QUOTE (melynake @ 2004 02 18, 09:50) |
Pries keleta dienu gimtadienio proga mano vyras nupirko garpuodi, nes kazkada jam uzsiminiau, kad geru dalyku apie ji esu priskaicius. Na dar patirtis mano nedidele, bet kiek viriau, tai tikrai esu labai patenkinta. Tas musu puodas yra labai sandarus, be jokiu skyluciu, tik su kepurele siek tiek garams iseit. Pamaciau kaina ant dezes...nepigus...lietuviskais pinigais butu apie 100 litu. Bet tikrai manau verta pirkti ir ypac jei galvojat apie savo vaikucius ir norit jiems sveikesnio maisto. Be to, susitaupo laikas, nes isverda daug greiciau ![]() |
QUOTE (Springlet @ 2004 02 17, 15:40) |
Agne, o koki garpuodi pirkot? ir ar verta? As toki sena "tarybini" turiu, tai kotletukus, kai netingiu jame patroskinu. |
QUOTE (kauke2 @ 2004 02 23, 12:50) |
pabandysiu dar`karta atgaivinti sia temele: Vakar parduotuvvej maciau pirkti Boch elektrini garpuody uz 200Lt. Tai klausimelis - mamkos elektrini turit, ar ant virykles pastatoma??? Ir gal zinot, kurie geresni??? Dar plius nesuprantu vieno dalykelio - mano pazistamas garpuodi pirko uz 600Lt - kokiu kainu parduotuvej net nemaciau.... O, mano supratimu, Boch nera prasta firma.... Tai gal dar kazkokiu ipatingu tu garpuodziu yra???? |
QUOTE (Agne @ 2004 02 29, 11:11) |
Tik cia mamkos neparaso kaip maista gamina, kiek laiko ivairi mesa verda, nes gal galima "apacioj" sriubyte virti, o "virsuj" per ta laika darzoves su mesa troskint? Vat noreciau kokiu gudrybiu susizinoti ![]() |
QUOTE (kauke2 @ 2004 03 01, 12:47) |
Tai va, kad Agne - su mumis niekas savo patirtimi nenori dalintis ![]() ![]() ![]() ![]() |