Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdelės

QUOTE(maskatukas @ 2010 12 21, 20:16)
lankausi santaru kardiologiniame, tai kiekviena karta ateinu su endokrinologu isvada, kad hormonai tvarkoje,
man tai toki juoka sukele, kada gyd, pasake, vaiskto tos moterys, o kad ju skydlaiukes nesveikos nemato, o as jai po nosiai israsa, kad aplamai jos nera ir dar buvo didele hipotireoze, tth 40, kai norma 4, tai akys pasidare mandarino dydzio is nuostabos:))))))))

siaip jau skydliaukes itaka sirdziai yra didziule - ir blogai yra ne tik hiper, bet ir hipo- tireoze
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 12 21, 21:57)
siaip jau skydliaukes itaka sirdziai yra didziule - ir blogai yra ne tik hiper, bet ir hipo- tireoze

sveika, hmm, idomu, kuom pasireiskia hipotireoze blogai sirdziai?
nelabai radau , kad kenktu....
Atsakyti
sveikutes,visos.as pastoviai jausdavau panikos atakas,stresai,nervai,depresija vidutinio sunkumo...su sirdim-viskas,ka mazdaug aprasot,permusimu nebuvo,o tik toks jausmas-nutirpsta visas kunas,atrodo-tuoj nualpsi...tai sekundziu reikalas budavo,bet,tie priepoliai-vargino,dazniausia rytais,o kartais-i diena-4-5 kartus,kelis kart samone buvau praradus,bet atsistato greit,to jausmo-nenusakysi.visi gyd-tai verte -kaip del nervu,gilios depresijos epizodai,panikos atakos...kardiograma-norma,kalis,cholesterolis,ir kt kraujo tyrimai-irgi -normoj...exo-lyg ir normoj...su nedid.pakitimais,kurie,atseit,del rukymo.
ir,tik,kai dakniso viskas,nuejau issitirt i grybo g.medic .diagnost.centra.
tai,tik,holterio-aparato,kuris matuoja visa para sirdies darba-buvo nustatyta man- doh.gif ,jokie cia ne skydliauke(ja tyriausi-viskas ok),o sinusinio mazgo sirdies blokada,2laipsnio,per para-uzfiksuota 41 blokados atvejis,nors,as-to,ir aplamai,jokiu priepoliu nejutau,tik kaip per PA-padidejusi sirdies plakima.tai va-isvados-tik elektrostimuliatoriaus implantavimas...
sirdies laidumo sutrikimas sinusiniame mazge...tokia dgn.
taip,kad jei tikrai norit normaliai issitirt-tik holteris pades.jokios kardiogramos,exoskopijos,to neparodys,net ir kraujo tyrimai.
tik,va,kad poliklinikose-to nedaro...o ,per velai susisgribus-gali baigtis ir rimtesnem sirdeles bedom,kai jau ir kardiograma,ir exo-kazka aptiks...
unsure.gif
dar noriu pabrezti,kad ir spaudimas,ir pulsas,kai tik pamatuodavo-buvo normalus.
bet,HOLTERIO aparatas-parode per para-didziausia pulsa 144,ir kritiskai zema nakti-35...spaudimas svyravo nuo 140/120 ir 90/60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besika: 22 gruodžio 2010 - 15:04
QUOTE(besika @ 2010 12 22, 15:53)
sveikutes,visos.as pastoviai jausdavau panikos atakas,stresai,nervai,depresija vidutinio sunkumo...su sirdim-viskas,ka mazdaug aprasot,permusimu nebuvo,o tik toks jausmas-nutirpsta visas kunas,atrodo-tuoj nualpsi...tai sekundziu reikalas budavo,bet,tie priepoliai-vargino,dazniausia rytais,o kartais-i diena-4-5 kartus,kelis kart samone buvau praradus,bet atsistato greit,to jausmo-nenusakysi.visi gyd-tai verte -kaip del nervu,gilios depresijos epizodai,panikos atakos...kardiograma-norma,kalis,cholesterolis,ir kt kraujo tyrimai-irgi -normoj...exo-lyg ir normoj...su nedid.pakitimais,kurie,atseit,del rukymo.
ir,tik,kai dakniso viskas,nuejau issitirt i grybo g.medic .diagnost.centra.
tai,tik,holterio-aparato,kuris matuoja visa para sirdies darba-buvo nustatyta man- doh.gif ,jokie cia ne skydliauke(ja tyriausi-viskas ok),o sinusinio mazgo sirdies blokada,2laipsnio,per para-uzfiksuota 41 blokados atvejis,nors,as-to,ir aplamai,jokiu priepoliu nejutau,tik kaip per PA-padidejusi sirdies plakima.tai va-isvados-tik elektrostimuliatoriaus implantavimas...
sirdies laidumo sutrikimas sinusiniame mazge...tokia dgn.
taip,kad jei tikrai norit normaliai issitirt-tik holteris pades.jokios kardiogramos,exoskopijos,to neparodys,net ir kraujo tyrimai.
tik,va,kad poliklinikose-to nedaro...o ,per velai susisgribus-gali baigtis ir rimtesnem sirdeles bedom,kai jau ir kardiograma,ir exo-kazka aptiks...
unsure.gif
dar noriu pabrezti,kad ir spaudimas,ir pulsas,kai tik pamatuodavo-buvo normalus.
bet,HOLTERIO aparatas-parode per para-didziausia pulsa 144,ir kritiskai zema nakti-35...spaudimas svyravo nuo 140/120 ir 90/60

