QUOTE(Frosted @ 2006 02 28, 11:31)
Tai, Amalia, pasidalink GREITPUODZIU receptais

As irgi turiu greitpuodi

bet nelabai ka su juo moku daryti, tik buljonus virti
Jau rasiau, kad pagrinde mesa jame verdu, nes laiko sutaupo.Liezuvi, sirdi, mesos vyniotini. Viskas taip pat, kaip paprastam puode, tik vandens maziau pilu. Ilgiau pusvalandzio niekam nereikia.. Padaza gi paskiau gaminu. O siaip gal dar guliasa verdu, bei tik mesa, o paprika ir bulves kai idedu, tai jau be spaudimo, kaip normaliam puode baigiu (man greitpuody virtos darzoves fui).Na. dar gaminu jautienos vyniotinius, kaip vokitkos juos daro - jautienos skiaute aptepu garstyciom, padruskinu, papipirinu, tada dedu panasaus didumo rukytos sonines skiaute, ant jos - ziedais piaustyta svoguna ir isilgai piaustyta rauginta agurka, susuku, susmeigiu, apkepinu, dedu puodan ir troskinu.Galima raudono vyno imt per puse su vandeniu .Troskinti 15-20min., tada padaza sutirstinti (miltais ar spec. milteliais).Cia vyru megstamas patiekalas. Beje, tos mesos skiautes buna gatavai supiaustytos pirkti, kaip geras vyriskas delnas dydzio - cia bendram supratimui. O daugiau taip ant greituju ir nezinau.As pati tai daugiau darzovine, o mano vyrai be mesos badu mirtu. Nekaifuoju as virtuvej, tai ir ieskau , kaip greiciau