Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Nerytė @ 2006 02 23, 18:50)
Ankstesniuose puslapiuose mamos diskutavo apie garpuodzius, tai as imetu savo puoda parodyti wink.gif

user posted image

Elektrinis ? Ir kokia jo kaina ? aciu.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 02 24, 19:48)
Ar kas nors girdejot apie puoda,kuris priesingai-letai verda.
Ir yra elektrinis.Na ta prasme,kad su laidu.
Gal kuri turit ?
  rolleyes.gif

Skaiciau apie ji "Mamu uzsienyje" skyrelyje->Maistas uzsieny. Amerikonkos patyrimu apie ji dalinosi. Zvilgtelek, gal ka tinkamo sau rasi, ten ir jo paveikslelio buta.
Atsakyti
Amalia, skaičiau kad tau puikiai sekas susidorot su garpuodžiu....tai gal savo receptėliais pasidalintum ir sumumis. mirksiukas.gif blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2006 02 26, 12:31)
Amalia, skaičiau kad tau puikiai sekas susidorot su garpuodžiu....tai gal savo receptėliais pasidalintum ir sumumis. mirksiukas.gif  blush2.gif  thumbup.gif

GARpuodziu? ne ne ne schmoll.gif . Ten Vasara apie GREITpuodi ("skorovarka") klause. tongue.gif Garpuodzio neturiu ir kol kas negalvoju isigyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalia: 26 vasario 2006 - 16:07
QUOTE(Pasariote @ 2006 02 26, 11:04)
Elektrinis ? Ir kokia jo kaina ? aciu.

Elektrinis, o kainos tiksliai nepasakysiu, tefal firmos, triju sluoksniu ir yra atskirai indelis ryziams virti - nuo 150-200 litu mazdaug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 27 vasario 2006 - 11:12
Vakar dariau idarytas paprikas thumbup.gif , isejo labai skaniai ir graziai, paprikos nepradado nei savo spalvos, nei formos... maniskis pagyre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 02 26, 17:06)
GARpuodziu? ne ne ne schmoll.gif . Ten Vasara apie GREITpuodi  ("skorovarka") klause. tongue.gif Garpuodzio neturiu ir kol kas negalvoju isigyti.

Tai, Amalia, pasidalink GREITPUODZIU receptais blush2.gif As irgi turiu greitpuodi bigsmile.gif bet nelabai ka su juo moku daryti, tik buljonus virti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 02 28, 11:31)
Tai, Amalia, pasidalink GREITPUODZIU receptais  blush2.gif As irgi turiu greitpuodi  bigsmile.gif bet nelabai ka su juo moku daryti, tik buljonus virti  blush2.gif

Jau rasiau, kad pagrinde mesa jame verdu, nes laiko sutaupo.Liezuvi, sirdi, mesos vyniotini. Viskas taip pat, kaip paprastam puode, tik vandens maziau pilu. Ilgiau pusvalandzio niekam nereikia.. Padaza gi paskiau gaminu. O siaip gal dar guliasa verdu, bei tik mesa, o paprika ir bulves kai idedu, tai jau be spaudimo, kaip normaliam puode baigiu (man greitpuody virtos darzoves fui).Na. dar gaminu jautienos vyniotinius, kaip vokitkos juos daro - jautienos skiaute aptepu garstyciom, padruskinu, papipirinu, tada dedu panasaus didumo rukytos sonines skiaute, ant jos - ziedais piaustyta svoguna ir isilgai piaustyta rauginta agurka, susuku, susmeigiu, apkepinu, dedu puodan ir troskinu.Galima raudono vyno imt per puse su vandeniu .Troskinti 15-20min., tada padaza sutirstinti (miltais ar spec. milteliais).Cia vyru megstamas patiekalas. Beje, tos mesos skiautes buna gatavai supiaustytos pirkti, kaip geras vyriskas delnas dydzio - cia bendram supratimui. O daugiau taip ant greituju ir nezinau.As pati tai daugiau darzovine, o mano vyrai be mesos badu mirtu. Nekaifuoju as virtuvej, tai ir ieskau , kaip greiciau tongue.gif
Atsakyti
na nusipirkau ir aš garpuodį, vakar garinau žuvį su daržovėm, prie žuvies dar pasigaminau padažiuką iš sviesto ir kaparėlių. Na labai skaniai gavosi thumbup.gif Iš ties skonis kitoks nei kad verdi paprastam puode, net nesulyginsi, o dar ir taip patogu - įmeti viską, nustatai laiką ir gali daryt ką nori, nereik prie puodo stovėti biggrin.gif Geras daiktas tas garpuodis thumbup.gif biggrin.gif šiandien garinsiu mėsytę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 05 12, 09:31)
na nusipirkau ir aš garpuodį, vakar garinau žuvį su daržovėm, prie žuvies dar pasigaminau padažiuką iš sviesto ir kaparėlių. Na labai skaniai gavosi  thumbup.gif  Iš ties skonis kitoks nei kad verdi paprastam puode, net nesulyginsi, o dar ir taip patogu - įmeti viską, nustatai laiką ir gali daryt ką nori, nereik prie puodo stovėti  biggrin.gif  Geras daiktas tas garpuodis  thumbup.gif  biggrin.gif  šiandien garinsiu mėsytę  ax.gif

po to nepamirsk pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 02 28, 10:31)
Tai, Amalia, pasidalink GREITPUODZIU receptais  blush2.gif As irgi turiu greitpuodi  bigsmile.gif bet nelabai ka su juo moku daryti, tik buljonus virti  blush2.gif

Aš su "skorovarka" užaugau, todėl ir savo šeimai daugiausiai gaminu tik su ja. Man pats skaniausias patiekalas iš vaikystės - troškinta višta su daržovėmis:
1. į puodą pilam vandens iki grotelių;
2. Ant jų dedam suplaustytus svogūnus ir morkas;
3. Ant jų gabalėliais supjaustytą vištą;
4. Ant viršaus bulvės ir mėgiami prieskoniai.
Uždarom puodą ir po 20 min. pietūs gatavi.

Apskritai neįsivaizduoju kaip reiktų maistą gaminti paprastam puode g.gif . Šitas puodas mano virtuvėj nepakeičiamas.

Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2006 05 12, 13:28)

Apskritai neįsivaizduoju kaip reiktų maistą gaminti paprastam puode  g.gif . Šitas puodas mano virtuvėj nepakeičiamas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man tas pats .Svarbu greit ir skanu smile.gif
As greipuodyje gaminu plova .Gaunasi thumbup.gif
Atsakyti