Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

Reikes dar karta perverst ta kataloga. Kiek kainavo tas garinis puodas?
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 03 03, 14:56)
Reikes dar karta perverst ta kataloga. Kiek kainavo tas garinis puodas?

Jis ten kartu su puodais buvo
Atsakyti
Apie garuose gaminta maista dar cia
http://supermama.com...?showtopic=1024
Atsakyti
O as tai kazkaip noreciau nusipirkti "Berghof" (tiksliai pavadinimo neatsimenu) garpuodi (arba visa puodu komplekta), jis vienas 100 lt kainuoja. Gal kas turit atsiliepimu apie ji. g.gif
Atsakyti
Taip, as turiu toki garpuodi, 3 aukstu, ir dar su atskiru indeliu ryziams ar siaip kruopoms. Labai apsimoka, greitai pasidaro valgyti, tik nelabai skaniai, nes as pripratus prie druskos ir prieskoniu, o va garpuodyje nelabai ka idesi, nebent vistiena ar zuvi is anskto butu galima prieskoniukais istrinti. O siaip tai zinoma apsimoka prikti, pac tiems, kas gyvena pagal sveika gyvenimo buda...o ir tiems, kas pagal nesveika - irgi naudinga kartas nuo karto sveikai uzvalgyti laugh.gif
kas del receptu - galima gaminti viska, pradedant darzovemis, ryziais, kruopomis, vaisiais, vistiena, zuvimi, mesa. Viskas issigarina ir labai skanu buna.
Atsakyti
Hmmm, turiu garų puodą, maniau rasiu čia receptų kaip jame gamint....o čia daugiau diskusija, koks puodas geresnis....

Tai gal yra mamyčių, kurios sėkmingai gamina šiame puode (pas mane toks triaukštis, elektrinis) ??? Pasidalinkit savo patirtim rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi kokie ten receptai biggrin.gif Verdi, ka megsti ir tiek - be jokiu imantrybiu.
Mes jame praktikuojam dazniausiai liezuvius virti (kiaulienos - Norfoj kainuoja apie
11lt) arba sirdis, vistu skrandelius. Tik kiek ilgiau stambesni produktai verdasi - jei nesmulkini (o mes ju nesmulkinam). Dar jokiu kruopu (ypac ryziu) neverdam garpuody - nesamone tai visiska. Kuo puikiausiai jie pasigamina (ir greiciau dar gi) iprastais metodais. Siaip vistienos, bulviu, liezuvio, darzoviu nebarstom jokiom druskom. Bet druskos pritruksta kitokiai mesai - pvz, kokiam kumpeliui virti. rolleyes.gif
Atsakyti
Na kaip sekasi "garinti" maista?
Pagaliau ir as isigijau ta puoda, bet ne elektrini, o puoda i kuri dedasi kitas su skylutem. Kiek ten reikia pilti vandens ir kiek laiko pvz. virti garuose mesa?
Atsakyti
QUOTE (Vasara @ 2004 10 14, 12:08)
Na kaip sekasi "garinti" maista?
Pagaliau ir as isigijau ta puoda, bet ne elektrini, o puoda i kuri dedasi kitas su skylutem. Kiek ten reikia pilti vandens ir kiek laiko pvz. virti garuose mesa?

Mesa - jei verdi didesniais gabalais- tai ne maziau valandos....Dar gaminimo laikas priklauso nuo to, koki kieki verdi....
Vandens pilti reikia 1-a stikline...Jei nuspresi, kad mazai - dapilsi.


Vienu zodziu, per pora men.turetum ismokt, nes cia gamini ir mokaisi wink.gif
Atsakyti
man tai atrodo ,kad praktiskesnis dalykas yra greitpuodis, anksciau jas "skorovarkom "vadindavo. As tai galvoju toki isigyti, tik dar nesidomejau kiek jie kainuoja.Kazkada teko matyti vokiska, tai kainavo apie 200lt. Butu idomu, jei kas pasidalintumet patirtim, jei tokius turit
Atsakyti
QUOTE (iruciux @ 2004 10 15, 18:45)
man tai atrodo ,kad praktiskesnis dalykas yra greitpuodis, anksciau jas "skorovarkom "vadindavo. As tai galvoju toki isigyti, tik dar nesidomejau kiek jie kainuoja.Kazkada teko matyti vokiska, tai kainavo apie 200lt. Butu idomu, jei kas pasidalintumet patirtim, jei tokius turit

Tai uzvesk tema apie GREITPUODZIUS, nes tai tikrai panasus zodziai ir visos imsime maisyti kas kaip verda. O cia kalbame apie GARPUODZIUS ir garuose gaminta maista.
Atsakyti
QUOTE (iruciux @ 2004 10 15, 18:45)
man tai atrodo ,kad praktiskesnis dalykas yra greitpuodis, anksciau jas "skorovarkom "vadindavo.

Del praktiskumo - tai taip. Bet tik ne del sveikumo. Juk pastaroji priezastis yra pagrindine, kodel isvis garpuodziu naudojames wink.gif
Atsakyti