prie pradedant vartoti Kt negalejau pasigirti labai jau istabia krutine. bet pradejus vartot ji padidejo. labai tuo dziaugiuos, beja vartoji Novynette
QUOTE(ingaalill @ 2008 05 29, 20:17)
Klausyk man tas pats,kaip pradejau vartoti KT tai kazkoks skystis is krutines bega,jau metai ir virs taip,bet man ginekologas pasake nieko rimto,gal man kreiptis kitur??

Del to skyscio tai tu dar pasidomek, nes man buvo taip pat ir ginekologas sake, kad tai nera normalu ir tai butina issitirti pas mamologa, nes gali buti rimtesniu problemu pasekme

... oi man tai krutine bent dydziu padidejo... bet dabar nutraukiau kt tai labai bijau kad ji vel "nesusitrauktu"... gal kas zinot ar ji "susitraukia" baigus gerti kt ??????

QUOTE(vaitkute @ 2009 10 04, 21:36)
... oi man tai krutine bent dydziu padidejo... bet dabar nutraukiau kt tai labai bijau kad ji vel "nesusitrauktu"... gal kas zinot ar ji "susitraukia" baigus gerti kt ?????? 

Man ir buvo padidejusi, bet, deja, nustojus vartoti labai greitai "susitraukia" Sito tai tikrai gaila ir dar oda vel pradejo bert, ko nebuvo vartojant KT
Geriu Yarina beveik 5 metus, bet tokio salutinio poveikio nepastebejau, nor sir ne pro sali butu

Geriau Cilest tai buvo padidejusi nuo b iki c
QUOTE(Stream @ 2009 11 01, 15:26)
Geriau Cilest tai buvo padidejusi nuo b iki c
man nuo Diane padidejo nuo b iki c

Kol geriau KT krutine tikrai buvo pilnesne, o kai meciau sumazejo...
Po kiek laiko KT vartojimo jums padidejo krutine? ech,nesupykciau jei ir manoji padidetu

bet cia taip dalinames pavadinimais,prisipirksiu bet kuriu po to hormonai sutriks,bent jau ginekologe sake kad kiekvienai skirtingos tinka