Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

Maniškis ne elektrinis, o paprastas.
Tai gal vandenuko daugiau reikia įpilt g.gif
O dar man ant puodo dangčio yra temperatūros rodytuvas.Pagal tai aš orientuojuosi kiek dar laiko kaitinti.Bet šiap man tai geras daiktas. thumbup.gif

O jūs prieš ką nors darant pvz, verdant bulves ant garų jas ištepat aliejumi?Man tai rekomendavo ir ir puodą ištept aliejum prieš verdant. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2007 01 03, 21:00)
Maniškis  ne elektrinis, o paprastas.
Tai gal vandenuko daugiau reikia įpilt g.gif
O dar man ant puodo dangčio yra temperatūros rodytuvas.Pagal tai aš orientuojuosi kiek dar laiko kaitinti.Bet šiap man tai geras daiktas. thumbup.gif

O jūs prieš ką nors darant pvz, verdant bulves ant garų jas ištepat aliejumi?Man tai rekomendavo ir ir puodą ištept aliejum prieš verdant.  mirksiukas.gif

Aš niekuo netepiau, bet dar tik vieną kartą naudojausi juo, užvakar pirktas tongue.gif
O kam reikia tpti? man nieko neprilipo - dariau vienam aukšte vištieną, kitam morkas, kitam bulves g.gif Šiaip net sruskos nedėjau, tik į vištieną truputį, nes parašyta, kad negalima prieskonių dėti, nes gali kaitinimo elementą sugadinti.
Šiaip smagiai pasijuokiau - angliškai ir rusiškai paryškinta, kad prieskonius dėti PO to, kai pasigamina maistas, o lietuviškam vertime akcentuota, kad prieskonius dėti prieš gaminant, nes jie gali sugadinti kaitinimo elementą. Nu vienžo, vertėjai tai pasakiški doh.gif

O sultinio pas mane nedaug susidaro, nes tas vanduo švarus, kuris pilamas į garpuodį yra atskirtas nuo to kondensato, kuris po to nubėga į apačią į atskirą indelį (pas mane elektrinis puodas).
Atsakyti
Mano puodas paprastas, neelektrinis.
O ištept aliejumi reikia todėl, kad nepriliptu.Matai jei elektrinis tai gal jis plasmasinis, o maniškis geležinis.Kai viriau cepelinus, tai tikriausiai mažai ištepiau, kad plėšiant nuo sienelės, biški išvaizda pasikeitė.Ošiaip sultinio tai mums užteko.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane plastmasiniai kastai, o dugnas metalinis, bet niekas dar neprilipo. Na, cepelinu dar nebandziau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Neseniai isbandziau savo orkaites garu funkcija. Visai patiko, dariau mesyte su paprikomis ir bulves. Nu fantastika, skonis toks tikras tikras, o svarbiausia - sveika! Gal esate ka isbande ar siaip zinote, ka ir kaip butu galima daugiau paruosti ant garu.
Acui!
Atsakyti
as turiu puoda, kur viskas verda ant garu. tai verdu bulves, morkas, brokolius, kalafijorus. labai skaniai viskas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų šeima vakar įsigijo garų puodą. Šianden prasidės bandymai ax.gif Gal jau labiau patyrusios šeimininkės galėtų receptais pasidalinti? Kiek suprantu garinti reikia be jokių prieskonių. Tai reikėtų padažus atskirai daryt. Ar tiesiog pasigardint druska, pipiriukais? Kaip vis gi kitos daro? rolleyes.gif
Atsakyti
Esu megeja tokiu patiekalu. Net mano vyrui patinka. Labai daznai ten darau viska.... Bulves verdu, ryzius, grikius.... Karsta garnyra darau is saldytu visokiu darzoviu, labai megstam kur daug kalafijoru, niam... Ir butinai mesyte. Labai skaniai gaunasi ir vistiena ir kiauliena, betkas ka paimtum viskas labai skaniai gaunasi, ir jokiu riebalu. Patarciau pasigaminti lasisa, nu pasakisko skonio gaunasi. Beje as visur dedu prieskoniu ir druskytes. Mum taip skanu, tas naturalumas ir taip lieka. O padazo jokio negaminam. Tikrai viskas buna dregna ir tt.

Skanaus, sveikai besimaitinant. Patarciau ypac toms kurios laikosi dietos. thumbup.gif
Atsakyti
Mes dabar gaminam pietus. Įdėjom mėsytės, šaldytų daržovių, ryžių. Laukiam rezultatų. Labai įdomu. Viskas pradeda nuo pirmo aukšto šilti.
O jūs prieskonius iškart dedat? Ar po to kai jau viskas išsigarino? g.gif
Atsakyti
As dedu pries.
Beje niekada nemegau virtu morku, o dabar daznai dedu kartu su bulvem tokiom riekem pjaustytas. Niam, vienas valgau apsisukdama. biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka, o mes jau po pietų essen.gif Ir galiu pasakyt, kad labai skanu. Be to labai malonu valgyt, kai žinai, kad tai sveika thumbup.gif Mes beje prieskonių taip ir nedėjom. Pasidarėm salotų su citrinos sultim ir buvo puiku clap.gif
Vienu žodžiu labai puiku. Tik keista, kad tai nėra labai populiaru. Kažkaip kiek žiūrėjau, tai tik vieną temą radau tokią... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2007 02 16, 14:38)
Nu ka, o mes jau po pietų  essen.gif  Ir galiu pasakyt, kad labai skanu. Be to labai malonu valgyt, kai žinai, kad tai sveika  thumbup.gif  Mes beje prieskonių taip ir nedėjom. Pasidarėm salotų su citrinos sultim ir buvo puiku  clap.gif 
Vienu žodžiu labai puiku. Tik keista, kad tai nėra labai populiaru. Kažkaip kiek žiūrėjau, tai tik vieną temą radau tokią...  g.gif

Smagu kad patiko. Kas maloniausia, tai kad, laiko visiskai neuzima. Sumetei viska ir viskas troskinasi vienu metu, nebaisu kad prisvils ir tt. thumbup.gif
Atsakyti