sveika Besika, man dare pries operacija buvo parai pajunge holterio aparata, rado virs 2000 ekstrasistoliju, ekstra skilveline tachikardija, hiso pluosto kojytes blokada,
parase esminiu ir rimtu patologiju nerasta, va tokia isvada,
eisiu ir prasysiu, kad vel pajungtu, man slaugytoja sake, kad gali palikti net 3 paroms,
aciu, kad atsakei, kaskaip stipriau jauciuosi:)
o is vaistu ka tau paskyre iki stimuliatoriaus idejimo?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 22, 16:34)
sveika Besika, man dare pries operacija  buvo parai pajunge holterio aparata, rado virs 2000 ekstrasistoliju, ekstra skilveline tachikardija, hiso pluosto kojytes blokada,
parase esminiu ir rimtu patologiju nerasta, va tokia isvada,
eisiu ir prasysiu, kad vel pajungtu, man slaugytoja sake, kad gali palikti net 3 paroms,
aciu, kad atsakei, kaskaip stipriau jauciuosi:)
o is vaistu ka tau paskyre iki stimuliatoriaus idejimo?

g.gif absoliuciai nieko...liepe nutraukti kai kuriuos,sirdi veikiancius vaistus nuo nerimo,depresijos,ir kitus...liepe naudoti,tik tam tikrus AD,ir dar papildomai paskyre PREDUCTAL,kitu vaistu-kaip ir nera -nuo to...
as tai kai nlb.suprantu,kas tos ekstrasistoles...man tik pasake-kad sirdies blokada su AV jungties epizodais.
tai nera susije su skydliauke-su ja-pas man -viskas tvarkoj,bet,manau,kad tai-daug rimciau-jeigu nusiunte i santariskes,elektrostimuliatoriu implantuoti.... rolleyes.gif
bet,kat ten nuvykau-tai man dave tik taloniuka-priemimui-konsultacijai pas elektrokardiologa-sausio 21d. doh.gif
atseit-gyvenk kaip nori-bus priepolis-greitaja kvieskit.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besika: 22 gruodžio 2010 - 16:36
Sveikos ,as irgi is ne vilties viska nurasineju nervams taip pati save raminu,nors aisku ,as nervuojuosi tikrai daug ,bet nieko negaliu su savim padaryt.Blogiauisia tas ,kad man susinervavimas isderina visa organizma ,o to as labiausiai bijau.Bet kuo daugiau verciu nervams ,tuo man labiau neramina sirdis.Is niekur nieko,vienakart dienoj ,pradedu jaust staigu sirdies plakima ,pradeda svaigt galva ,sirdis tarsi drebet ir toks nemalonus virpuliukas, o tada po kokio pusvalandzio ar geriu ka ,ar negeriu ,tarsi apsiramina.
Suverst nervams ?
Atsakyti
QUOTE(luxx @ 2010 12 22, 19:25)
Sveikos ,as irgi is ne vilties viska nurasineju nervams taip pati save raminu,nors aisku ,as nervuojuosi tikrai daug ,bet nieko negaliu su savim padaryt.Blogiauisia tas ,kad man susinervavimas isderina visa organizma ,o to as labiausiai bijau.Bet kuo daugiau verciu nervams ,tuo man labiau neramina sirdis.Is niekur nieko,vienakart dienoj ,pradedu jaust staigu sirdies plakima ,pradeda svaigt galva ,sirdis tarsi drebet ir toks nemalonus virpuliukas, o tada po kokio pusvalandzio ar geriu ka ,ar negeriu ,tarsi apsiramina.
Suverst nervams ?

