[quote=TUKUTIS 1978 07 31,2010 08 25, 21:56]
Labas vakarelis, oi merginos as irgi taip dziaugiausi , kad jau geriau, bet savaitgaly tai nezmoniska panika turejau , ir taip tesesi tris naktis is eiles

Vel padaznejo permusimai, lyg dusint pradejo o tas naktis tai is vis buvo baisu , tik uzmiegu ir toks jausmas kad sirdis sustoja, atrodo nejauciu nei koju nei ranku, grimztu i kazkokia bedugne noriu saukt negaliu, atsibust ir negaliu tai jau rimtai buvau issigandus, kad ryto nebesulauksiu, net miegot eit pasidare baisu
Nezinau ar cia sirdis jau taip streikuoja ar psichika, nes labai daug dirbu, pervargstu miegot ir neuzmiegu po darbo , skrandis ir sustreikavo.Ir daznokai jauciu skausma sirdies plote , kaires rankos , mentes
Papildyta:
Sveikute manau netgi nemanauo esu tikra, kad jums panikos atakos, tikrai kalta ne sirdis. Man irgi buna taip nakti atrodo sirdis sustoja negaliu nei pajudeti nei ka nors pasakyti tikrai baisu pati tai pergyvenau atrodo, kad esi mires

Man jau du metai uzeina nerimo priepuoliai, gali sirdis greitai plakti, galva svaigsta, jaumas kad tuoj nualpsiu

Ir irgi viskas prasidejo nuo sirdies permusinejimu, paskui perejo i nerima ir galvos svaigimus, nezinau kiek mane tyre gydytojai nieko neranda vis tvirtina, kad cia nerviskai ir kad cia vegetacine distonija, Taigi manau jums tas pats yra vegetacine distonija.