Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Iden @ 2010 03 26, 00:26)
Sveikos

aš dažnai sapnuoju savo mylima,savo buvusia meilė aš vis prašau tai grižti pas mane ,tai myliuosi su juo,tai ieškau jo mokykloje ir paskui visa diena blogai jaučiuosi,net vyras pastebi mano bloga nuotaika. O ka reiškia toks sapnas gal kas kuri žino?

O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti ?

nežinau tavo dabartinės gyvenimo situacijos,ypatingai vidinės...bet gal kažko ieškai,renkiesi tarp kažko ? Gal darbe,moksluose,gyvenime(plačiąja prasme) gal kažko neapsisprendi,blaškaisi ? Galbūt tai tik to atspindys sapnuose.

O dėl pavadinimo kavinės....įdomus čia dalykas,man irgi kažkas panašaus buvo kai dar mokykloj mokiausi,susapnavau,kad mane nusiuntė į kabinetą,kur man niekada nebūdavo pamokų,bettas skaičius buvo man įstrigęs labai,tai ryte jau mokykloj tikrai teko eiti ten,o ten gavom pasiūlymq kurti reklamą konkursui(laimėjom 2 vietą).
Nueikit su vyru į tą kavinę,gal ten laukia koks gyvenimo šansas,kurio nereikėtų praleisti ax.gif
Atsakyti
pastarasias dvi savaites sapnuoju savo mirusia pries 7metus mociute, kapines, lavonus, avarija. ir visame tame dalyvaujame as ir mano seima, bet nelaimes nutinka ne mums, o salia esantiems ir mes jiems padedam . nezinau ka tai galetu reiksti .
Atsakyti
labai dažnai sapnuoju laiptus,dažniausiai,kad stoviu ant jų viršuje,o šiąnakt,sapnavau,kad lipu laiptais aukštyn,o visi laiptai apdirbti šunų išmatom,jų tiek daug,kad praeit nagaliu,nėr kur kojos padėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobretti @ 2010 03 26, 14:08)
labai dažnai sapnuoju laiptus,dažniausiai,kad stoviu ant jų viršuje,o šiąnakt,sapnavau,kad lipu laiptais aukštyn,o visi laiptai apdirbti šunų išmatom,jų tiek daug,kad praeit nagaliu,nėr kur kojos padėt bigsmile.gif

kiek žinau tai laiptai reiškia pakilima į kažkas tai o išmatas siejamos su pinigais.Aš kai susapnuoju tai tai visada buna pinigai
Papildyta:
[quote=Skaiiistė,2010 03 26, 12:58]
nežinau tavo dabartinės gyvenimo situacijos,ypatingai vidinės...bet gal kažko ieškai,renkiesi tarp kažko ? Gal darbe,moksluose,gyvenime(plačiąja prasme) gal kažko neapsisprendi,blaškaisi ? Galbūt tai tik to atspindys sapnuose.

tikrai blaškausi nes ir buvusi savo vis dar myliu ir vyra myliu,noriu susitikti su buvusiuoju bet vis bijau.O dėl kavinės tai gal kada nueisiu jei tik busiu Egipte.
Atsakyti
[quote=Iden,2010 03 26, 16:24]
kiek žinau tai laiptai reiškia pakilima į kažkas tai o išmatas siejamos su pinigais.Aš kai susapnuoju tai tai visada buna pinigai
Papildyta:
[quote=Skaiiistė,2010 03 26, 12:58]

tikrai blaškausi nes ir buvusi savo vis dar myliu ir vyra myliu,noriu susitikti su buvusiuoju bet vis bijau.O dėl kavinės tai gal kada nueisiu jei tik busiu Egipte.
[/quote]

uo,Egiptas...dabar dar viena interpretacija i galva atejo...gal tai ko tu sieki,ko nori yra toli,ar sunkiaia pasiekiama....

Bet šeip dabar tikrai manau,kad sapnai tiesiog atspindi tavo vidinę būseną...užjaučiu dėl tokios situacijos,turbūt,sunku taip gyventi tarp 2 meilių ir blaškytis... console.gif tikiuosi viskas susitvarkys tau ir dings vienokios ar kitokios mintys ir sapnai,liks tik geros emocijos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos sapnuotojos.sianakt sapnava toki keista sapna,kad jis niekaip neiseina man is galvos.sapnavau,kad mane uzpuole zombiai ir pririso koja prie medzio.staiga tie zombiai suakmeneja ir as radus pjukla,bandau perpjaut virve.bet man niekaip neiseina ir tada nupjaunu sau koja,peda su visais pirstais.gal kas pasidalintu mintimis? pasiziurejau sapnininkus,tai nieko gero nezada schmoll.gif doh.gif .Dekui 4u.gif
Atsakyti
labas rytas sapnuotojos.Siaip retokai sapnuoju,arba gal paprasciausiai neatsimenu sapnu,bet va sianakt sapnavau savo pirma mokykline meile,taip ryskiai.Kad mes kartu,kad mylim viemas kita...Ir,kas keisciausia,kad as kai sapnuoju,tai pakaitom 2 vyrus(savo didziasias jaunystes meiles ax.gif ).Arba viena,arba kita...Profilaktiskai karta i menesi susapnuoju biggrin.gif biggrin.gif Arba kitas sapnas,kuris mane dar periodiskai aplanko,tai mokykla,kad mokausi kazka,ar pati mokau(bet dazniausiai vidurine 4u.gif kuria baigiau pries 13m. biggrin.gif lotuliukas.gif Gal galetumete man paaiskint mano sapnus?
Atsakyti
Sveikutes! Vis sapnuoju savo mirusia mama, vos ne kiekvienas sapnas apie ja. Vakar sapnavau vel, tai ji bare mane ir vis reke reke ant manes. Net issigandau blink.gif Buvo radus, kad jei sapnuoji mirusia motina ir ji pikta, tai laukia didele nelaime. Gal kas galetu pakomentuoti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2010 03 31, 10:34)
Sveikutes! Vis sapnuoju savo mirusia mama, vos ne kiekvienas sapnas apie ja. Vakar sapnavau vel, tai ji bare mane ir vis reke reke ant manes. Net issigandau blink.gif Buvo radus, kad jei sapnuoji mirusia motina ir ji pikta, tai laukia didele nelaime. Gal kas galetu pakomentuoti? Aciu

