QUOTE(besika @ 2010 12 23, 17:26)

uz holteri mokejau apie 140,tiksliai neatsimenu.bet visi kt.yyrimai-exoskop,konsultacija,fizinio kruvio ENG,kraujo tyrimai-pilnas ir atskirai cholesterolis,kalis,magnis...ir EKGpaprasta-580 lt.
Papildyta:
tai va...jo apibudint-ir as ilgai negalejau...pradeda lyg svaikt galva,viduj-viskas virpa,ir,busena tokia,kad samone tuoj prarasi,bet,susiemus,kazkaip staiga praeina,tik plakimas sirdies dunksi...man-toks jausmas-kad stoja sirdis...tai va,kai issityriau-galu gale prisiverciau tai padaryti-tai ir paaiskejo....kad tai-rimta...sirdies sinusinio mazgo blokados epizodai,kai jau atsitinka toks priepolis,kad vos ne iki nualpimo,tai jau 3stadija...

o spaudimas,gali buti normalus,holteris to lyg ir nefiksuoja

sveikos mergnos, man tie priepuoliai panasus i jusu,Besikos, Luxx, jausmas, kad krutineje nera sirdies, tuoj nualpsi, pati paklausau pulsa, sirdele kaip is po zemiu plaka, atrodo, kaip nuvaryta po ilgo darbo, jei esu lauke, turiu nors kur nors atsisesti arba prie sienos prisiglausti, o namie-einu i lova, paguliu, praeina, pulsas normalus buna65-75, bet as vartoju metoprololi, man paskyre 3 k i diena, ne prailginto veikimo, o paprasta, ir lexsotonili , po 1,5 mg 2k dienoje,
geriu dar nakvisu aliejaus kapsules, arbata Jadvygos nr 47, raminancia,
seimos gyd sako, kad galiu pagerti ir mildronata, bent energijos truputi priduos, nes esu kuda ir tas pastovus silpnumas, miego norejimas, net nezinau.....gal tikrai nors Holteri pasidarius , o kitus tyrimus gal santaruose pasidarysiu....