QUOTE (Viduliukas @ 2003 10 10, 20:59) |
As irgi turiu toki puoda. Jis kazkur (net tiksliai nezinau) apie 600-800lt. kainuoja. Gavau dovanu, nes tikrai gaileciau tokiu pinigeliu... :![]() O man labiausiai patinka ten kepti kodletukai. I kodletuku vidu pridedu virtu ir smulkiai supkaustytu morkyciu, svogunu, kiausiniu, zirneliu, surio. Kodletukus kepu folijoje. Pries kepimo pabaiganuimu ta folija, kad nors kiek apskrustu : ![]() Laaabai skanu ;D |
Tai kur gi receptai???
Gal dar sulauksim...
As irgi turiu garu puoda. Matyt panasus kaip pas Linda. Bet gal pora kartu naudojau ir viskas
Knygeleje ten jokiu normaliu receptu neradau. Bandziau ryzius virti, bet jau labai ilgai jie gaunasi. Tai va ir guli pas mane tas puodas jau natri metai


Si savaitgali gaminau mesos suktinukus, ryzius, o is to kas liko sriuba isvyriau 
Supjausciau mesa (as paemiau kiauliena neriebia, nors gal butu geresne ir riebesne truputi), supjausciau pailgais gabaliukais (na kad susukt galima butu), apibarsciau prieskoniais, krapais, cili padaziuku, ir apibarsciau smulkintais svogunias, suvyniojau, uztvirtinau dantu krapstukais, i garini puoda, virs mesos antram inde ipyliau ryzius (na kaip priklauso pagal instukcija), ir 35 minutem pastaciau virt. Mesyte minksta, skani ir laaabi kvapi, ryziai - skanumelis, be druskos be jokiu prieskoniu, bet labai skanus, o kas liko po virimo (skystis is mesos) supyliau i puoda ir ant virikles isvyriau sriuba, ties anedaug tik porai leksciu, bet man ir vyrui uzteko po lekste. Super, o svarbiausia mazai vargo, mazai indu plaut, ir gana greitai.

Supjausciau mesa (as paemiau kiauliena neriebia, nors gal butu geresne ir riebesne truputi), supjausciau pailgais gabaliukais (na kad susukt galima butu), apibarsciau prieskoniais, krapais, cili padaziuku, ir apibarsciau smulkintais svogunias, suvyniojau, uztvirtinau dantu krapstukais, i garini puoda, virs mesos antram inde ipyliau ryzius (na kaip priklauso pagal instukcija), ir 35 minutem pastaciau virt. Mesyte minksta, skani ir laaabi kvapi, ryziai - skanumelis, be druskos be jokiu prieskoniu, bet labai skanus, o kas liko po virimo (skystis is mesos) supyliau i puoda ir ant virikles isvyriau sriuba, ties anedaug tik porai leksciu, bet man ir vyrui uzteko po lekste. Super, o svarbiausia mazai vargo, mazai indu plaut, ir gana greitai.
Mamytes, kas naudojat garpuodi- pasidalinkit maisto ruosimo technologijom!!! As del savo zirniuko isigijau toki, bet dar iki galo neishsistudijavau kaip ten ka daryt. Bulves ir darzoves tai tikrai greit isverda
.Gal zinot kokiu gudrybiu?

QUOTE (Agne @ 2004 02 06, 21:12) |
Mamytes, kas naudojat garpuodi- pasidalinkit maisto ruosimo technologijom!!! As del savo zirniuko isigijau toki, bet dar iki galo neishsistudijavau kaip ten ka daryt. Bulves ir darzoves tai tikrai greit isverda ![]() |
Ir man idomu ar verta ji pirkti

To garpuodzio privalumai - vitaminai ne taip labai zuna ir verdi be riebalu. Mano vyras ji isigijo, nes buvo sugalvojes sveikai maitintis.
Na sumesdavo jis ten zuvi, darzoves. Prie ju atsirai neriebu padaza padarydavo. Skanu ir sveika. Tik dabar kazko uzsigulejo tas musu garpuodis spintoje nukistas. Gal kada tikrai issitraukti reikes.


Kiek zinau labai puikiai juose isverda bulves ir reikia tik trupucio vandenuko. Neisyra niekad ir vitaminai visi lieka. LAbai skanios ir sveikos sriubytes.

garpuodis, arba kitaip greitpuodis labai geras dalykas jautienai, jame "uzdaryta" jautiena per 20-25 min isverda minkstut minkstutele
Ar garpuodis yra tas pats kaip ir greitpuodis????
As kiek isivaizduoju, kad ne, bet gal klystu, bent jau ju isvaizda tai kitokia. Pataisykit mane, jei klystu...
As kiek isivaizduoju, kad ne, bet gal klystu, bent jau ju isvaizda tai kitokia. Pataisykit mane, jei klystu...
QUOTE (Astyte @ 2004 02 17, 13:04) |
Ar garpuodis yra tas pats kaip ir greitpuodis???? As kiek isivaizduoju, kad ne, bet gal klystu, bent jau ju isvaizda tai kitokia. Pataisykit mane, jei klystu... |
Tu visiskai teisi, tai skirtingi dalykai

Agne, o koki garpuodi pirkot? ir ar verta?
As toki sena "tarybini" turiu, tai kotletukus, kai netingiu jame patroskinu.
As toki sena "tarybini" turiu, tai kotletukus, kai netingiu jame patroskinu.
sorry merginos, garpuodis ir greitpuodis skirtingi dalykai... As cia po Valentino matyt siek tiek susimaisiau


