
Kiausiniene kepam indelyje kur ryziai verdami

QUOTE(Akvija @ 2009 07 23, 10:58)
Išsitraukiau ir aš savo garpuodį po metų perteukos
Kažkaip buvau užiršus, kaip skanu jame gaminti patiekalai.
Dažniausiai gaminu mėsytę su daržovėm.
Pirmam aukšte dedu bulves, antram mėsytę marinuotą, pamuštą truputį, trečiam aukšte dedu morkas, pievagrybius, cukiniją, baklažanus.(cukiniją su bakalžanu geriau dėti vėliau, nes persitroškina.
Troškinu apie valandą.Keptuvėj dar padarau baltą padažiuką arba kaip iškepa ant mėsytės uždedu sviesto su prieskoniais
Kažkada vietoj mėsytės dėjau kotletus irgi labai skanu.
Džnai koldūnus verdu garpuody
Labai skanu, visi prieskoniai jaučiasi
Dešreles verdu, taip pat labai gerai šildyti maistui
Pas mane garpuodis Tefal žalias

Dažniausiai gaminu mėsytę su daržovėm.
Pirmam aukšte dedu bulves, antram mėsytę marinuotą, pamuštą truputį, trečiam aukšte dedu morkas, pievagrybius, cukiniją, baklažanus.(cukiniją su bakalžanu geriau dėti vėliau, nes persitroškina.
Troškinu apie valandą.Keptuvėj dar padarau baltą padažiuką arba kaip iškepa ant mėsytės uždedu sviesto su prieskoniais

Kažkada vietoj mėsytės dėjau kotletus irgi labai skanu.
Džnai koldūnus verdu garpuody


Dešreles verdu, taip pat labai gerai šildyti maistui

Pas mane garpuodis Tefal žalias

O kaip cia koldunus? man tai jie gavosi kazkokie guminiai

[quote=lambie,2009 09 30, 21:40]
[quote=Meduvė,2009 10 01, 10:43]
O kaip cia koldunus? man tai jie gavosi kazkokie guminiai
[/quote]
Tiesiog sudedu koldūnus ant pačio apatinio indo ir tiek.Pas mane ne guminiai
Gal per mažai troškinai
[quote=Meduvė,2009 10 01, 10:43]
O kaip cia koldunus? man tai jie gavosi kazkokie guminiai

[/quote]
Tiesiog sudedu koldūnus ant pačio apatinio indo ir tiek.Pas mane ne guminiai


La. Mas tai skaniausi tokie koldunai. Nes virtu as nelabai
, nes kol jie verda man smirdet pradeda, o va kai taip, tai niam

Padėkit apsispręsti koks geriau garpuodis, elektrinis ar kur ant viryklės dedasi...
niekaip neapsisprendžiu kokį išsirinkti 
O elektriniai labai daug elektros "ima" ?


O elektriniai labai daug elektros "ima" ?
QUOTE(ingelėėė @ 2009 10 11, 15:49)
PAdėkit apsispręsti koks geriau garpuodis, elektrinis ar kur ant viryklės dedasi...
niekaip neapsisprendžiu kokį išsirinkti 


Patogiau elektrinis. Gali nustatyti laiką. Išsijungia pats. Gali iš vakaro pridėti ir ryte jau šiltą maistą valgyti. Minusas tik kad plovimo daugiau

QUOTE(ingelėėė @ 2009 10 11, 12:49)
Padėkit apsispręsti koks geriau garpuodis, elektrinis ar kur ant viryklės dedasi...
niekaip neapsisprendžiu kokį išsirinkti 
O elektriniai labai daug elektros "ima" ?


O elektriniai labai daug elektros "ima" ?
Ima, ima. Paties mažiausio galingumo nepatariu imti. Laukti reikės ilgai, o patiekalas vistiek turės būti išvirtas iki galo. Ant to nepritaupysi.
Pvz., nežinau savojo galingumo, internete turbūt reiktų paieškoti. Tefal steam Cuisine - bulves išverda per 35 min. - kaip ir puode. Galingumas tenkina.
Apie galingumą jau buvo rašyta, nereikalingas jis itin didelis. Užtenka karštą vandenį įpilti į garų puodą ir nereikės laukti kol užkais.

