Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Na mano tai daugiau gal tokie paprasti... Tas laikrodukas, tai mano mamos vaikystės, šiemet davė, man jis irgi nuostabus ir žinokit toks sunkus, storo stiklo, labai fainas thumbup.gif wub.gif

Ta lėlytę ir beveik visus šalia jos esančius išmainiau su viena mama, ji man žaisliukus, aš jai daviau tokia žvakidę... tik dauguma jau tokie pasitrynę, bet nieko, matosi, kad naudoti daug buvo biggrin.gif

Man tai labai būtų įdomu būtų sudaryti tokias kolekcijas, nes jau matau, kad buvo išleista daržovių serija, gyvūnų, paukščių, visokių pasakų personažų... tokią kaip enciklopediją, kad žinotumėm kiek ko yra smile.gif Aš visai mielai galėčiau ir mainyti, kuriuos turiu po du...

Marija1, bus įdomu pamatyt ką įdavė mokytojas wub.gif O dėl gražiausiojo konkurso, tai manau labai būtų sunku išrinkti, reiktų irgi kažkokius kriterijus nusistatyti, galbūt suskirstyti, gražiausia figūrėlė, gražiausias burbulas ir pan.?
Atsakyti
Šituos išsikeičiau su drauge

user posted image

O šitus davė mokytojas

user posted image
Atsakyti
Tas geltonas ančiukas ir krokodilas Gena wub.gif

Na va, kaip plečiasi bendra kolekcija thumbup.gif
Atsakyti
Giena wub.gif ...truksta zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Bet natūroj tas Gena daug gražesnis wub.gif Aš išrinksiu žaisliukus kuriuos galiu keistis, gal sugalvosit kuri keistis su manim..
Atsakyti
Pirma stoju į eilę user posted image
Atsakyti
Reikes visus pirmiausiai isvynioti tada ir atrinksiu, tik kad musu miestai labai tolimi visu viena nuo kitos, sunku bus ...
Atsakyti
Sveikos visos, alpstancios del senoviniu zaisliuku wub.gif
ateinu pasirodyti su savo siandieniniu pirkiniu blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Marija1 tavo Giena ir pagrandukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
Dovė kaip fainai, kur taip pasisekė nupirkti, ar iš šio forumo? Jau tie besmegeniai kokie faini, ir tas baltas šuniukas bigsmile.gif liuks, ar daug sumokėjai
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 01 31, 19:27)
Dovė kaip fainai, kur taip pasisekė nupirkti, ar iš šio forumo? Jau tie besmegeniai kokie faini, ir tas baltas šuniukas  bigsmile.gif  liuks, ar daug sumokėjai

pas save miestely pakabinejau skelbimus ir atsiliepe vienas zmogelis smile.gif uz 33 zaisliukus sumokejau 25lt tai net nezinau manau nera daug blush2.gif po 50cnt ir po lita pirkau.
sakykit o cia pigiai ar brangiai?pirmakart pirkau tai nelabai ismanau blush2.gif Marija1 po kiek jus mokate uz zaisliuka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 31, 23:45)
pas save miestely pakabinejau skelbimus ir atsiliepe vienas zmogelis  smile.gif uz 33 zaisliukus sumokejau 25lt tai net nezinau manau nera daug  blush2.gif  po 50cnt ir po lita pirkau.
sakykit o cia pigiai ar brangiai?pirmakart pirkau tai nelabai ismanau  blush2.gif Marija1 po kiek jus mokate uz zaisliuka?  4u.gif

Gera kaina tikrai, as paskutinius po 1,15 pirkau, nu taip padalinus gavosi, uz 26 zaisliukus mokejau 30 lt. ir man tai nebuvo mazai, bet pigiau nesuderejau, mano nuomone po 0.50 ir po 1 lita tai tikrai gera kaina, as tiek irgi galiu moketi, o daugiau... nebent super kokybe butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 31, 21:14)
Sveikos visos, alpstancios del senoviniu zaisliuku  wub.gif
ateinu pasirodyti su savo siandieniniu pirkiniu  blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Marija1 tavo Giena ir pagrandukas labai grazus  wub.gif

Visi zaisliukai atrodo garzus ir gerai islaikyti thumbup.gif Tikrai pasiseke thumbup.gif O kaina tikrai nera didele. mano zaisluvidurkis apie2lt uz vieneta.
Atsakyti