnavau sapną, kad labai labai stipriai lijo, stipriai griaudėjo ir kilo nedidelis gaisras, kurį aš pati užgesinau. Gal žinote reikšmę g.gif
Šiandien turiu eiti į polikliniką, tyrimus pasidaryti, gal kažkas labai blogo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 03 25, 07:18)
Sveikos, merginos. Šiąnakt sapnavau sapną, kad labai labai stipriai lijo, stipriai griaudėjo ir kilo nedidelis gaisras, kurį aš pati užgesinau. Gal žinote reikšmę g.gif
Šiandien turiu eiti į polikliniką, tyrimus pasidaryti, gal kažkas labai blogo verysad.gif

Jei tai būtų mano sapnas, pagalvočiau, kad paskutiniu metu turėjau labai daug emocijų, bet viskas baigėsi gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos

aš dažnai sapnuoju savo mylima,savo buvusia meilė aš vis prašau tai grižti pas mane ,tai myliuosi su juo,tai ieškau jo mokykloje ir paskui visa diena blogai jaučiuosi,net vyras pastebi mano bloga nuotaika. O ka reiškia toks sapnas gal kas kuri žino?

O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti ?
Atsakyti
Man merginos pries 2u metus taipo nutiko. Susapnavau sapna kad man labai artinas zmogelis vaikas (as jo nematauskesta) ir as ji bandau gelbeti ir niekaip neiseina. Ir po 3dienu gaunu zinia kad brolis jauniausias pasikore verysad.gif Vat ir sako netikek sapnais.
Atsakyti