Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

Kiausiniene kepam indelyje kur ryziai verdami wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 07 23, 10:58)
Išsitraukiau ir aš savo garpuodį po metų perteukos ax.gif Kažkaip buvau užiršus, kaip skanu jame gaminti patiekalai.
Dažniausiai gaminu mėsytę su daržovėm.
Pirmam aukšte dedu bulves, antram mėsytę marinuotą, pamuštą truputį, trečiam aukšte dedu morkas, pievagrybius, cukiniją, baklažanus.(cukiniją su bakalžanu geriau dėti vėliau, nes persitroškina.
Troškinu apie valandą.Keptuvėj dar padarau baltą padažiuką arba kaip iškepa ant mėsytės uždedu sviesto su prieskoniais thumbup.gif
Kažkada vietoj mėsytės dėjau kotletus irgi labai skanu.
Džnai koldūnus verdu garpuody thumbup.gif Labai skanu, visi prieskoniai jaučiasi thumbup.gif
Dešreles verdu, taip pat labai gerai šildyti maistui thumbup.gif
Pas mane garpuodis Tefal žalias mirksiukas.gif

O kaip cia koldunus? man tai jie gavosi kazkokie guminiai g.gif
Atsakyti
[quote=lambie,2009 09 30, 21:40]


[quote=Meduvė,2009 10 01, 10:43]
O kaip cia koldunus? man tai jie gavosi kazkokie guminiai g.gif
[/quote]
Tiesiog sudedu koldūnus ant pačio apatinio indo ir tiek.Pas mane ne guminiai schmoll.gif Gal per mažai troškinai g.gif
Atsakyti
La. Mas tai skaniausi tokie koldunai. Nes virtu as nelabai schmoll.gif , nes kol jie verda man smirdet pradeda, o va kai taip, tai niam
Atsakyti
Padėkit apsispręsti koks geriau garpuodis, elektrinis ar kur ant viryklės dedasi... g.gif niekaip neapsisprendžiu kokį išsirinkti doh.gif
O elektriniai labai daug elektros "ima" ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingelėėė: 11 spalio 2009 - 14:56
QUOTE(ingelėėė @ 2009 10 11, 15:49)
PAdėkit apsispręsti koks geriau  garpuodis, elektrinis ar kur ant viryklės dedasi... g.gif  niekaip neapsisprendžiu kokį išsirinkti  doh.gif

Patogiau elektrinis. Gali nustatyti laiką. Išsijungia pats. Gali iš vakaro pridėti ir ryte jau šiltą maistą valgyti. Minusas tik kad plovimo daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2009 10 11, 12:49)
Padėkit apsispręsti koks geriau  garpuodis, elektrinis ar kur ant viryklės dedasi... g.gif  niekaip neapsisprendžiu kokį išsirinkti  doh.gif
O elektriniai labai daug elektros "ima" ?


Ima, ima. Paties mažiausio galingumo nepatariu imti. Laukti reikės ilgai, o patiekalas vistiek turės būti išvirtas iki galo. Ant to nepritaupysi.
Pvz., nežinau savojo galingumo, internete turbūt reiktų paieškoti. Tefal steam Cuisine - bulves išverda per 35 min. - kaip ir puode. Galingumas tenkina.
Atsakyti
Apie galingumą jau buvo rašyta, nereikalingas jis itin didelis. Užtenka karštą vandenį įpilti į garų puodą ir nereikės laukti kol užkais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2009 10 11, 18:01)
Ima, ima. Paties mažiausio galingumo nepatariu imti. Laukti reikės ilgai, o patiekalas vistiek turės būti išvirtas iki galo. Ant to nepritaupysi.
Pvz., nežinau savojo galingumo, internete turbūt reiktų paieškoti. Tefal steam Cuisine - bulves išverda per 35 min. - kaip ir puode. Galingumas tenkina.

Jei gerai radau interne tai 2000 W.
Atsakyti
Garpuodis ir greitpuodis mano pagrindiniai draugai virtuvėje bigsmile.gif

Greitpuodyje troškinu troškinius, skanu, greit ir nereikia papildomų riebalų.

Garpuodyje garinu žuvį, kotletukus, daržoves, kukurūzų burbuoles.

Mėgstamiausias daržovių receptas, kurį valgom garnytui prie mėsytės ar žuvies.

Sudedu įvairiausias šaldytas daržoves į garintuvą. Kai išsigarina, sukrečiu į indą, įdedu sviesto ir apiberiu parmažano sūriu. Niaaam kaip skanu.

Norint, kad brokoliai neprarastų spalvos, juos reikia dėti jau į įkaitintą garintuvą. Visos žalios spalvos daržovės turi būti dedamos į karštą garintuvą.

Mano žvėris bigsmile.gif http://www.amazon.co...2...9500&sr=8-1
Papildyta:
QUOTE(braskel @ 2009 04 21, 12:01)
šaldytų produktų dėti negalima.
Patarčiau dar instrukciją akim permest  mirksiukas.gif

Į mano puodą galima dėti šaldytus produktus g.gif Užtai negalima pilti pvz bulijono vietoje vandens, bet tirkai yra garintuvų į kuriuos galima pilti bulijoną vietoje vandens smile.gif
Atsakyti
Sveikos turiu garpuodi, bet juo nelabai naudojuosi gal kuri mamytė norėtu isigyti ji iš manes manasis TEFAL VS4001 tik garantijos nėra nes sesuo iš anglijos atsiuntė daugiau info per AŽ

user posted image
Atsakyti
Tyli temute smile.gif
QUOTE(svetelis @ 2009 03 20, 10:22)
Varškės pudingas
250 g varskes 5 proc.
100 g vanilinio surelio 23 proc.
2 kiausiniai
100-120 g manu kruopu
150 ml pieno
20 g sviesto
0,5 stikl cukraus
10 g vanilinio cukraus
aplesino zieveles, citrinos sulciu, vos druskos
ne aliuminiame puode isvirti manu kose su pienu, deti 2 saukstus cukraus, atsaldyti, tada deti sviesta. Sudeti trynius, varske, sureli, druska, cukru, vanilini cukru, zieveles. Viska gerai ismaisyti. Atsaldytus baltymus isplakti su 3 sauksteliais cukraus ir citrinos sultimis iki putu ir deti atsargiai i mase. Viska sudeti i ryziu inda, turi uzimti ¾ indo. Uzdengti kepimo popieriumi. Virti 65-75 min., po to leisti pastoveti 20 min. Isdeti i lekste, apipilti grietine, uogiene, ar vaisiais.

Kaip tik garinasi dabar 4u.gif ziuresim kas gausis ax.gif
Atsakyti