Pirma, skubu nuraminti, kad tokie sapnai tikrai nepranašauja didelės nelaimės 4u.gif Tačiau į juos svarbu atkreipti dėmesį.

Jau ne kartą šitame sapnų skyrelyje sapnų apie mirusią mamą būta - gal pavyktų paieškojus ką atrasti sau naudingo? Trumpai galiu pasidalinti, kas man atrodo svarbu. Visų pirma, mama sapnuose gali reikšti tiek save pačią, tiek tas savybes, kurias ji įkūnija kaip simbolis - rūpestingumas, šiluma, dėmesys, prieglobstis, paguoda, kelrodė ir t.t. Gali būti, kad mirusi mama sapnuojama dėl to, kad šiame gyvenimo etape trūksta kažko, ką jinai duodavo (patarimo, paguodos, supratimo, besąlygiškos meilės...), tačiau tuo pačiu gali būti, kad yra neišpsręsti santykiai su ja, kas reikštų, jog ne iki galo aišku, kokią vietą sapnuotojos gyvenime užima santykiai su mirusia mama, gal liko neišpręstų konfliktų ar neišsakytų dalykų. Taipogi kažkiek sapne skamba ir mintis, kad gal sapnuotoja nesijaučia tinkamai gyvenanti, ne pagal mamos supratimą (t.y. jaučia, kad už tai, kaip dabar gyvena ir ką daro, gautų barti nuo mamos). Kitavertus, sapno simboliai yra sapnuotojos asmenybės dalis, kas reikštų, kad sapnuotoja pati linkusi sau priekaištauti, save bausti už kažką, kas vyksta dabar jos gyvenime, galbūt ji taip elgiasi ir su kitais žmonėmis tam tikrose situacijose ir sapnuotoją tas gasdina (kaip sapne).
Atsakyti
QUOTE(fiffan @ 2010 03 31, 07:58)
Sveikos sapnuotojos.sianakt sapnava toki keista sapna,kad jis niekaip neiseina man is galvos.sapnavau,kad mane uzpuole zombiai ir pririso koja prie medzio.staiga tie zombiai suakmeneja ir as radus pjukla,bandau perpjaut virve.bet man niekaip neiseina ir tada nupjaunu sau koja,peda su visais pirstais.gal kas pasidalintu mintimis? pasiziurejau sapnininkus,tai nieko gero nezada schmoll.gif  doh.gif .Dekui 4u.gif

Jei tai būtų mano sapnas, pirmiausia apmąstyčiau paskutinių savaičių įtampas savo gyvenime. Galbūt yra kažkas, kas labai trukdo, gal kažkuo esu itin nepatenkinta. Tie zombiai- tai galbūt kažkokie sunkumai ar konkretūs žmonės sapnuotojo gyvenime. O va kad koją pjauna, man iškart kiltų klausimas: ar savo keliu einu? ar gerai jame jaučiuosi?
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 31, 09:15)
labas rytas sapnuotojos.Siaip retokai sapnuoju,arba gal paprasciausiai neatsimenu sapnu,bet va sianakt sapnavau savo pirma mokykline meile,taip ryskiai.Kad mes kartu,kad mylim viemas kita...Ir,kas keisciausia,kad as kai sapnuoju,tai pakaitom 2 vyrus(savo didziasias jaunystes meiles ax.gif ).Arba viena,arba kita...Profilaktiskai karta i menesi susapnuoju biggrin.gif  biggrin.gif Arba kitas sapnas,kuris mane dar periodiskai aplanko,tai mokykla,kad mokausi kazka,ar pati mokau(bet dazniausiai vidurine 4u.gif kuria baigiau pries 13m. biggrin.gif  lotuliukas.gif Gal galetumete man paaiskint mano sapnus?

gal man kas atsakytu?daug ivairiu reiksmiu rndu sapnininkuose.Gal galeciau isgirst jusu interpretacija?
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2010 03 31, 10:41)
gal man kas atsakytu?daug ivairiu reiksmiu rndu sapnininkuose.Gal galeciau isgirst jusu interpretacija?

Kiek suprantu, sapnuoji tai, kas tavo gyvenime paliko rimtus pėdsakus. Norint to nesapnuoti, reikėtų paleisti praeitį...
Atsakyti