QUOTE(Donalita @ 2009 10 11, 18:01)
Ima, ima. Paties mažiausio galingumo nepatariu imti. Laukti reikės ilgai, o patiekalas vistiek turės būti išvirtas iki galo. Ant to nepritaupysi.
Pvz., nežinau savojo galingumo, internete turbūt reiktų paieškoti. Tefal steam Cuisine - bulves išverda per 35 min. - kaip ir puode. Galingumas tenkina.
Pvz., nežinau savojo galingumo, internete turbūt reiktų paieškoti. Tefal steam Cuisine - bulves išverda per 35 min. - kaip ir puode. Galingumas tenkina.
Jei gerai radau interne tai 2000 W.
Garpuodis ir greitpuodis mano pagrindiniai draugai virtuvėje
Greitpuodyje troškinu troškinius, skanu, greit ir nereikia papildomų riebalų.
Garpuodyje garinu žuvį, kotletukus, daržoves, kukurūzų burbuoles.
Mėgstamiausias daržovių receptas, kurį valgom garnytui prie mėsytės ar žuvies.
Sudedu įvairiausias šaldytas daržoves į garintuvą. Kai išsigarina, sukrečiu į indą, įdedu sviesto ir apiberiu parmažano sūriu. Niaaam kaip skanu.
Norint, kad brokoliai neprarastų spalvos, juos reikia dėti jau į įkaitintą garintuvą. Visos žalios spalvos daržovės turi būti dedamos į karštą garintuvą.
Mano žvėris
http://www.amazon.co...2...9500&sr=8-1
Papildyta:
Į mano puodą galima dėti šaldytus produktus
Užtai negalima pilti pvz bulijono vietoje vandens, bet tirkai yra garintuvų į kuriuos galima pilti bulijoną vietoje vandens

Greitpuodyje troškinu troškinius, skanu, greit ir nereikia papildomų riebalų.
Garpuodyje garinu žuvį, kotletukus, daržoves, kukurūzų burbuoles.
Mėgstamiausias daržovių receptas, kurį valgom garnytui prie mėsytės ar žuvies.
Sudedu įvairiausias šaldytas daržoves į garintuvą. Kai išsigarina, sukrečiu į indą, įdedu sviesto ir apiberiu parmažano sūriu. Niaaam kaip skanu.
Norint, kad brokoliai neprarastų spalvos, juos reikia dėti jau į įkaitintą garintuvą. Visos žalios spalvos daržovės turi būti dedamos į karštą garintuvą.
Mano žvėris

Papildyta:
QUOTE(braskel @ 2009 04 21, 12:01)
Į mano puodą galima dėti šaldytus produktus


Tyli temute
Kaip tik garinasi dabar
ziuresim kas gausis

QUOTE(svetelis @ 2009 03 20, 10:22)
Varškės pudingas
250 g varskes 5 proc.
100 g vanilinio surelio 23 proc.
2 kiausiniai
100-120 g manu kruopu
150 ml pieno
20 g sviesto
0,5 stikl cukraus
10 g vanilinio cukraus
aplesino zieveles, citrinos sulciu, vos druskos
ne aliuminiame puode isvirti manu kose su pienu, deti 2 saukstus cukraus, atsaldyti, tada deti sviesta. Sudeti trynius, varske, sureli, druska, cukru, vanilini cukru, zieveles. Viska gerai ismaisyti. Atsaldytus baltymus isplakti su 3 sauksteliais cukraus ir citrinos sultimis iki putu ir deti atsargiai i mase. Viska sudeti i ryziu inda, turi uzimti ¾ indo. Uzdengti kepimo popieriumi. Virti 65-75 min., po to leisti pastoveti 20 min. Isdeti i lekste, apipilti grietine, uogiene, ar vaisiais.
250 g varskes 5 proc.
100 g vanilinio surelio 23 proc.
2 kiausiniai
100-120 g manu kruopu
150 ml pieno
20 g sviesto
0,5 stikl cukraus
10 g vanilinio cukraus
aplesino zieveles, citrinos sulciu, vos druskos
ne aliuminiame puode isvirti manu kose su pienu, deti 2 saukstus cukraus, atsaldyti, tada deti sviesta. Sudeti trynius, varske, sureli, druska, cukru, vanilini cukru, zieveles. Viska gerai ismaisyti. Atsaldytus baltymus isplakti su 3 sauksteliais cukraus ir citrinos sultimis iki putu ir deti atsargiai i mase. Viska sudeti i ryziu inda, turi uzimti ¾ indo. Uzdengti kepimo popieriumi. Virti 65-75 min., po to leisti pastoveti 20 min. Isdeti i lekste, apipilti grietine, uogiene, ar vaisiais.
Kaip tik garinasi dabar

