QUOTE(gryneja @ 2011 01 29, 14:30)
Na dabar parasyta supraventikuline tachikardija..As irgi konsultuojuosi su keliais gydytojais.Pas mane priepuolio pabaiga uzgriebe su EKG tai irgi sake,kad absoliuciai neaisku kas ten ir is kur kyla

Dabar eisiu kalbet del tyrimu,zinau,kad daro perstempline echoskopija,paskui ta kur man rekomenduoja intrakardini,bet ten jau kaip operacija

ir apie ta kur tu parasei uzklausiu ziuresiu ka sakys,ka patars.Dabar 2 dienas viskas ok,kai padidinau vaistu doze,bet tai reiskia,kad jie nepadeda o tik nuslopina tuos sutrikimus laikinai

Pastoviai vaikstau kaip pusgirte nuo tu tableciu

,bet vis tiek tikiuosi,kad ka nors ras ir viskas praeis.
Laikykis ir tu,parasyk ka sakys po tyrimo
sveika, as turbut atsisakysiu sio tyrimo, nes jeigu as pradesiu sunkiai kvepuoti, tyrimas neiseis, esu tikra, jo man niekas nekartos, sakys, neisejo, ne musu problema, o pliusiuka sau bus jau pasideje,
paprasiau, kad pakartotu holterio tyrima, nesutiko, nes nepraeje metai nuo tada , kai atliko, bet sakau tai buvo pries operacija, juk galima palyginti ar skydlaiukes pasalinimas dave kokiu nors teigiamu poslinkiu,
man dar skauda pjuvi, o zemiau jo, niekam nesakau, galvoju, gal tai normalu, nors jau 7 men praejo, o dar plokste uzmes.....
beje, esu atsisakiusi ne vieno tyrimo, ypac pries operacija, kada tikrai blogai jauciausi, pakartojo, kada sutikau, viska isdestau ramiai ir argumentuotai, juk niekas nepazista savo organizmo kaip pats zmogus...
man irgi supraventrikuline tachikardija, mane, kad del skydlaiukes, isoperavo, o problema liko,
o ka vartoji is vaistu?
as gudobeles tab, metoprololi ir leksotonili,
skyre preduktali, bet sugeriau men laiko-nei blogiau nei geriau, tai ir nevartojau daugiau,
o kiek pulsas tau buna priepuolio metu ir kiek buna kada geri vaistus,
kol nedirbu, stengiuosi skaiciuoti ir ziureti kaip kinta pulsas....
ot, parasiau romana:))))))))