QUOTE(maskatukas @ 2010 12 23, 12:00)
sveika Besika, as vakar studijavau ta savo Holterio aprasyma, maz pulsas 65, didz 126, vidut paros 89, bet va spaudimo niekur neradau aprasyto, nei anglu kalba nei lietuviu....
bet va spaudimas pas mane visada panasus i tavo 140-102, visada apatinis aukstas...
tai buna kada matuoja gydytojai..
ar labai brangiai mokejai Grybo gatveje uz holterio aparato paslauga?

,oi,tai tavo duomenys-visiskai kaip ir normalus,palyginus-normos ribose.o vat spaudimas,jo

pas mane tik kai sukyla panikos atakos,nerimas,baime,tada pakyla iki 140-98,bet,kai pastoviai namie matuojuosi,ir polikl,kiek matuoja-120-80,na +/-
uz holteri mokejau apie 140,tiksliai neatsimenu.bet visi kt.yyrimai-exoskop,konsultacija,fizinio kruvio ENG,kraujo tyrimai-pilnas ir atskirai cholesterolis,kalis,magnis...ir EKGpaprasta-580 lt.
Papildyta:
QUOTE(luxx @ 2010 12 23, 17:17)
Siandien jauciuosi klaikiai,dreba visas kunas ,sirdis maskatuoja,nesurenku saves..
Eilini karta pradejo smarkiai plakt sirdis ,nors aparatas ir nerode beprotiskai daug,bet taip isderino mane ,kad net nesuprantu kaip apibudint ta jausma .
tai va...jo apibudint-ir as ilgai negalejau...pradeda lyg svaikt galva,viduj-viskas virpa,ir,busena tokia,kad samone tuoj prarasi,bet,susiemus,kazkaip staiga praeina,tik plakimas sirdies dunksi...man-toks jausmas-kad stoja sirdis...tai va,kai issityriau-galu gale prisiverciau tai padaryti-tai ir paaiskejo....kad tai-rimta...sirdies sinusinio mazgo blokados epizodai,kai jau atsitinka toks priepolis,kad vos ne iki nualpimo,tai jau 3stadija...

,bet,man nustatyta tik antra,nes,budama su tuo holterio aparatu-beveik visiskai nejauciau jokiu priepoliuku,o parodymai

o spaudimas,gali buti normalus,holteris to lyg ir nefiksuoja

,bet ta busena -sekundziu reikalas,o po to viskas atsistato vel.va tai ir vadinama blokada.tik ju buna ivairiu,tai gali nuspresti tik gerai issityrus...