Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

Pilu iš akies, bet mano knygelėj buvo parašyta, kad per du pirštus nuo ryžių turi vandens būti smile.gif Kažkas panašaus.
Šiaip tai man atrodo, kad geriau daugiau vandens įpilti nei per mažai, nes jei daugiau bus vandens tai ilgiau palaikyt reikės ir vanduo išgaruos, o jei per mažai, tai kieti ryžiai bus, neišvirę smile.gif
Atsakyti
sveikutės, perskaičiau temelę ir supratau, kad visos čia daugiausia su elektriniais puodais gaminate. Man vyras padovanojo dujinį garų puodą yra tik vienas aukštas, ne taip kaip pas daugumą du ar trys. Gal kas gaminat su dujiniu vieno aukšto? Ar pasidalinsit kaip garinti? Ar galiu sudėti į vieną bulves, daržoves ir mėsytę?
ačiukas.
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2009 01 12, 01:28)
sveikutės, perskaičiau temelę ir supratau, kad visos čia daugiausia su elektriniais puodais gaminate. Man vyras padovanojo dujinį garų puodą yra tik vienas aukštas, ne taip kaip pas daugumą du ar trys. Gal kas gaminat su dujiniu vieno aukšto? Ar pasidalinsit kaip garinti? Ar galiu sudėti į vieną bulves, daržoves ir mėsytę?
ačiukas.


Žinoma, kad gali, o apačioje vietoj vandens gali sriubą virti ir ant jos garinti visa kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu, kas kokiu recepciuku turit nauju?
Atsakyti
garpuodyje
Atsakyti
Dabar jūs man pasakykit - kodėl dauguma mėsą dedat į aukščiausią indą? blush2.gif Ar jūsų puodų instrukcijos taip rašo?
nes mano puodo instrukcijoj rašo, kad mėsos, žuvies sultys negali tekėt ant daržovių (dėl to, kad neužkrėstų visokiom -liozėm nepilno išvirimo atveju), todėl ją reiktų dėt į pirmąjį indą blush2.gif
Atsakyti
Turiu nuo senų laikų greitpuodį, pati niekad jo nebandžiau, mama visada darydavo blush2.gif na čia tas kur po spaudimu. Tai vat galvoju kokio jautienos reiktų arba širdekių patroškint g.gif jos daug greičiau išsitroškitnų ir minštesnės būtų. Ale kiek ten vandens pilti g.gif kad per mažai nebūtų, juk į jį nedapilsi verdant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 12:42)
Dabar jūs man pasakykit - kodėl dauguma mėsą dedat į aukščiausią indą?  blush2.gif  Ar jūsų puodų instrukcijos taip rašo?
nes mano puodo instrukcijoj rašo, kad mėsos, žuvies sultys negali tekėt ant daržovių (dėl to, kad neužkrėstų visokiom -liozėm nepilno išvirimo atveju), todėl ją reiktų dėt į pirmąjį indą  blush2.gif

g.gif na, as troskinau zuvi ir darzoves; tai kadangi zuviai reikia maziau laiko- dejau auksciau ir nieko darzoves neapibego schmoll.gif Manau, neturetu apibegti teisingai sudeliotu skyluciu ir grioveliu deka g.gif
Zodziu, neapibego ir instrukcijoj apie tai neuzsimenama ... Pas mane Clatronic puodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 01 25, 15:36)
Turiu nuo senų laikų greitpuodį,  pati niekad  jo nebandžiau, mama visada darydavo  blush2.gif  na čia tas kur po spaudimu. Tai vat galvoju kokio jautienos reiktų arba širdekių patroškint  g.gif  jos daug greičiau išsitroškitnų ir minštesnės būtų. Ale kiek ten  vandens pilti  g.gif  kad per mažai nebūtų, juk į jį nedapilsi verdant  ax.gif


vandens reikia mažai, tik kad dengtų mesytę, juk jis neisgaruoja smile.gif sirdeles, mano manimu, ir taip greit gaminamos, o vat skilveliai gaunasi fantastiski per 7-10 min thumbup.gif ir dar sonkauliukai niam-niam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 25, 15:32)
g.gif  na, as troskinau zuvi ir darzoves; tai kadangi zuviai reikia maziau laiko- dejau auksciau ir nieko darzoves neapibego  schmoll.gif Manau, neturetu apibegti teisingai sudeliotu skyluciu ir grioveliu deka  g.gif
Zodziu, neapibego ir instrukcijoj apie tai neuzsimenama ... Pas mane Clatronic puodas  4u.gif


Pas mane receptu knygutej (buvo prideta) raso, kad reikai pvz. pirmiausia 10 min uztatyt bulves, tada nukelt (po 10 min), det vistiena, ant virsaus bulves, dar auksciau kitas darzoves.
Matyt, kiekvienas puodas su savais priciudais doh.gif
Atsakyti
ar kas nors turi garu puoda kinu gamybos?nes as kiek ziurejau,tai visi kinieciu gamybos,kiti prancuzu,dar kazkieno bet jau virs 300lt,ar labai prasti tie kinieciu?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 25, 18:19)
ar kas nors turi garu puoda kinu gamybos?nes as kiek ziurejau,tai visi kinieciu gamybos,kiti prancuzu,dar kazkieno bet jau virs 300lt,ar labai prasti tie kinieciu?

Pas mane Tefalis kinietiskas, bet jokiu pretenziju jam neturiu schmoll.gif
Atsakyti