Sveikos likimo seses
Cypliau ir Mergyte _82, aš tai pavyzdžiui po histeroskopijos daug geriau jaučiausi, nei po laparoskopijos. Šiaip histeroskopija trunka trumpiau, nei laparoskopija, man histeroskopijos metu pašalino polipą iš gimdos, bet kadangi jios metu nedaro jokių išorinių pjūvių, tai ir savijauta geresnė. Po laparoskopijos tai vis vien tie pjūviai kol gyja, tai pasisuki ne taip, tai sediesi, vis suskausta, o po histeroskopijos tai man buvo tik lengvas maudimas, iš karto po operacijos buvo skausmas, bet suleido nuskausminamuosius, o po to labai didelio skausmo nebuvo

Dėl "šukuosenos" tai net nežianu ką ir pasakyt, šiaip prieš operaciją aš ir pati nežinojau, ant kiek reikia susitvarkyti, tai daugmaž apsitvarkiau, bet tikrai ne visiškai, nes man ten labai įauginėja plaukai ir po to
net susidaro tokios kaip puslytės su pūliais kai plaukai per odą neišlenda... prieš laparoskopiją, labai viską patvarkiau, bet irgi ne visiškai visiškai, nors sakyčiau gal net dar labiau reikėjo, nes man vieną pjūvį darė pakankamai žemai, žemiau nei aš tikėjausi, o kitą tai bamboj, tai va, bet šiaip jokia seselė ar gydytojas man nieko nesakė dėl to, ir nors pjūvį darė žemiau, nei buvo susitvarkyta, tačiau daugiau nieko netvarkė, pjovė taip kaip buvo

Tai va, man buvo taip

Histeroskopija man darė apie 20 min, o laparoskopiją apie 40 min., bet tai priklauso ir nuo to, ką operacijos metu darys. Tyrimai man atrodo galioja 10 dienų, nors kai aš juos dariausi poliklinikoj, kad būtų pigiau, tai terapeute visą laiką kartoją, kad geriausia iš viso prieš savaitę, tai jei operacija bus vasarį, dabar tyrimus darytis tikrai per anksti.