Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE (Viduliukas @ 2003 10 10, 20:59)
As irgi turiu toki puoda. Jis kazkur (net tiksliai nezinau) apie 600-800lt. kainuoja. Gavau dovanu, nes tikrai gaileciau tokiu pinigeliu... :smile.gif Oi, nukrypau nuo temos ;D. Prie to puodo buvo prideta knygute su receptais. Grizus namo pasistengsiu jums perrasyti tuos receptelius... ;D
O man labiausiai patinka ten kepti kodletukai. I kodletuku vidu pridedu virtu ir smulkiai supkaustytu morkyciu, svogunu, kiausiniu, zirneliu, surio. Kodletukus kepu folijoje. Pries kepimo pabaiganuimu ta folija, kad nors kiek apskrustu :smile.gif
Laaabai skanu ;D

Tai kur gi receptai???
Gal dar sulauksim...


Atsakyti
As irgi turiu garu puoda. Matyt panasus kaip pas Linda. Bet gal pora kartu naudojau ir viskas sad.gif Knygeleje ten jokiu normaliu receptu neradau. Bandziau ryzius virti, bet jau labai ilgai jie gaunasi. Tai va ir guli pas mane tas puodas jau natri metai sad.gif
Atsakyti
Si savaitgali gaminau mesos suktinukus, ryzius, o is to kas liko sriuba isvyriau smile.gif
Supjausciau mesa (as paemiau kiauliena neriebia, nors gal butu geresne ir riebesne truputi), supjausciau pailgais gabaliukais (na kad susukt galima butu), apibarsciau prieskoniais, krapais, cili padaziuku, ir apibarsciau smulkintais svogunias, suvyniojau, uztvirtinau dantu krapstukais, i garini puoda, virs mesos antram inde ipyliau ryzius (na kaip priklauso pagal instukcija), ir 35 minutem pastaciau virt. Mesyte minksta, skani ir laaabi kvapi, ryziai - skanumelis, be druskos be jokiu prieskoniu, bet labai skanus, o kas liko po virimo (skystis is mesos) supyliau i puoda ir ant virikles isvyriau sriuba, ties anedaug tik porai leksciu, bet man ir vyrui uzteko po lekste. Super, o svarbiausia mazai vargo, mazai indu plaut, ir gana greitai.
Atsakyti
Mamytes, kas naudojat garpuodi- pasidalinkit maisto ruosimo technologijom!!! As del savo zirniuko isigijau toki, bet dar iki galo neishsistudijavau kaip ten ka daryt. Bulves ir darzoves tai tikrai greit isverda thumbup.gif .Gal zinot kokiu gudrybiu?
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 02 06, 21:12)
Mamytes, kas naudojat garpuodi- pasidalinkit maisto ruosimo technologijom!!! As del savo zirniuko isigijau toki, bet dar iki galo neishsistudijavau kaip ten ka daryt. Bulves ir darzoves tai tikrai greit isverda thumbup.gif .Gal zinot kokiu gudrybiu?

Ir man idomu ar verta ji pirkti smile.gif
Atsakyti
To garpuodzio privalumai - vitaminai ne taip labai zuna ir verdi be riebalu. Mano vyras ji isigijo, nes buvo sugalvojes sveikai maitintis. smile.gif Na sumesdavo jis ten zuvi, darzoves. Prie ju atsirai neriebu padaza padarydavo. Skanu ir sveika. Tik dabar kazko uzsigulejo tas musu garpuodis spintoje nukistas. Gal kada tikrai issitraukti reikes. smile.gif
Atsakyti
Kiek zinau labai puikiai juose isverda bulves ir reikia tik trupucio vandenuko. Neisyra niekad ir vitaminai visi lieka. LAbai skanios ir sveikos sriubytes. smile.gif
Atsakyti
garpuodis, arba kitaip greitpuodis labai geras dalykas jautienai, jame "uzdaryta" jautiena per 20-25 min isverda minkstut minkstutele
Atsakyti
Ar garpuodis yra tas pats kaip ir greitpuodis????
As kiek isivaizduoju, kad ne, bet gal klystu, bent jau ju isvaizda tai kitokia. Pataisykit mane, jei klystu...
Atsakyti
QUOTE (Astyte @ 2004 02 17, 13:04)
Ar garpuodis yra tas pats kaip ir greitpuodis????
As kiek isivaizduoju, kad ne, bet gal klystu, bent jau ju isvaizda tai kitokia. Pataisykit mane, jei klystu...

Tu visiskai teisi, tai skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
Agne, o koki garpuodi pirkot? ir ar verta?
As toki sena "tarybini" turiu, tai kotletukus, kai netingiu jame patroskinu.
Atsakyti
sorry merginos, garpuodis ir greitpuodis skirtingi dalykai... As cia po Valentino matyt siek tiek susimaisiau heart.gif blink.gif heart.gif
Atsakyti