Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Sveikos smile.gif ,

Buvau dingusi is eterio, nes atostogau ir nebuvau Lietuvoje. Kokiu groziu prisiziurejau, o jai kaip pavydziu baltai Genos smile.gif Pasistengsiu nufotkinti savo zaisliukus ir ideti. Taip pat nepamirsau ir zadeto straipsnio. Kai tik pajungs skeneri, tuoj pat nuskenuosiu ir idesiu 4u.gif

O cia tai zaisliukas, kuri galiu mainyti. Manau, kad bus mainymuiir daugiau, bet sita turejau nufotografuota, todel ir dedu. Gal kuri susidome, gal reikes... smile.gif

My Webpage

Atsakyti
QUOTE(gintaarielis @ 2010 02 01, 01:28)
Visi zaisliukai atrodo garzus ir gerai islaikyti thumbup.gif Tikrai pasiseke thumbup.gif O kaina tikrai nera didele. mano zaisluvidurkis apie2lt uz vieneta.

gintaarielis aciu 4u.gif ir as manau kad nebrangiai bet kai daug perki vis noris kuo pigiau gauti smile.gif
Atsakyti
Barbadose aš galėčiau mainyti į Tavo žaisliuką, jeigu ką nors iš maniškių išsirinksi ir jei su niekuo dar nesusitarei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 02 01, 15:26)
Barbadose aš galėčiau mainyti į Tavo žaisliuką, jeigu ką nors iš maniškių išsirinksi ir jei su niekuo dar nesusitarei  smile.gif

Zaisliukas laisvas smile.gif . O jus gal galite ikelti nuotraukyte kokius turite mainymui? Ar ne jusu yra tie zaisliukai su azuolo lapu? Jei dar ju turite, tai noreciau tokio 4u.gif
Zaisliukas yra geros bukles. Tokius turiu 3 vnt, todel viena nusprendziau mainyti.

Atsakyti
Mano tie su lapu, o kokiu dar turite, ar jis labai mažas? Tai ateikit dar paskui čia nes einu viska išpakuosiu surūšiuosiu, nenoriu, kad namiškiai matytų, labai juokiasi iš manęs, blaško toks elgesys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 02 01, 18:07)
Mano tie su lapu, o kokiu dar turite, ar jis labai mažas?  Tai ateikit dar paskui čia nes einu viska išpakuosiu surūšiuosiu, nenoriu, kad namiškiai matytų, labai juokiasi iš manęs, blaško toks elgesys  doh.gif

As siandien savo zaisliukus zadu fotografuoti ir kartu isrinkti, kuriuos galeciau mainyti, bet nuotraukos butu tik rytoj ryte smile.gif
Jisai labai didelis nera. Gal kokie 6- 7 cm. O gal ir truputi didesnis. Reikia pamatuoti g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Vakar vyko fotosesija smile.gif

My WebpageMy Webpage
My WebpageMy Webpage
My Webpage

My Webpage
My Webpage

My Webpage

Kaip turbut is nuotrauku matosi, visu zaisliuku bukle nera ideali. Vieni apsitryne, kitiems yra apskile prie kakliuko verysad.gif
Papildyta:
Šiuos zaisliukus galiu mainyti. Nieko gero neturiu

My Webpage
Papildyta:
Kaip ir buvau zadejusi idedu straipsni apie E. Mildazytes zaisliuku kolekcija. Tik nelabai gerai matosi visos nuotraukos. Siomis dienomis turi pajungti spalvota skeneri, tai nuskenuosiu ir idesiu. Tada turetu viskas labai gerai matytis

My Webpage
Atsakyti
Barbadose, o kaip ta staipsni paskaityti, neiseitu padidinti kazkaip, Kokio menesio ir kokios dienos, kelintas numeris ir koks zurnalas, as bibliotekoj musu pasiimciau blush2.gif
Atsakyti
Jus man savo e-mail parasykite i AZ. As atsiusiu. Nes as kai turiu kompiuteryje nuotrauka, tai man jinai pasididina ir viska galiu perskaityti. Turbur e-mail persiuntus ir jus galesite perskaityti.
Atsakyti
Ikeltas straipsnis nepasididina. Neimanoma jo skaityti. Jei kuri norite, tai parasykite man i AZ savo elektroninio pasto adresa ir as jums ji persiusiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kad atsiuntėt, jau perskaičiau ir nuotraukas apžiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
Barbadose, tikriausiai tu ruri tai apie ka svajoju. Didelia,stora peleda. Grerai tau!
Mazai cia be prisijungiu, bet dziaugiuosi, kad neduodate temai numirti. As tai dabar i fotografija pasineriau. labai idomu, bet Jusu nemamirstu, retkarciais ikisu savo smaile nosyte ir cia. biggrin.gif
Atsakyti