QUOTE(Iden @ 2010 03 26, 00:26)
Sveikos
aš dažnai sapnuoju savo mylima,savo buvusia meilė aš vis prašau tai grižti pas mane ,tai myliuosi su juo,tai ieškau jo mokykloje ir paskui visa diena blogai jaučiuosi,net vyras pastebi mano bloga nuotaika. O ka reiškia toks sapnas gal kas kuri žino?
O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti ?
aš dažnai sapnuoju savo mylima,savo buvusia meilė aš vis prašau tai grižti pas mane ,tai myliuosi su juo,tai ieškau jo mokykloje ir paskui visa diena blogai jaučiuosi,net vyras pastebi mano bloga nuotaika. O ka reiškia toks sapnas gal kas kuri žino?
O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti ?
nežinau tavo dabartinės gyvenimo situacijos,ypatingai vidinės...bet gal kažko ieškai,renkiesi tarp kažko ? Gal darbe,moksluose,gyvenime(plačiąja prasme) gal kažko neapsisprendi,blaškaisi ? Galbūt tai tik to atspindys sapnuose.
O dėl pavadinimo kavinės....įdomus čia dalykas,man irgi kažkas panašaus buvo kai dar mokykloj mokiausi,susapnavau,kad mane nusiuntė į kabinetą,kur man niekada nebūdavo pamokų,bettas skaičius buvo man įstrigęs labai,tai ryte jau mokykloj tikrai teko eiti ten,o ten gavom pasiūlymq kurti reklamą konkursui(laimėjom 2 vietą).
Nueikit su vyru į tą kavinę,gal ten laukia koks gyvenimo šansas,kurio nereikėtų praleisti