g.gif sunku nusakyti...as tai ilgai,14 metu seru depresija,po dideliu netekciu,stresu...dirbau uzsieni,pries pusmeti,negeriau vaistu-ju man net nereikejo,darbas-namai...niekada net negalvojau,kad tai-tookia blink.gif rimta sirdies liga,kol galutinai neissityriau su HOLTERIO aparatu,viska verciau pankos atakoms,nervams,depresijai,vegedistonijai,ir dar velniai zino kam doh.gif ,tik nemaniau,kad-tai sirdies blokada,kuria serga dauguma,ji buna igimta,ar po ligu komplikaciju,bet nustatoma tik naudojant holteri,visa para matuojantis sirdies veikla,jokia EKG-to neparodys...ir exoskopija,ir kraujo tyr.o po to...jau gali buti per velu...
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2010 12 22, 20:24)
g.gif sunku nusakyti...as tai ilgai,14 metu seru depresija,po dideliu netekciu,stresu...dirbau uzsieni,pries pusmeti,negeriau vaistu-ju man net nereikejo,darbas-namai...niekada net negalvojau,kad tai-tookia blink.gif rimta sirdies liga,kol galutinai neissityriau su HOLTERIO aparatu,viska verciau pankos atakoms,nervams,depresijai,vegedistonijai,ir dar velniai zino kam doh.gif ,tik nemaniau,kad-tai sirdies blokada,kuria serga dauguma,ji buna igimta,ar po ligu komplikaciju,bet nustatoma tik naudojant holteri,visa para matuojantis sirdies veikla,jokia EKG-to neparodys...ir exoskopija,ir kraujo tyr.o po to...jau gali buti per velu...

sveika Besika, as vakar studijavau ta savo Holterio aprasyma, maz pulsas 65, didz 126, vidut paros 89, bet va spaudimo niekur neradau aprasyto, nei anglu kalba nei lietuviu....
bet va spaudimas pas mane visada panasus i tavo 140-102, visada apatinis aukstas...
tai buna kada matuoja gydytojai..
ar labai brangiai mokejai Grybo gatveje uz holterio aparato paslauga?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 23, 12:00)
sveika Besika, as vakar studijavau ta savo Holterio aprasyma, maz pulsas 65, didz 126, vidut paros 89, bet va spaudimo niekur neradau aprasyto, nei anglu kalba nei lietuviu....
bet va spaudimas pas mane visada panasus i tavo 140-102, visada apatinis aukstas...

atleisk,Besika, kad taip tave klausineju, bet man irgi paskyre Preduktali,
kaip jis tau, jokiu pasaliniu poveikiu nesukele?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 23, 11:00)

Holteriu spaudimas nematuojamas.Spaudimo sekimui yra atskiras aparatas,kuris irgi yra prikabinamas,tik ne su elektrodais,o su manžete.
Atsakyti
Siandien jauciuosi klaikiai,dreba visas kunas ,sirdis maskatuoja,nesurenku saves..
Eilini karta pradejo smarkiai plakt sirdis ,nors aparatas ir nerode beprotiskai daug,bet taip isderino mane ,kad net nesuprantu kaip apibudint ta jausma .
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2010 12 23, 12:00)

mirksiukas.gif ,oi,tai tavo duomenys-visiskai kaip ir normalus,palyginus-normos ribose.o vat spaudimas,jo g.gif pas mane tik kai sukyla panikos atakos,nerimas,baime,tada pakyla iki 140-98,bet,kai pastoviai namie matuojuosi,ir polikl,kiek matuoja-120-80,na +/-
uz holteri mokejau apie 140,tiksliai neatsimenu.bet visi kt.yyrimai-exoskop,konsultacija,fizinio kruvio ENG,kraujo tyrimai-pilnas ir atskirai cholesterolis,kalis,magnis...ir EKGpaprasta-580 lt.
Papildyta:
QUOTE(luxx @ 2010 12 23, 17:17)
Siandien jauciuosi klaikiai,dreba visas kunas ,sirdis maskatuoja,nesurenku saves..
Eilini karta pradejo smarkiai plakt sirdis ,nors aparatas ir nerode beprotiskai daug,bet taip isderino mane ,kad net nesuprantu kaip apibudint ta jausma .

tai va...jo apibudint-ir as ilgai negalejau...pradeda lyg svaikt galva,viduj-viskas virpa,ir,busena tokia,kad samone tuoj prarasi,bet,susiemus,kazkaip staiga praeina,tik plakimas sirdies dunksi...man-toks jausmas-kad stoja sirdis...tai va,kai issityriau-galu gale prisiverciau tai padaryti-tai ir paaiskejo....kad tai-rimta...sirdies sinusinio mazgo blokados epizodai,kai jau atsitinka toks priepolis,kad vos ne iki nualpimo,tai jau 3stadija... rolleyes.gif ,bet,man nustatyta tik antra,nes,budama su tuo holterio aparatu-beveik visiskai nejauciau jokiu priepoliuku,o parodymai doh.gif verysad.gif
o spaudimas,gali buti normalus,holteris to lyg ir nefiksuoja g.gif ,bet ta busena -sekundziu reikalas,o po to viskas atsistato vel.va tai ir vadinama blokada.tik ju buna ivairiu,tai gali nuspresti tik gerai issityrus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besika: 23 gruodžio 2010 - 16:29