Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Nerytė @ 2006 05 12, 09:44)
po to nepamirsk pasigirti  mirksiukas.gif

na mėsytė tikrai skaniai gavosi thumbup.gif man net nereikėjo jokių prieskonių, aš tiesiog ją išmušiau ir įdėjau į suktinukus svogūno truputi, labai skaniai gavosi, dar prie jos gaminau raudonojo vyno padažą, kurį mano vyras pribaigė su šviesia duonele thumbup.gif

na tikrai nesigailiu, kad nusipirkome šį garpuodį biggrin.gif trijų aukštų, mokėjome mes už jį 249 Lt parduotuvėje "Senukai" firma "KENWOOD" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 14 gegužės 2006 - 14:34
Dziugu wink.gif mes irgi nesigailime, kad ji nusipirkom....
o as vakar gaminau zuvi su kalafijorais, morkomis ir bulvemis
Atsakyti
gal kas nors bandėte virti ryžius garpuodyje? ar reik į tą specialų indą pilti vandens?
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 05 24, 19:06)
gal kas nors bandėte virti ryžius garpuodyje? ar reik į tą specialų indą pilti vandens?

turiu ir as ta inda, bet niekad nebandziau virti, tai nieko negaliu patati... bet man atrodo, kad nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 05 24, 23:51)
turiu ir as ta inda, bet niekad nebandziau virti, tai nieko negaliu patati... bet man atrodo, kad nereikia  g.gif

na išsiaiškinau, pasirodo reikia pilti vandenį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 05 25, 21:38)
na išsiaiškinau, pasirodo reikia pilti vandenį  mirksiukas.gif

O kiek jo pilti? puse to indelio, maziau, daugiau?
Atsakyti
Įsigijau garų puodą. Kol kas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Maistas labai gardus ( ir sveikas).
Tik jau nebeįsivaizduoju, ką gaminti? Padėkit, mielosios, parašykit, ką gaminat, kas geriausiai pavyksta, kokius prieskonius naudojat? Ko gaminti nerekomenduotumėt? Ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau, kad spintoje uzslepus laikau garu puoda. Nutariau ji pagaliau panaudoti clap.gif
Tik va isieskojau visur instrukcijos, kur buvo surasyta kiek laiko kas gaminama - ir niekur neradau g.gif
Gal galite parasyti maisto gaminimo laika garu puode.
Pas mane toks dviaukstis.
Atsakyti
[B][/B]Sveiki 4u.gif as cia naujoke, bet lygtai neradau tokios temos apie garu puoda. Neseniai vyras nupirko, bet kazkaip nelabai randu ka jame gaminti, nors ir zinau, kad tai sveikesnis gaminimo budas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jazminutė @ 2006 09 14, 18:26)
Prisiminiau, kad spintoje uzslepus laikau garu puoda. Nutariau ji pagaliau panaudoti  clap.gif
Tik va isieskojau visur instrukcijos, kur buvo surasyta kiek laiko kas gaminama - ir niekur neradau  g.gif
Gal galite parasyti maisto gaminimo laika garu puode.
Pas mane toks dviaukstis.

Siaip kiekvienam puodui gali skirtingas laikas gaminimo buti smile.gif Nuo galingumo gal priklauso g.gif

O gal kas man gali papasakoti, kaip omleta ir ryzius ten gaminti? Kaip tuo indeliu naudotis? blink.gif Nes nesuprantu as, o indtrukcijoje nieko neparasyta schmoll.gif
Atsakyti
Turiu garpuodį triejų aukštų.Man tai patinka jame gaminti, tik nedaug patiekalų dar išbandžiau.Štai vienas paskutiniūjų:
Piras aukštas -vandeniukas, paskui virsta skaniu buljonu-sriuba
Antras aukštas -rauginti kopūstai ant viršaus užpjaustyta parūkytų medž.dešrelių
trečias aukštas -bulvės paprasčiausios.
Nu gavosi thumbup.gif ,buljonas gaivinantis, žodžiu viskas gavosi skaniai.Siūlau pabandyti.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lolakola @ 2007 01 03, 14:17)
Turiu garpuodį  triejų aukštų.Man tai patinka jame gaminti, tik nedaug patiekalų dar išbandžiau.Štai vienas paskutiniūjų:
Piras aukštas -vandeniukas, paskui virsta skaniu buljonu-sriuba
Antras aukštas -rauginti kopūstai ant viršaus užpjaustyta parūkytų medž.dešrelių
trečias aukštas -bulvės paprasčiausios.
Nu gavosi  thumbup.gif  ,buljonas gaivinantis, žodžiu viskas gavosi skaniai.Siūlau pabandyti.
drinks_cheers.gif

Pas tave elektrinis ar paprastas? g.gif Man buljono nedaug gaunasi g.gif
Atsakyti