Dar biski paskaiciau temele ir pagalvojau,kad papasakosiu ir apie save:
Zodziu pas mane spaudimas 110/70 geriausiu atveju bet ir tai retai -paprastai mazesnis gerokai,o pulsas beveik visada virs 100,bet man tas ne kiek netrukde,kol viena diena nei is sio nei is to uzejo priepuolis(kaip veliau paaiskejo tai vadinama supraventikuline tachikardija),sirdis pradejo dauzytis nerealiai..kol atvaziavo greitoji tik viena karta pavyko pamatuot spaudima, buvo 90/56 o pulsas 200

nu jausmas tai siaubingas,jei tik bandai pajudet svaigsta galva,buvau nualpus.Labai issigandau todel jau kita diena nuvariau privaciai issitirt.Pasidariau sirdies echo-nieko,issityriau skydliauke-nieko,uzsidejau holteri-nieko

Israse betaloka 25mg.kai kita ryta jo isgeriau visai nukrito spaudimas vos pavilkau kojas,bet galvojau praeis-deja..vakare vel pasikartojo priepuolis ..nuvariau i klinikas pagulde,zodziu ten dar karta dare echo -tipo viskas idealu-ir dar karta dejo holteri tai sikart uzfiksavo kelis trumpus tachikardijos epizodusas juos jauciau bet to net nepalyginsi kas buvo kai uzeina tas tikrasis priepuolis,nu tada ir paskyre ta Propanorm-kol kas jauciuos gerai.Varysiu kitai konsultacijai po triju menesiu jei iki to laiko pasikartos darys intravenini tyrima,va sito as ziauriai bijau
Zodziu reziume tokia pagal visus tyrimus tai iseina ,kad esu sveika

O siaip ka galiu kitoms pasakyti is patirties tai jei sirdukei tik kas negerai iskart uzeina toks lyg nerimas taip visada buna ir tada pvz.,pulsas dar labiau uzsoka

Nu ir prirasiau