QUOTE(lolakola @ 2007 01 03, 21:00)
Maniškis ne elektrinis, o paprastas.
Tai gal vandenuko daugiau reikia įpilt
O dar man ant puodo dangčio yra temperatūros rodytuvas.Pagal tai aš orientuojuosi kiek dar laiko kaitinti.Bet šiap man tai geras daiktas.
O jūs prieš ką nors darant pvz, verdant bulves ant garų jas ištepat aliejumi?Man tai rekomendavo ir ir puodą ištept aliejum prieš verdant.
Aš niekuo netepiau, bet dar tik vieną kartą naudojausi juo, užvakar pirktas
O kam reikia tpti? man nieko neprilipo - dariau vienam aukšte vištieną, kitam morkas, kitam bulves

Šiaip net sruskos nedėjau, tik į vištieną truputį, nes parašyta, kad negalima prieskonių dėti, nes gali kaitinimo elementą sugadinti.
Šiaip smagiai pasijuokiau - angliškai ir rusiškai paryškinta, kad prieskonius dėti PO to, kai pasigamina maistas, o lietuviškam vertime akcentuota, kad prieskonius dėti prieš gaminant, nes jie gali sugadinti kaitinimo elementą. Nu vienžo, vertėjai tai pasakiški
O sultinio pas mane nedaug susidaro, nes tas vanduo švarus, kuris pilamas į garpuodį yra atskirtas nuo to kondensato, kuris po to nubėga į apačią į atskirą indelį (pas mane elektrinis puodas).